Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color Review

Innholdsfortegnelse:

Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color Review
Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color Review

Video: Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color Review

Video: Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color Review
Video: Colourpop Ultra Matte Lip Swatches! | VICKYLOGAN - YouTube 2023, Juni
Anonim

"Limbo" er en av de seks nyanser jeg kjøpte som en del av min Colourpop-haul, og i går hadde jeg vurdert skyggen "Lychee" - en fin lilla nyanse og dagens gjennomgang er på skyggen "Limbo", som er en goth brun nyanse. Disse Colourpop leppestifter er et raseri blant Youtube bloggere fordi de er så billige, men likevel like gode som Kat Von D flytende leppestifter. Dette produktet kommer i så mange nyanser at jeg hadde det vanskelig å velge nyanser av mitt valg; Jeg har fortsatt innsnevret listen min til 6 nyanser, hvorav fire har allerede blitt gjennomgått på IMBB. Her er mer på "Limbo" fra Colourpop.

Produktbeskrivelse: Du vil bøye over bakover for denne dype sjokoladebrunen.
Produktbeskrivelse: Du vil bøye over bakover for denne dype sjokoladebrunen.
Pris: $6
Pris: $6

Jeg tar på Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Farge:

emballasje: Et reagensrør av typen lip gloss tube med en lang fotfot applikator festet til den. Jeg liker emballasjen fordi det er lett å lagre og identifisere fra en haug med andre leppefarger.

Image
Image

Tekstur:Det er veldig kremaktig og glatt å påføre, minner meg om NYX matt leppefarger. Det slenger ikke på tørre lepper; Men en leppebalsam anbefales under, fordi noen kan finne det litt for tørking. En annen stor egenskap ved dette produktet er at det tørker om et par sekunder, og når vi gni våre lepper sammen eller smekk dem, holder de seg ikke sammen eller virker klissete.

Farge: En mørk sjokoladebrun farge som gir et slags gotisk utseende, denne fargen kan virke litt skummel for noen, tvert imot, det går bra med mørke og brune hudtoner og gjør ansiktet lystere og gjør tennene også hvitere, som ikke var tilfelle med den siste nyansen jeg hadde anmeldt (Lychee).

Image
Image

pigmentering: Awesome pigmentering, og jeg kan garantere dette kravet fordi jeg har pigmenterte lepper, og jeg har prøvd hardt og klarte ikke å skjule pigmenteringen på leppene mine.

Image
Image

Shimmer og Shine: Denne leppefargen har ingen glans eller skinne overhodet. I begynnelsen ble det litt vått eller skinnende; Men om et par sekunder tørker det ut til en jevn, fløyel matt finish.

Parfyme:Denne leppefargen har en veldig subtil floral duft som jeg liker siden det ikke plager meg for mye og fader bort til slutt.

Image
Image

Brukstid: Man trenger en veldig god sminkefjerner for å fjerne denne leppefarge, ellers gjør det ikke noe i det hele tatt. Det kan fade litt hvis man bruker oljeholdig mat, men ellers går det ikke i det hele tatt. Faktisk er det litt for sta til å fjerne.

Jeg er veldig glad for at jeg tok et skudd av tro og kjøpte disse leppe skjønnhetene fra Colourpop. Jeg kan ikke vente med å kjøpe andre nyanser også fra dette området.
Jeg er veldig glad for at jeg tok et skudd av tro og kjøpte disse leppe skjønnhetene fra Colourpop. Jeg kan ikke vente med å kjøpe andre nyanser også fra dette området.
Image
Image

Fordeler av Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Farge:

 • Testrørlignende emballasje som opptar mindre plass og er lett å lagre.
 • Farge er synlig gjennom det klare røret som gjør det enkelt å finne i en stash av leppefarger.
 • Vakker sjokoladebrun nyanse som gjør huden og tennene lysere.
 • Ideell nyanse for alle typer hudfarger.
 • Mild blomsterduft.
 • Bare en liten leppefarge går langt.
 • Perfekt for pigmenterte lepper.
 • Helt vanntett og flekkfast.
 • Lett på lommen
 • Perfekt dupe for Lime Crime Velvetines leppe farger og Kat Von D flytende leppestifter.
 • Tilgjengelig i flere nyanser.

Cons av Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Farge:

 • Litt for vanskelig å fjerne.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color?

Ja, og ville prøve å fylle opp alle de andre nyanser. Jeg anbefaler alle leserne å ta et sprang av tro som meg og prøv disse leppefargene fra Colourpop.

IMBB Rating: 5/5

Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color ColourPop Ultra Matte Lip - Highball ColourPop Bumble Ultra Matte Lip Review ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip Review ColourPop Tulle Ultra Matte Lip Review Revlon Ultra HD Matt Lip Color - HD Love Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color i HD Addiction Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Seduction Review Revlon Ultra HD Matt Lip Color - HD Temptation Review

Populært emne