L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review

Innholdsfortegnelse:

L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review
L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review

Video: L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review

Video: L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown Review
Video: Maybelline FIT ME vs Maybelline Super Stay 24Hrs|Euphorbia unboxing|Malayalam - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei dukker! Håper dere alle gjør det veldig bra. I dag vurderer jeg en brun flytende liner. La oss fortsette med anmeldelsen!

Image
Image

Pris: $ 3,5, med frakt og toll

Produktbeskrivelse: Lett å håndtere VANNTETT FINE BRUSH APPLICATOR

Vannbestandig flytende eyeliner er spesielt formulert for langvarig slitasje. Ultrafint børsteapplikator sikrer presisjonsfôr. Tørker raskt og holder på med en dristig finish.

Image
Image

Min erfaring med L.A. Colors Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown:

emballasje: Dette kommer i en brun plastrør som er lang. Jeg finner at den lange staven fungerer bra for meg sammenlignet med kortere. Detaljer er trykt på kroppen i sølv. Emballasjen er fussfri og veldig trygt å reise med.

Image
Image

Farge: Selv om den er brun i fargen, etter at den tørker opp, ser den ut som en svart liner på dekslene. På nært inspeksjon vil du legge merke til den mørkbrune, nesten sjokoladefargen av den. Men ellers ser det ut som svart. Det er ikke det pigmenterte fordi du trenger 2-3 strøk av liner for å gjøre det ugjennomsiktig. Det gir en ombre effekt hvis du bare gjør ett strøk og ombre ser ikke bra ut.

Image
Image

Tekstur: Den er glatt nok til å glide, men er litt tykkere i forhold til andre flytende liners. Det tørker raskt og legger seg til en fin matt finish. Det er i en viss grad flammefast. Men hvis du gni øynene dine for mye, vil det forsvinne. Det vasker ganske enkelt uten å spre seg over øyet.

Image
Image

Stå i kraft: Den forblir satt hele dagen hvis du bruker 2 strøk av den. Det så frisk hele tiden jeg hadde på seg. Det ble ikke fla eller smuss i det hele tatt.

Oppsummering fordeler og ulemper,
Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av L.A. Colors Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown:

• Rimelig. • Grusomhet fri. • Ligner en mykere nyanser av svart. • Glatt tekstur. • Tørker av raskt. • Matte tekstur. • Oppholdsstyrke. • Sprøyte bevis i stor grad.

Cons av L.A. Colors Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown:

• Ikke det pigmenterte som du trenger minst 2 strøk • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.5 / 5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L.A. Farger Smudge Proof Liquid Eyeliner - Brown? Jeg liker dette produktet og jeg har ikke noe imot å bruke 2 strøk. Jeg vil definitivt tilbakekjøp denne og ja, jeg vil anbefale det til dere også!

Best Brown Eyeliners å velge mellom Almay Liquid Eyeliner - Brown Review Rimmel 002 Brown Velvet Glam'Eyes Professional Liquid Liner Review Maybelline Ultra Liner Dark Brown 302 Anmeldelse Coloressence Supreme Eyeliner i Brown Review Lakme Absolutt Royal Collection Shine Line - Brown Shimmer L'Oreal Extra Intense Væske blyant Eyeliner gjennomgang og fargeprøver

Populært emne