Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant Review

Innholdsfortegnelse:

Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant Review
Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant Review

Video: Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant Review

Video: Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant Review
Video: Testing Brands I've NEVER Tried - Shop With Me | Karima McKimmie - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei vakre mennesker, I dag vurderer jeg en virkelig vakker leppestift fra Estée Lauder. Dette tilhørte faktisk min mor, men da jeg så det i hennes forfengelighet, kunne jeg ikke motstå å gripe det for meg selv !!

Image
Image

Pris: $ 25; ja, det er Estée Lauder!

Hva selskapet hevder: En ekstraordinær leppestift kremet og forførende i farge gir glatt, glans og glans. Rik og kondisjonell effekt, men likevel myk og lett. Lang påføring med fuktighetstimer.

Jeg tar på Estée Lauder Signatur Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant:

emballasje: Emballasjen til denne leppestiftet jeg føler er ganske grunnleggende; Dette er den eldre versjonen av leppestiftet jeg eier, men skyggen selger fortsatt, så vær så bekymret for at jeg oppdaterer dere med en nyanse som ikke eksisterer! 😉 Jeg liker den nyere emballasjen mye bedre; det er gull og stilig ute! 😀 Denne er ganske solid og har skyggenavnet skrevet nederst, som alle leppestifter.

Image
Image

Farge: Hvis du er på jakt etter en nydelig bærskygge, slutter søket ditt her! Fargen vil flattere enhver hudtone og er bra for både dag og natt slitasje! Fargen blør heller ikke, noe som igjen er en god ting!

Fargelønn: Denne leppestiften har en vakker fargebetaling, jeg må si! Jeg vil ikke si at den er superpigmentert, men klarer å forlate ca 65% til 70% av fargen på leppene; du må lagre den på bare for den opprinnelige fargen for å dukke opp. Men hvis du elsker rene leppestifter, så sveiper du og du er klar til å rocke! Tørre lippede mennesker trenger å fuktighet før de legger på dette, da det ikke kan gå så jevnt, selv om det er veldig hydratiserende.

Image
Image

Tekstur: Tekstur som beskrevet av firmaet er veldig fuktig, noe som gir en glansfull glans og overflate. Det vil ikke trekke eller slep når du bruker det, og du trenger ikke å fukte leppene dine før du setter det på; Men hvis du har enormt tørre lepper, så legg en leppebalsam før!

Image
Image

Stå i kraft: Lippestiften varer ikke lenger enn fem timer, noe som er ganske bra slitasje, men vi kan forvente mer, da det er et av de mest populære merkene, og det er også dyrt. Det lever ikke opp til kravet om "lang slitasje" skjønt; Imidlertid kan hydratiseringsdelen jeg ikke enig nok i. Mine lepper ser mye sunnere og hydrert når jeg bruker denne leppestiften, og jeg føler at det er den beste delen om det!

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Estée Lauder Signatur Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant:

• Vakker berry skygge. • Universelt smigrende. • Bra for både dag og natt slitasje. • Overhydrerer på leppene. • Pigmentering er anstendig, vil ikke si det beste. • Det legger seg ikke i fine linjer. • Bløder ikke.

Ulemper med Estée Lauder Signatur Hydra Luster Lipstick - 23 Rike Ape:

• Dyrt. • Jeg har den eldre emballasjen; Jeg foretrekker den nyere som gull og stilig er min stil! • Varer ikke lenger enn 5 timer; Jeg ventet mer ut av det. • Er ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4/5

Anbefaler jeg Estée Lauder Signature Hydra Luster leppestift - 23 Rich Currant? Vel, det er bra, men hvis du er på et budsjett, prøv å velge en lignende farge i apotek merker. Men hvis du ikke har noe imot å bruke de ekstra pengene, gå for det. Det er en god leppestift!

Ville jeg tilbakekjøre Estée Lauder Signature Hydra Luster Lipstick - 23 Rich Currant? Jeg har blandede følelser, kanskje … kanskje ikke! Jeg tror jeg vil bosette seg på apotek dupes!

Estee Lauder Signatur Hydra Luster Lipstick i Black Cherry Review Estee Lauder Signatur Hydra Luster Lipstick - Radiant Wine Review Estee Lauder Signatur Hydra Luster leppestift - krydret korall Estee Lauder Spiced Cider All-day Lipstick Review Estee Lauder Signaturleppestift - Coral Kiss Estee Lauder Signaturleppestift i Woodland Berry

Populært emne