Burberry Fresh Glow BB Cream Review, Swatch, FOTD

Burberry Fresh Glow BB Cream Review, Swatch, FOTD
Burberry Fresh Glow BB Cream Review, Swatch, FOTD

Video: Burberry Fresh Glow BB Cream Review, Swatch, FOTD

Video: Burberry Fresh Glow BB Cream Review, Swatch, FOTD
Video: Behind the Scenes at Burberry & SS15 Tutorial | ViviannaDoesMakeup - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Påstander:Fresh Glow BB Cream er skjønnhetsbalsam som hjelper til med å gjenskape den friske, sunne glansen av en ungdomsfarge. Ved å kombinere sminke- og hudpleiefordeler, hjelper formelen øyeblikkelig med å minimere ufullkommenheter uten å gjemme og fukte uten vekt.

  • Antall og pris: 1 oz. / 30ml for Rs 3000 ca / USD 47
  • Passer til alle hudtyper.
  • Av Burberry Beauty.

Min erfaring med Burberry Fresh Glow BB Cream:

Jeg er ikke en stor BB-krem eller Tinted Moisturizer-person. Jeg går hovedsakelig for lette grunnlag fordi jeg synes det er behagelig å tilpasse dekningene til grunnene mine. Jeg begynte å bruke denne BB krem siden dagen jeg fikk det, og jeg elsker det.

Det er en lysende hud som gjør perfekt skjønnhetsbalsam med SPF 20. Det er en lett, daglig BB-krem som gir øyeblikkelig glød til huden. Dekningen er ren og jeg vil si at det er litt sjenert av medium dekning hvis du bruker to lag av det.

Jeg personlig liker å bruke denne BB krem med finger tips enn med en pensel. Jeg føler at produktet blir enda mer utrullert når det brukes med en børste.

Så denne BB-krem er for dager når du vil lyse lys, men du har fortsatt en ganske anstendig huddag til å begynne med. Bare dab denne BB-krem, og skjul deretter områdene som under øyne eller flekker med en concealer. Du vil ende opp med den mest lysende, naturlige utseende huden, og du vil elske det.

Jeg har normal til tørr hud og jeg finner det strålende for min hudtype. Men jeg vil ikke anbefale det for personer med fet hud. De kan finne det for skinnende for huden deres.

Tekstur er lett og blander seg til ingenting. BB-kremet setter egentlig ikke tørr til du pulver det. Jeg vil si pulver det aldri så lett, så hold den lysende gløden som denne BB-krem gir.

Den kommer pakket i et pent beige rør med pumpe festet på toppen. Fullkommenhet. Det bidrar til å forhindre rot og det er super enkelt å bruke. Bare pump produktet ut og dab det med fingertips.

Har ikke noe morsomt lukt til det. En veldig mild behagelig lukt som du ikke engang ville merke det. Aldri brøt meg ut. Den er tilgjengelig i 3 skygge - lys, middels og mørk. Jeg bruker skyggen medium. Siden produktet er så rent, ville de 3 nyanser jobbe for et bredt spekter av hudtoner.

Den har SPF 20, som er ganske bra.

Nå kommer til ulempen. Så ofte hvis jeg har på seg lenge, sier 6-7 timer, forsvinner den helt fra min t-son til tross for å sette den med pulver eller ha en primer under. Og jeg har ikke en veldig fet T-sone også. Men huden ser helt fin ut.. fint på resten av ansiktet. Tenk deg om noen med oljeaktig T-sone har det.

Så når jeg ikke har en lang dag fremover, har jeg kommet ut for det lenge. Det er en fin ting å bære for en lunsj eller brunsj eller en dag ute med venner. Men hvis du planlegger å bruke den for lenge, må du gjøre touch-ups sikkert.

Totalt, til tross for ulempene, ELSKER jeg denne BB-krem. Det holder huden ser glødende ut, og føles åndbar. Det gjør i utgangspunktet min hud synge. 😀

Vurdering: 4/5

Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
FOTD:
FOTD:
Image
Image

Burberry Body Eau De Parfum Burberry Classic For Women Eau De Parfum Burberry Brit Sheer Parfyme Burberry London Eau de Parfum Burberry Touch Eau de Parfum For Women Burberry Rose Pink No.307 Lip Velvet Long Wear Lipstick Review Dior Hydra Life BB Creme Broad Spectrum SPF 30 gjennomgang Diorskin Nude BB Creme Review Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 Review The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream Review

Populært emne