L.A. Farger Svart Auto Eye Liner Review

Innholdsfortegnelse:

L.A. Farger Svart Auto Eye Liner Review
L.A. Farger Svart Auto Eye Liner Review

Video: L.A. Farger Svart Auto Eye Liner Review

Video: L.A. Farger Svart Auto Eye Liner Review
Video: 2023 New Bullet Journal Setup 💜 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle!

I dag vurderer jeg enda en svart øye blyant. La oss se hvordan det går.

Image
Image

Pris: 3 $ med frakt og skikker

Min erfaring med L.A. Colors Black Auto Eye Liner:

emballasje: Denne blyanten er ikke noe annet enn våre vanlige kajal blyanter. Den er innkapslet i svart plast og har sølvdetaljer trykt over kroppen. Luken passer fint. Blyanten er av uttrekkbar type. Det er trygt nok til å reise med. Jeg liker hvor slank og slank blyanten er.

Image
Image

Farge: Denne er en lysere nyanse av svart og mangler intensitet hvis du setter det bare en gang. Du må bygge den opp til din smak. Den kan bygges opp til 5-6 lag. Etter det vil du ikke merke noen forskjell i intensiteten. Så jeg vil si det har lav til middels pigmentering. Men likevel er det ikke den strålefarge selv etter at alt er bygget opp.

Image
Image

Tekstur: Tekstur av denne øye blyant er veldig myk og glatt. Jeg elsker virkelig tekstur, men det jeg ikke liker er at det smelter litt på vannlinjen. Det er utholdelig hvis du vil bruke det i noen timer, men hvis du har tenkt å bruke dette i flere timer, kan det ikke være et godt alternativ.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Den forblir på lokkene i 4 timer, men like etter 15 minutter begynner den å smette på den nedre lash linjen. Du trenger å rengjøre lash linjen du trenger å røre den opp hver 3. time eller så. Det begynner å falme etter 3-3,5 timer. Oppsummering fordeler og ulemper,

Image
Image

Pros av L.A. Colors Black Auto Eye Liner:

• Rimelig. • Glatt og kremaktig tekstur. • Myk svart farge.

Image
Image

Ulemper med L.A. Farger Svart Auto Eye Liner:

• flekker. • Lavt forbli strøm. • Ikke det pigmenterte.

IMBB Rating: 2.5/5 Endelig dom: Denne er en total hopp.

LA Farger Eyeliner Pencil - Navy Review LA Colors Liquid Eyeliner Review LA Farger Eyeliner Pencil Copper Review, Swatch L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review LA Farger Lip Liner Pencil Brown og Eyeliner Pencil i Brown Review L.A. Colors Pencils-Eyeliner Mahogany og Lipliner Kobber-Bronze Review L. A. Farger på omslaget Beauty Makeup Kit Review

Populært emne