RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix Review

Innholdsfortegnelse:

RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix Review
RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix Review

Video: RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix Review

Video: RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix Review
Video: [SWATCH + REVIEW] RIRE LIPMANICURE HIGH FIX (WITH CC ENGSUB) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype - kombinasjon og ikke akne utsatt Hudtone - medium med gule undertoner Hår - midje lengde, svart og bølgete

Dette er den andre nyansen jeg hadde hentet fra det koreanske merket Rire. En av mine favoritt youtubere vurderer stadig disse fantastiske funnene fra det koreanske skjønnhetsmarkedet, og produktet i dette innlegget er et slikt funn. Den søte emballasjen og vakre farger inspirerte meg til å kjøpe to farger fra dette merket. Les videre for mer informasjon om skyggen "Pink Brown."

Image
Image

Produktbeskrivelse:

 • Manikyr for leppene.
 • Spesielt utviklet for å gi ekstrem langvarig effekt og høy intensitet farger for en feilfri finish med en enkelt berøring på leppene.
 • Ny konsept lip fixer, aldri fjerne hele dagen lang.

ingredienser:

Rose hip olje, avokado olje, macadamia frø olje, aprikos frø olje, vitamin E.

ingredienser:

Pris: $ 10.29 (Prisen varierer fra nettsted til nettsted, men det er billigst på eBay, men tar for alltid å komme).
Pris: $ 10.29 (Prisen varierer fra nettsted til nettsted, men det er billigst på eBay, men tar for alltid å komme).
Image
Image

Jeg tar på RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix:

emballasje: Jeg elsker koreanske skjønnhetsprodukter på grunn av deres søte emballasje. Produktet kommer i en rund krukke og børsten er festet til den svarte hetten. Applikasjonsbørsten ligner det du ser i Colorbar-leppeplekker og bra for presis bruk, men hetten er liten og litt vanskelig å jobbe med. Samlet sett er emballasjen en totalpoengsum.

Image
Image

Tekstur: Det er veldig glatt å påføre, minner meg om Peripera Lip Tint, bortsett fra at det er langt mer pigmentert. Det slenger ikke på tørre lepper og en leppebalsam under er ikke obligatorisk. En annen stor egenskap ved dette produktet er at det tørker om et par sekunder, og når vi gni våre lepper sammen eller smekk dem, holder de seg ikke sammen eller virker klissete.

Farge: Fargen er pen, rosa med varme brune undertoner, og jeg var veldig sikker på at det ville se pent ut på meg, men dessverre er skyggen litt for blek for min hudtone og burde ha hatt mer brun enn rosa å leve opp til skygge navn. Skyggen skal se pen ut på lettere hudtoner, men ikke min eller mørkere enn min.

Image
Image

pigmentering: Awesome pigmentering og det camouflerer perfekt mine pigmenterte lepper. En liten mengde er nok til å dekke mine lepper og er lett å spre med fingrene før den tørker.

Shimmer og Shine: Det har ingen glans eller lys overhodet. På første svitsj kan det virke litt vått eller skinnende; Men på et par sekunder tørker det ut i en jevn, fløyel matt finish.

Parfyme: Jeg elsker lukten - det lukter av vanilje yoghurt og er perfekt ambrosia for lepper. Lukten svimmer litt, men spor av det drar til fjernelse.

Image
Image

Brukstid: Man trenger en veldig god sminkefjerner for å fjerne eller det kommer ikke i det hele tatt. Det kan fade litt hvis man bruker fet mat, men ellers går det ikke i det hele tatt. Faktisk er det lite for sta til å fjerne.

Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte dette produktet, og jeg er så takknemlig for den koreanske skjønnhetsbloggeren som introduserte meg til dette produktet.

Image
Image

Pros av RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix:

 • Super søt krukke emballasje.
 • Farge er synlig gjennom den røde krukken og gjør identifikasjonen lettere.
 • Ganske varm farge, men er for blek for min hudtone og ser litt rødaktig ut. Jeg må lagre den på en mørkere tonet leppeforing for å gjøre den brukbar.
 • Har en fantastisk frossen yoghurt duft.
 • Bare litt går langt.
 • Perfekt for pigmenterte lepper.
 • Helt vanntett og smudgeproof.
 • Lett på lommen.
 • Tilgjengelig i 10 nyanser.

Ulemper med RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix:

 • Farge passer ikke på min hudtone.
 • Litt for vanskelig å fjerne - Jeg skulle ønske det var like enkelt å fjerne som det skal gjelde.
 • Hetten er litt for liten og gir ikke et godt grep.

Ville jeg kjøpe tilbake RiRe Pink Brown Lip Manicure High Fix?

Ikke denne skyggen, men vil gjerne fylle opp alle de andre nyanser.

IMBB Rating: 3/5

RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Elle 18 Color Pops Burgundy Wine Lipstick - En god vinterleppestift for alle hudtoner Sonia Kashuk Vintage Wine Grand Bazaar Liquid Lip Slank Pout Polsk Bonaire Tonet Lip Conditioner MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Eucerin Aquaphor Lip Reparasjon Tony Moly Color Fiksere Lip Crayon - 02 Fuchsia Slip DMGM Photo Fix Lip Color MAC Cham Pale Fix + Lavendel, Lip Conditioner, Total Comfort Cream

Populært emne