Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Review

Innholdsfortegnelse:

Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Review
Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Review

Video: Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Review

Video: Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Review
Video: NEW Colourpop Ultra Matte Liquid Lipsticks FULL Review + LIP SWATCHES! (all colors) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Colourpop Ultra Matte Lip Farge er en nybegynnelse blant Youtubers fordi det er en billig, men flott dupe av Kat Von D Evig Liquid Lipsticks. Dette produktet kommer i så mange nyanser at jeg hadde det vanskelig å velge nyanser av mitt valg; Jeg har fortsatt innsnevret listen min til 6 nyanser, hvorav 4 har allerede fått gode anmeldelser på IMBB. Skyggen i dette innlegget er "Lychee" og er en veldig pen lilla skygge. Les videre for å vite mer om dette produktet.

Produktbeskrivelse: Uansett hvordan du sier det, vil du alltid se saftig ut i denne lyse, varme fioletten.
Produktbeskrivelse: Uansett hvordan du sier det, vil du alltid se saftig ut i denne lyse, varme fioletten.

Pris: $6

Image
Image

Min erfaring med Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Farge:

emballasje: Leveres i et reagensrør som emballasje med en sølv, vridde hette som har en lang fotfot applikator festet til den. Jeg liker emballasjen fordi det er lett å bære sammen og å identifisere blant bunken av andre leppefarger.

Image
Image

Tekstur: Det er veldig kremaktig og glatt å påføre, minner meg om NYX matt leppe krem. Det slenger ikke på tørre lepper; Men en leppebalsam anbefales under, fordi noen kan finne det litt for tørking. En annen stor egenskap ved dette produktet er at det tørker om et par sekunder, og når vi gni våre lepper sammen eller smekk dem, holder de seg ikke sammen eller virker klissete.

Farge: Vakker, lyse lilla farge med rosa undertoner - denne fargen kan virke litt skummel for noen, tvert imot, det går bra med skumle og brune hudtoner og gjør at ansiktet ser lysere ut, men det gjør også tennene ser ut som en har derfor å være forsiktig når du bruker den.

Image
Image

pigmentering: Fantastisk pigmentering og jeg vitner for pigmenteringen fordi jeg har pigmenterte lepper, og jeg prøver veldig hardt å skjule min ujevne legetone og for å få en feilfri finish.

Shimmer og Shine: Det har ingen glans eller lys overhodet. På første svitsj kan det virke litt vått eller skinnende; Men på noen sekunder tørker den ut i en jevn, fløyel matt finish.

Image
Image

Parfyme:Produktet har en veldig subtil floral duft, som jeg liker siden det ikke plager meg for mye og visner bort til slutt.

Brukstid:Man trenger en veldig god sminkefjerner for å fjerne disse, eller det vil ikke komme i det hele tatt. Det kan fade litt hvis man bruker oljeholdig mat, men ellers går det ikke i det hele tatt. Faktisk er det lite for sta til å fjerne.

Jeg er veldig glad for at jeg tok et skudd av tro og kjøpte disse leppe skjønnhetene fra Colourpop. Jeg kan ikke vente med å kjøpe andre nyanser også.

Image
Image

Fordeler av Colourpop Lychee Ultra Matt Lip Farge:

  • Testrørlignende emballasje som opptar mindre plass og er lett å lagre.
  • Farge er synlig gjennom det røde røret som gjør det enkelt å finne.
  • Ideell nyanse for alle typer hudfarger.
  • Mild blomsterduft.
  • Bare en liten mengde går langt.
  • Perfekt for pigmenterte lepper.
  • Helt vanntett og flekkfast.
  • Perfekt dupe for Lime Crime Velveteen leppe farger og Kat Von D flytende leppestifter.
  • Tilgjengelig i flere nyanser.

Cons av Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Farge:

  • Litt for vanskelig å fjerne.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Colourpop Lychee Ultra Matt Lip Color?

Ja, og ville prøve å fylle opp alle de andre nyanser. Jeg anbefaler alle leserne å ta et skudd av tro som meg og prøv disse leppefargene.

IMBB Rating: 5/5

ColourPop Ultra Matte Lip - Highball ColourPop Bumble Ultra Matte Lip Review ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip Review ColourPop Tulle Ultra Matte Lip Review Revlon Ultra HD Matt Lip Color - HD Love Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color i HD Addiction Review Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Seduction Review Revlon Ultra HD Matt Lip Color - HD Temptation Review

Populært emne