5 Coloressence Color Your Spirit Nail Color Review

Innholdsfortegnelse:

5 Coloressence Color Your Spirit Nail Color Review
5 Coloressence Color Your Spirit Nail Color Review
Anonim

Coloressence Color Your Spirit Nail Color - Apple Rød, Vallentin, Brick Red, Cotton Candy, Island Green Review

Hei skjønnhet,

I dag skal jeg dele min erfaring om fem Coloressence 'Color Your Spirit' Nail Colors: Apple Red, Vallentine, Brick Red, Cotton Candy, og Island Green. La oss komme inn i anmeldelsen.

Image
Image

Pris: INR 50 hver Produktbeskrivelse: Glatt applikasjon, Chip motstand, ingen strikke, ingen boble levende og nyanser tilgjengelig for alle humør og årstider. Tilgjengelig i 5 områder: Regular Range, Hip Hop Range, Bridal Range, Shimmer Range & Diva Range.

Image
Image

Min erfaring med Coloressence Farge din ånd Nail Color - Apple Rød, Vallentin, Brick Red, Cotton Candy, Island Green:

emballasje: Disse nagelmalingene kommer i de vanlige klare glassflaskene med en svart hette. Jeg er ikke veldig imponert over emballasjen da det ser litt kjedelig ut. Men hvis jeg vurderer prisen, er det ok. Ellers er disse helt reisevennlige. Navnene på nyanser er nevnt på sine respektive caps, noe som er flott. Påføringsbørsten er veldig tynn og dermed litt vanskelig å jobbe med. Jeg må sveipe børsten et par ganger for å få den perfekte, jevne applikasjonen.

Image
Image

Shades: Jeg har hentet fem nyanser fra dette store spekteret. Alle nyanser er pigmentert og de ser vakkert ut på neglene. To frakker dekker mine negler godt og ser fint ut. Jeg liker virkelig skyggeområdet. De nyanser jeg har plukket opp, inneholder ingen skimmer. La oss lese om hver enkelt av dem:

Apple Red Det er en veldig fin korallrød nyanse som ser så lys ut på alle hudtoner. Jeg elsker absolutt denne vakre skyggen.

Image
Image

Vallentine Dette er en mørk fet vinrød nyanse som ser så nydelig ut og det ser også fint på alle hudtoner.

Image
Image

Murstein rød Det er en vakker varm rusten brun nyanse. Det er ikke rødt, så ikke hvorfor det heter murstein 'rødt'. Men dette er min favoritt nyanse og det ser så pent ut på hendene mine.

Image
Image

Sukkerspinn Som navnet antyder, er dette en veldig søt godteri, rosa skygge, og det ser nydelig ut på neglene. Det ser utrolig ut på jevne korte negler.

Image
Image

Island Green Det er en veldig frisk sommerlig lys sjøgrønn skygge. Jeg elsker denne unike pastellgrønn skyggen, og den passer til alle hudtoner.

Image
Image

Tekstur og kvalitet: Teksten til disse neglelakkene er ganske fin. Neglemalingene har middels til tynn konsistens som glir så lett på neglene. På grunn av sin tynne børste tar det perfekte programmet tid, men målingen er jevn og føles ikke tung eller ujevn. Alle nyanser har en skinnende blank overflate som ser veldig bra ut. Spikerlaken tørker ut raskt og trenger ikke lang tid å bosette seg, men jeg foretrekker å være forsiktig i løpet av de første fem minuttene. Kvaliteten er veldig bra i henhold til prisen. Jeg har brukt disse i over 6-7 måneder nå, og jeg kan fortsatt bruke disse uten problemer. Tekstur er blitt litt tykk nå, men da skjer det med alle nagelmaling.

Oppholdsstyrke: Alle disse nyanser har en god oppholdskraft. Glansen begynner å falme etter 3-4 dager, men fargen ser bra ut. Disse neglelakkene spretter ikke på egenhånd. Men hvis du gjør tunge gjerninger, kan de chip litt. Men samlet sett holder disse seg på for rundt en uke. Disse er enkle å fjerne og aldri skrape neglene mine. Også, disse forlater ikke noen flekk bak.

Apple Red:

Image
Image

Vallentine:

Image
Image

Murstein rød:

Image
Image

Candy Pink:

Image
Image

Øya grønn:

Image
Image

Alt i alt: Jeg er helt fornøyd med dette spekteret. Alle nyanser er så pen og ser veldig friske på neglene. Jeg liker alt om disse neglelakkene, bortsett fra børsten. Jeg nyter disse rimelige nyanser. Dette er gode alternativer for tenåringer.

Pros av Coloressence Farge Din Ånd Nail Color - Apple Rød, Vallentin, Brick Red, Cotton Candy, Island Green:

⦁ Reise-vennlig, gjennomsiktig emballasje. ⦁ Super rimelig. ⦁ Alle nyanser er vakre og veldig slitesterke. ⦁ Sommerske, friske nyanser. God pigmentering. Nail maling ser så nydelig ut på neglene. ⦁ Middels til tynn tekstur glir jevnt. ⦁ Glanset finish. ⦁ Ikke chip mye. God god makt ⦁ Lett å fjerne.

Cons of Coloressence Farge din ånd Nail Color - Apple Rød, Vallentin, Brick Red, Cotton Candy, Island Green:

⦁ Emballasje ser litt kjedelig ut. ⦁ Applikatoren er for tynn. ⦁ Applikatoren har dårlig kvalitet. ⦁ Ekstra swipes er nødvendig for en jevn applikasjon. ⦁ Shine har en tendens til å falme etter 3-4 dager.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Farge din ånd Nail Color - Apple Red, Vallentine, Brick Red, Cotton Candy, Island Green? Jeg elsker dette lommevennlige neglelakkspekteret som fungerer veldig bra. Denne serien har noen veldig vakre nyanser å tilby. Jeg kan hente litt mer fra dette området.

Lakme 9 til 5 CC Color Transform Cream 5 Ideell Makeup ser etter hver anledning Coloressence Color your Spirit Blusher Coloressence 75 Forever Rose Mesmerizing Lip Color Coloressence Muse Intense Long Wear Lip Color Coloressence Eyes Spy H.D Volum Mascara Topp 7 Nail Polish Colors til Sport i år og IMBB-anbefalinger Maybelline fargeshow Big Apple Red Creamy Matte leppestift Pink My Red Kleancolor # 9 Brick Rød Master Stroke Long Wear Satin Lipstick Innisfree Green Tea Seed Serum NYX ES38 Cotton Candy Eyeshadow

Populært emne