RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Review

Innholdsfortegnelse:

RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Review
RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Review

Video: RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Review

Video: RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Review
Video: [SWATCH + REVIEW] RIRE LIPMANICURE HIGH FIX (WITH CC ENGSUB) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype - kombinasjon og ikke akne utsatt Hudtone - medium med gule undertoner Hår - midje lengde, svart og bølgete

Jeg følger en koreansk skjønnhetsblogger ganske regelmessig, og hun vurderer hele tiden disse fantastiske funnene fra det koreanske skjønnhetsmarkedet, og produktet i dette innlegget er et slikt funn. Den søte emballasjen og vakre farger inspirerte meg til å kjøpe to farger fra dette koreanske merket. Les videre for mer informasjon om dette leppe manikyr.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

 • Manikyr for leppene.
 • Spesielt utviklet for å gi ekstrem langvarig effekt og høy intesity-farger for en feilfri finish med en-singel berøring på leppene.
 • Ny konsept lip fixer, aldri fjerne hele dagen lang.

ingredienser:

Rose hip olje, avokado olje, macadamia frø olje, aprikos frø olje, vitamin E.
Rose hip olje, avokado olje, macadamia frø olje, aprikos frø olje, vitamin E.

Pris: $10.29

Image
Image

Jeg tar på RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix:

emballasje:Så søt, jeg elsker koreanske skjønnhetsprodukter på grunn av deres søte emballasje. Produktet kommer i en rund pott og børsten sitter fast i en svart hette. Penselen ligner på hva du ser i Colorbar matt flytende leppestift og er bra for presis bruk, men hetten er liten og litt vanskelig å jobbe med. Samlet sett er emballasjen en totalpoengsum.

Image
Image

Tekstur: Det er veldig glatt å påføre, minner meg om Peripera Lip Tint, bortsett fra at Rire er langt mer pigmentert. Det slenger ikke på tørre lepper og en leppebalsam under er ikke obligatorisk. En annen stor egenskap ved dette produktet er at det tørker om et par sekunder, og når vi puter våre lepper sammen eller smugler dem, holder de ikke sammen eller virker klissete.

Image
Image

Farge: En vakker, rød rødvinfarge med blå undertoner - denne fargen kan virke litt skummel for noen. Tvert imot går det bra med skumle og brune hudfarger og gjør ansiktet ditt lystere og tenner lysere. Jeg ser spesielt etter disse funksjonene når jeg kjøper leppestifter.

Image
Image

pigmentering: Awesome pigmentering og det camouflerer perfekt mine pigmenterte lepper. En liten mengde er nok til å dekke mine lepper og er lett å spre med fingrene før den tørker.

Image
Image

Shimmer and Shine:Det har ingen glans eller skinne overhodet. På første svitsj kan det virke litt vått eller skinnende, men på et par sekunder tørker det ut i en jevn, fløyel matt finish.

Parfyme: Jeg elsker lukten - det lukter av vanilje yoghurt og er perfekt ambrosia for lepper. Luktene svimper litt, men fortsatt spor av det som danner til det er fjernet.

Image
Image

Brukstid:Man trenger en veldig god sminkefjerner for å fjerne denne leppemanikuren fordi den ikke sprer ellers. Det kan forsvinne litt med fet mat, men ellers sprer det seg ikke i det hele tatt. Faktisk er det lite for hardt å fjerne.

Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte dette produktet, og jeg er så takknemlig for den koreanske skjønnhetsguru som introduserte meg til dette produktet.
Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte dette produktet, og jeg er så takknemlig for den koreanske skjønnhetsguru som introduserte meg til dette produktet.

Pros av RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix:

 • Super søt krukke emballasje.
 • Farge er synlig gjennom den røde krukken og gjør identifikasjonen lettere.
 • Fet, men pen skygge som ville se bra ut på de fleste hudtoner.
 • Fantastisk frossen yoghurt duft.
 • Bare litt går langt.
 • Perfekt for pigmenterte lepper.
 • Helt vanntett og flekkfast.
 • Lett på lommen.
 • Tilgjengelig i 10 nyanser.

Ulemper med RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix:

 • Litt for vanskelig å fjerne - Jeg skulle ønske det var like enkelt å fjerne som det skal gjelde.
 • Hetten er litt for liten og gir ikke et godt grep.

Ville jeg tilbakekjøpe RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix? Ja, og ville prøve å fylle opp alle de andre nyanser.

IMBB Rating: 4.5/5

Elle 18 Color Pops Burgundy Wine Lipstick - En god vinterleppestift for alle hudtoner Sonia Kashuk Vintage Wine Grand Bazaar Liquid Lip Slank Pout Polsk Bonaire Tonet Lip Conditioner MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Eucerin Aquaphor Lip Reparasjon Tony Moly Color Fiksere Lip Crayon - 02 Fuchsia Slip DMGM Photo Fix Lip Color MAC Cham Pale Fix + Lavendel, Lip Conditioner, Total Comfort Cream

Populært emne