Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash Review

Innholdsfortegnelse:

Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash Review
Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash Review

Video: Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash Review

Video: Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash Review
Video: Empties #2 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hilsener til alle! For en stund har jeg vært øye med Aveeno kroppsvask for å legge til min dusjcaddy, men finn dem litt på den pricier side for en kroppsvask, så jeg kjøpte det nest beste alternativet - Equate body washes (som har alt det samme som tidligere bortsett fra merkenavnet). Denne spesielle er min go-to body wash; Fortsett å lese for å vite hvorfor.

Image
Image

Pris: $2.97

Produktbeskrivelse: Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash gir en rik skum som etterlater huden følelsen ren, myk og forfrisket. • Etterlater huden fuktet, myk og ren • Fungerer rosa Himalayan salt og vannlilje ekstrakt

ingredienser:

Image
Image

Min fortsettelse Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash:

Jeg har brukt vanlig kroppsvask som den av Dove eller VOS, og jeg har brukt mer luksuriøse av Victoria Secret, Bath og Body Works, og så videre, men jeg har ikke en personlig favoritt og jeg beholder skiftende merker. Imidlertid likte jeg produktet gjennomgått i dette innlegget og tenker på å kjøpe en annen flaske når jeg går tom for denne.

emballasje: Produktet kommer i en stor 16 flaskeflaske med en flipdeksel på toppen for å dekke åpningen som dispenser produktet når flasken er vippet eller presset. Det er litt lang, men slank flaske og er derfor lett å lagre i min dusjcaddy.

Image
Image

Konsistens: Siden det er en fuktighetsgivende kroppsvask, har den en tykk gelignende konsistens, og en liten mengde er nok for en dusjøkt hvis den brukes med en god loofah.

Parfyme: Lukten er subtil men likevel forfriskende og minner meg om den floral kroppståken jeg har brukt i fortiden. Jeg var litt skeptisk til denne spesielle funksjonen før jeg samplet produktet, men etter min første bruk var jeg fornøyd med det.

Image
Image

effekt: En liten dollop på en våt loofah er nok for en dusjøkt. Jeg gni min loofa over hele kroppen og massasje for gode få minutter med ekstra konsentrasjon på områder som jeg barberer siden de trenger ekstra peeling. Når jeg ikke er i rush, bruker jeg en børste for å fjerne inngrodd hår og også å bli kvitt cellulitt i øvre lårregion. Det gir sjenerøs mengde skum, til det punktet at hvis jeg til tider ikke har tid til å bruke barberkrem eller kroppsolje for å barbere, bruker jeg bare denne kroppen til å barbere av bena og når den brukes under varm dusj, gjør hele prosessen jevn og enkel.

Image
Image

Konklusjon: Det er en god og rimelig kroppsvask som ville gjøre det bra i vår dusjrutine, og best av alt, det er en tøff dupe av litt dyrere kroppsvask og er perfekt for sparsomme kjøpere som meg.

Pros av Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash:

• Lang slank flaske som er lett å lagre og disponere produktet. • Liten mengde går langt. • Svært beroligende aroma - minner meg om en floral kroppståke. • Gir rikelig mengde skum. • Liten mengde er nok for store områder. • Kan brukes til barbering av ben. • Exfoliates kroppen når den brukes med loofah eller body brush. • Leaves huden myk, glatt. • Lukk dupe av Dial Himalayan Salt kroppsvask.

Cons av Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash:

• Kan ikke tenke på noen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøre Equate Pink Himalayan Forfriskende Body Wash? Vanligvis gjentar jeg ikke kroppen min, men jeg kan gjøre et unntak i dette tilfellet fordi huden min virker som den; Det gir en myk tekstur til huden min etter at jeg har skyllet og det er rimelig i forhold til sin litt dyre fetter.

Equate Spring Fresh Antibacterial Body Wash Review Equate Deep Vask Body Wash Review Dove Pampering Shea Butter Body Wash Review Bath og Body Works Aromaterapi Sensual Black Currant Vanilje Body Wash og Skum Bath Review Bath og Body Works Sleep Lavendel Vanilje Body Wash og Skum Bath Review Bath og Body Works Energy Orange Ginger Body Wash Review Bad og Kroppsarbeid Varm Vaniljesukker Kremaktig Kroppsvask gjennomgang

Populært emne