KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil Review

Innholdsfortegnelse:

KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil Review
KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil Review

Video: KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil Review

Video: KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil Review
Video: RESEÑA ✅Productos 💄✨ KLEANCOLOR, [Maquillaje ECONÓMICO]😱 2020 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle! I dag vurderer jeg enda en svart øye blyant. La oss se hvordan det gikk.

Image
Image

Pris: $ 3, med frakt og toll

Produktbeskrivelse: KleanColor liner blyant er en høy presisjon og rikt strukturert liner. Det omdefinerer, oulines og gjør dine lepper og øyne friske farget uten å fugle. Det er 41 leppeblyanter (815-855) og 20 øye og øyenbrynpennene (901-920).

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med KleanColor 901 Black Eye / Eyebrow Pencil:

emballasje: Denne blyanten er ikke annerledes enn våre vanlige kajal treblyanter. Luken passer fint. Blyanten er lang nok og er av skarp type. Det kommer imidlertid ikke med en spisser. Det er trygt nok til å reise med. Jeg liker hvor slank og slank blyanten er.

Image
Image

Farge: Denne er en fin svart farge, men det mangler litt intensitet hvis du setter det bare en gang. Du må bygge den opp til din smak. Det kan bygges opp til 3-4 lag. Etter 3-4 lag, vil du ikke merke noen forskjell i intensiteten. Så jeg vil si det har middels pigmentering. Men det kommer opp til en fin svart, men ikke for intens svart. Denne blir litt på den mykere svarte siden.

Image
Image

Tekstur: Tekstur av denne øye blyant er veldig myk og glatt. Det er faktisk en veldig kremaktig liner, så mye slik at selve spissen av den brøt mens jeg var sverige. Jeg elsker virkelig tekstur, men det jeg ikke liker er at det smelter litt på vannlinjen. Det er utholdelig hvis du vil bruke det i noen timer, men hvis du har tenkt å bruke dette i flere timer, kan det ikke være et godt alternativ.

Image
Image

Stå i kraft: Den forblir på lokkene i 5-6 timer, men etter 30 minutter begynner den å smette på den nedre lash linjen. Du trenger å rengjøre lash linjen hver time eller så og som for touch ups, må du røre den opp hver 3. time eller så. Det begynner å falme etter 3-3,5 timer. Oppsummering fordeler og ulemper,

Image
Image

Pros av KleanColor 901 svart øye / øyenbryn blyant:

• Rimelig. • Fungerer både som øye og øyenbrynpenn. • Glatt og kremaktig tekstur. • Myk svart farge.

Ulemper med KleanColor 901 svart øye / øyenbryn blyant:

• Det smelter på den nederste linjen. • Lavt forbli strøm. • Ikke det pigmenterte.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal KleanColor 901 svart øye / øyenbryn blyant? Jeg har ikke noe imot smudging så mye. Men jeg ville ikke tilbakekjøp dette sikkert, og jeg er ikke så opptatt av å anbefale det til dere også!

Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India Lakme Eyebrow Pencil Review Rimmel London Professional Eyebrow Pencil Black Brown Review Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown Review BH Kosmetikk automatisk øyenbryn blyant i svart anmeldelse Makeup Academy Brunette Eyebrow Pencil Review Revlon Eyebrow Pencil - 01 Dark Brown Review

Populært emne