Ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon Review

Innholdsfortegnelse:

Ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon Review
Ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon Review
Anonim

Hei søtder,

Som alle andre kvinner elsker jeg matte leppestifter, spesielt jeg elsker matte leppefargestifter. En matt leppefargeblyant som jeg absolutt elsker ut av alt som er tilgjengelig der ute i det indiske markedet, er "Faces Ultime Pro Matte" -lipefargene. Jeg hadde tidligere vurdert noen få nyanser fra dem (Midnight Rose, Sultry Red, Smokin Hot, "Irresistible Pink" og her er en nyligstilt nyanse fra dem som heter "Pink Pout."

Image
Image

Pris: INR 799 Produktbeskrivelse av ansikter Kosmetikk: En samling av leppefargestifter med tidløse matte nyanser med overlegen fargepigment og hydrering. Fra vakre nakender til slående røde til nyanser av pinks og koraller er det en nyanse for alle. Klær opp lepper i nyhetsskygger i matt finish med rike, fargelette pigmenter, samtidig som de er super komfortable på leppene. 6 sizzling sensual nyanser. Fargene er inspirert av internasjonale motetrender. Disse leppefargene utstråler ultimate feminin styrke og glamorøs stil.

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon:

Utvalget av Faces Ultime Pro lipcrayon har matte og litt små skinnende nyanser, men dette tilhører matkategorien. Ja, ansikter kan virke litt dyrere enn vanlig, men hvis du prøver dette ut, ville du ikke ha noe imot å betale 800 dollar!

Image
Image

emballasje: Emballasjen kommer fargekodet i samme dype rosa farge med gjennomsiktig hette. Den har skyggenavnet skrevet rett over emballasjen. Også emballasjefargen ligner skyggen, så det blir problemfritt å finne en hvis du eier noen. Det ligner leppefargene fra andre merker, men bare litt mindre klumpete enn de. Dette må skarpgjøres siden de ikke har en vridbar base. Skarperen kom fri med dette fargebåndet og jeg takker helhjertet Faces for å gi den. Ja, det er spørsmålet om produktspild, men jeg er alltid forsiktig.

Image
Image

Skygge: Skyggen "Pink Pout" er en super pen dyprosa nyanse som er en blanding av rosa og magenta. Jeg elsker absolutt denne rosa. Ikke at det er unikt, det er en vanlig rosa som er lett dupabel, men det er en nydelig nyanse å eie. Denne dype og pulserende rosa er en rosa for alle, siden den passer for alle hudtoner, aldersgrupper, alle anledninger og også på noe tidspunkt på dagen. Det har ingen varme eller kule undertoner til det, det er bare en ren perfekt rosa som alle kvinner vil sikkert elske.

Image
Image

Finish og Texture: Målet er super matt og jeg er sikker på at de matte elskerne kommer til å bli forelsket i mål! Pigmenteringen er intens og applikasjonen er super jevn og kremaktig. Det glir som en drøm. Formelen er tørr, men likevel får jeg ikke den tørre følelsen på leppene mine. Det fremhever de hakkede leppene mildt, men ikke noe merkbart. På grunn av den dristige pigmenteringen overfører den til vev og briller, men ikke mye. Fargen overfører, men det ser ut som ingenting som settes over fra leppene, så hatter av til pigmenteringen.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken er veldig god som de andre mattene fra dette området, siden den holder seg i mer enn 7-8 timer, og pigmenteringen forblir som den er. Pigmenteringen kan mildt reduseres etter 4-5 timer, men fargen forblir som den er. Det forblir uansett hvor mye jeg spiser, nipper vann eller gjør hva som helst. Fjerningen delen er litt kjedelig som det trenger en kraftig sminke remover å komme av.

Image
Image
Image
Image

Pros av Faces Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon:

 • Attraktiv fargekodet emballasje.
 • Ledsaget av en spisser.
 • Skyggen "Pink Pout" er en nydelig dyp, rosa skygge med mange magenta hint.
 • Formelen er ekstremt matt som ser super stilig ut.
 • Kremaktig formel som glir jevnt.
 • Pigmenteringen er veldig intens og bare en sveipe er nødvendig for å få fargen på.
 • Det tørker ikke opp mine lepper mye, selv om det er matt.
 • Flott for indiske hudfarger og egnet for både dag og kveld.
 • Det er en veldig god rosa å eie siden den er så allsidig.
 • Den forblir i mer enn 7-8 timer som det er uansett hva jeg drikker eller hva jeg spiser; eller sannsynligvis hvor mange ganger jeg spiser.

Ulemper av ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon:

 • Overfører litt.
 • Dyrt.
 • Kan fremheve hakkede lepper, men ikke noe som er veldig merkbart.
Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon? Jeg er forelsket i denne rosa og kommer til å misbruke den for at bryllupene kommer opp. Formelen, nyanser, varig kraft alt er bare så perfekt å eie. IMBB Rating: 4.5/5

Dette området er det beste utvalget for matte elskere, det har en rekke nyanser som passer til alles smak, så kjør og velg den du liker!

Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose Ansikter Ultime Pro Sultry Red Starry Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro # 11 Smokin 'Hot Matte Lip Crayon Faces Ultime Pro # 10 Uimotståelig Pink Matte Lip Crayon

Populært emne