Våt N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious Review

Innholdsfortegnelse:

Våt N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious Review
Våt N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious Review

Video: Våt N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious Review

Video: Våt N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious Review
Video: NEW! WET N WILD FLIGHTS OF FANCY COLLECTION! | Drugstore Makeup Tutorial | Victoria Lyn - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei kjære,

Hvis du er en fan av leppestifter, og du eier ikke en leppestift fra Wet N Wild, hva er du? Høres ubehagelig, men SANT! Komme opp med en gjennomgang av Wet n Wild Megalast Lipstick i Mochalicious, kan jeg ikke fortelle deg hvor mye jeg er forelsket i disse leppestifter. Merket tilbyr omtrent tjue nyanser mens jeg eier åtte av dem, og jeg er hyggelig overrasket over måten de møter på leppene mine hver gang! Uansett, nok å snakke her, la oss komme inn i anmeldelsen!

Image
Image

Pris: $2

Hva selskapet hevder: Lepper tar senterstadiet! Denne 4-timers, slitesterke leppefargen gir en halvmatt, cremefinish i ett slag. Glider lett på med rik, fløyelsaktig farge som ikke tapper, fjær eller bløder. Laget med fuktighetsgivende hudpleie ingredienser: Hyaluronic mikrosfærer gir ekstraordinær adhesjon til lepper, et eksklusivt polymerkompleks tilbyr pute-lignende følelse og tekstur, og naturlige marine planteekstrakter Coenzyme Q10 og Vitamins A & E hjelper glatte lepper.

Min erfaring med Wet N Wild Megalast Lipstick I Mochalicious:

emballasje: Å være et apotek, har disse leppestifter en billig emballasje, noe jeg egentlig ikke er en fan av! Men så ser de billig ut fordi de er skitt billig … så kan ikke klage! Varemerket kan forbedre emballasjen og øke prisen, fordi jeg ikke har noe imot å betale noen ekstra penger for disse babyene! De føler seg veldig spinkel og lett, leppestiften er delvis opp i emballasjen, noe som gjør åpning og lukking rotete, da leppestiftet er over lokket.

Farge: Mochalicious er en vakker mørk brun mokka farge, som ser super fantastisk ut og er ganske smigrende på min hudtone! Lippestiften er ganske lik Kat Von D flytende leppestift i "Lolita" og Lakme 9 til 5 leppestift i "Brownie Point", jeg vil ikke si at det er akkurat det samme, men det er veldig nært! Det er en vakker brun nyanse med hint av mauve; det er en slitesterk farge for både dag og natt.

Image
Image

Fargeavdrag: Disse leppestifterne er ugjennomsiktige, og en sveiping er alt du trenger, selv om du har mørkere eller ujevne lepper. Også når du bruker fargen lenger, har den en tendens til å gi et fint snev av farge, ikke mye, men det er der også. Du kan også lagke deg hvis du ikke er fornøyd med fargen som dukker opp, men jeg gjør ikke Jeg føler at det er nødvendig.

Bor kapasitet: Disse leppestiftene varer en god tid uten re-applikasjon, jeg hadde det bra i 6 timer og fargen var fortsatt der! Jeg pleier å spise leppestifter hele tiden, så selv om leppestiftet mitt spiste tendens, var det på meg!

Tekstur: Tekstur er ekstremt kremaktig og glatt, og du kan enkelt bruke disse uten å bruke en leppebalm under. Jeg er ganske imponert over den vakre tekstur av denne lippen!

Image
Image

Pros av den våte N Wild Megalast Lipstick i Mochalicious:

• Vakker brun med mauve undertoner. • Flatterer min hudtone. • Brukbar for både dag og natt. • Opak farge. • Vises selv på mørkere lepper. • Du kan lagre til din smak. • Leaves en pen flekk. • varer lenge • Kremet tekstur. • Super duper rimelig.

Image
Image

Ulemper med den våte N Wild Megalast-leppestiften i Mochalicious:

• Bortsett fra den rotete emballasjen, er det ikke noe mye jeg ikke liker om dette produktet !!

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe den våte n Wild Megalast-leppestiften i Mochalicious? Ja, uten tvil!

Anbefaler jeg Wet n Wild Megalast leppestift i Mochalicious? Ja … du må gi dem en prøve!

Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Sugar Plum Fairy Wet n Wild Think Pink Mega Siste Lip Color Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Gulrot Gull Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Bare Peachy Våt n Wild Mega Siste Lip Farge 904B - Rose Bud Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Kirsebærplukking Våt n Wild Mega Siste Lip Color 906D Vin Room Våt N Wild Spotlight Rød Mega Last Lip Color

Populært emne