Makeup Revolution I Hjerte Makeup Naked Chocolate Palette Review

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution I Hjerte Makeup Naked Chocolate Palette Review
Makeup Revolution I Hjerte Makeup Naked Chocolate Palette Review
Anonim

Av Priyam Das

Hei alle fra en "Makeup Junkie" naboen!

Jeg er besatt av nøytrale øyeskyggepaletter, og jeg er alltid på utkikk etter den perfekte matte brune skyggen for å få de perfekte, røykrike øynene. Min favoritt tidsfordriv er å se gjennom ulike nettsteder, og finne ut om ulike nye paletter i markedet som kan avslutte søket mitt. Jeg fant endelig mitt siste boo og navnet heter "I Heart Makeup Naked Chocolate Palette" fra Makeup Revolution London.

Produktbeskrivelse: Kjærlighetsaffären med sjokolade fortsetter med strippet tilbake øyeskygge samlingen i våre samlebare sjokoladebarpaletter.
Produktbeskrivelse: Kjærlighetsaffären med sjokolade fortsetter med strippet tilbake øyeskygge samlingen i våre samlebare sjokoladebarpaletter.

Naken sjokolade er her. Inneholder 16 flotte øyenskygger for perfekt, nakent å smokey øyne, blanding av glimmer og matte nyanser. 3D sjokoladepalett med full størrelse speil og applikator.

Pris: £7.99

Min erfaring med Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Naken Chocolate Palette:

Den har alle de nøytrale nyanser en jente trenger for sin eksistens og mer. La oss se på et bilde av det først før jeg kommer inn i anmeldelsen. Gjøre ikke den hvite sjokolade din munnvann og fargene gjør øynene dine blinkende? Det gjør det for meg i det minste. Det er nøyaktig 16 nyanser i denne paletten som inkluderer 7 matte nyanser og 9 shimmers. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler at det lukter også sjokolade.

La meg gi deg navnet på skyggene:
La meg gi deg navnet på skyggene:
Image
Image

1. Glatt: Dette er en matt, veldig lys rosa farge. Jeg bruker den over lokket mitt og krøller for en utmerket basefarge rett etter å ha påført en primer. Hvis du legger til en basefarge i øynene dine, blir det lettere å blande andre farger. 2. Guddommelig: Dette er en skinnende lys rosa farge. En veldig god farge for lokket. 3. Mokka Lover: Som navnet antyder, er det en lilla glitrende farge. Shimmer partiklene er større i denne fargen, akkurat som Divine. 4. Dipp: Lysebrun skinnfarge med meget fin glimmer i den. 5. Choc-Fest: Min favorittmatte dyp rødbrun skygge, utmerket for det ytre hjørnet av øynene dine, for det perfekte nøytrale kattøyaet. 6. Bedre: Dette er uten tvil den mest søte, lyserøde skinnende fargen. Jeg bruker den som highlighter for pannebenet og også det indre hjørnet av øynene mine. 7. Knapper: Deep purple shimmer farge med store glimmerpartikler. Jeg vil vanligvis bruke den til lokket som jeg ikke er en fan av en glitrende farge på krøllet mitt, men hvis du er i det, kan du bruke den til krøll også. 8. Frostet Choc: Bronsefarge med masse glimmer i den. Perfekt for et nøytral bronseutseende.

Image
Image

9. Glede: Dette ligner på knapper bare at glitterpartiklene er veldig fine og små. 10. Søt butikk: Dette er en matt brun farge som er utmerket for krone og også ytre hjørne av øynene. 11. Sukker: Dette er lignende farge som Sweet Shop, men det har veldig lite glimmer i den. 12. Double Dip: Dette er en gylden glitrende farge med mye glimmer. En av mine favoritter til lakkfargene. 13. Tob-le-Rone: Dette er en vakker, matt, rosa brun skygge som er utmerket for overgangsfarge. Jeg bruker den til å blande alle fargene sammen i kroneområdet. 14. Wonka: En annen veldig vakker matt rødbrun skygge. Dette er litt lettere enn Choc-fest. 15. Milky: Den siste matte skyggen her som litt mørkere enn Wonka og utmerket for overgangsfarge. 16. Vei: Den siste fargen er en nydelig highlighter med gylne flekker i den. Jeg bruker den til ansiktslyset og det gir en vakker glød til huden min.

La oss se på fargene:

La oss se på fordeler og ulemper nå:
La oss se på fordeler og ulemper nå:

Pros av Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Naken Chocolate Palette:

• Nyanser er svært pigmenterte • De er veldig glatte og gjelder som smør på øynene dine • Denne paletten er nok til å få så mange nøytrale øyeutseende som mulig • De er svært sammenlignbare med high end-skyggene • Perfekt palett for en nybegynner å leke med nøytrale og å prøve ut forskjellige nyanser • Shimmers er utmerket og nesten ingen fallout i det hele tatt • Det er noen nyanser som kan brukes som skygger og høylys for ansiktet • En stor verdi for pengene produkt

Ulemper med Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Naken Chocolate Palette:

• Det er lite nedfall, spesielt for de matte nyanser • Noen av de matte nyanser er litt krittere og vil kreve litt mer blanding

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Sminkerevolusjon Jeg Hjerte Makeup Naked Chocolate Palette? Jeg kommer definitivt til å tilbakekjøpe denne paletten hvis jeg fullfører den og fortsatt er tilgjengelig på markedet. Til alle de vakre damene på jakt etter noen nøytrale nyanser, ville jeg si gi dette en palett en tur.

Bo nydelig og ikke glem å være fantastisk!

Makeup Revolution Jeg ♡ Makeup Browsers Kit jeg våknet opp dette pleide Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Go! Til himmelen øyenskygge palett Makeup Revolution I Hjerte Makeup Triple Baked Highlighter - Goddess of Love Makeup Revolution Jeg gjør Makeup Atomic WOW Stick Makeup Revolution London I Hjerte Makeup Go Palette Urban Decay Naked Palette Urban Decay NAKED2 Øyenskygge Palette Urban Decay Naked3 Eyeshadow Palette Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette

Populært emne