Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Tom Ford Titanium Smoke (10) Eye Color Quad Review, Swatch, EOTD - KROPP 2023
Tom Ford Titanium Smoke (10) Eye Color Quad Review, Swatch, EOTD - KROPP 2023
Anonim

Tom Ford Eye Color Quad Titanium Smoke Review, Swatch, EOTD

Image
Image

Påstander: Midtpunktet i Tom Ford fargesamling. Hver øyenfargekvart er utformet med fire overdådige nyanser som oppnår flere utseende, fra et dristigt, røykaktig øye, til et sexy skråstrek av farger og alt i mellom. Formulert med avanserte fargeprosesser, de fire luksuriøse finishene - ren glitrende, sateng, glimmer og mat - gir et spekter av intensitet og effekter og gir utrolig skyggefidelitet og enestående vedheft. To tilpassede applikatorer inkludert.

Pris: USD 79 / Rs 4 800 ca.

Image
Image

Min erfaring med Tom Ford Titanium Smoke Eye Color Quad

Jeg er knust fan av smokey øyne. Gi meg en svart blyant og en skygge en dag, og jeg ville være en glad jente. Jeg har ikke plukket opp en svart øyenskygge quad om en stund. Så da jeg så denne, måtte jeg plukke den opp.

De fire farger i quad er

 1. et glitrende blekgull
 2. en metallgrå
 3. en jet matt svart
 4. en vakker svart med sølv svart glitter
 • Jeg elsker absolutt en quad som gir deg en annen teksturer pakket i ett. Det gjør paletten veldig allsidig. Du kan bruke alle 4 nyanser separat eller kan kaste alle de fire i en se * xy smokey eye makeup look.
 • Emballasjen er stor. Det er den største quad jeg eier, men OMG, den store emballasjen kommer med en fordel av et vakkert stort speil. Pluss applikatørene som følger med, er av meget god kvalitet. Så du kan faktisk reise med det, og ta berøringer på farten.
 • Alle de 4 nyanser er vakkert pigmentert.
 • Jeg har brukt fargene både våte og tørre og de jobber bare.
 • Bortsett fra den mørke svarte øyenskyggen er det bare null faller ut. Selv den matte svarte skyggen har en teeny bit faller ut, men hvis du taper av overskudd fra børsten, vil du ikke møte dette problemet også.
 • Glitterskyggene brukes best med en fingertupp for å få maksimalt innskudd. Du kan få samme intensitet hvis du bare våt børsten din litt. Pluss glitteren blir satt så vakkert.
 • Fargene blander seg som en drøm, og de holder seg hele dagen lang uten å falme.
 • Jeg bruker mest champagne skyggen i det indre hjørnet. Svart en Jeg bruker den noen ganger som en eyeliner også, som en kronefarge og en ytre "V" -skygge. Grået er en vakker over lokkfarge og en overgangsskygge. Den glitrende svarte legger den vakre popen når du bruker den bare på midten av lokket.
 • Quad fungerer både som en fest og en hverdagspalett.

Totalt sett er jeg helt forelsket i Titanium Smoke. Jeg har egentlig ingen feil å nevne bortsett fra at Tom Ford sminke ikke er tilgjengelig i India for øyeblikket. Det er en high end luksus, så prisene er høyere også. Men helt verdt det. Hvis jeg får en sjanse, kan jeg virkelig lukke øynene mine og velge en quad i forskjellige farger.

Vurdering: 4.8/5

Image
Image
Image
Image

Fargeprøver:

Image
Image

EOTD:

FOTD:
FOTD:
Image
Image

Tom Ford Metallic Mink 03 Eye Defining Pencil Review, Swatch, EOTD Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Review, Swatch Tom Ford Lip Color - Violet Fatale Review Tom Ford Lip Color - Cherry Lush Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Cheek Brush 06 Review, Bilder Tom Ford Lip Brush (21) Anmeldelse Tom Ford Eyeshadow (11) Penselanmeldelse, bilder Tom Ford Foundation Brush Review Revlon Luksuriøs Farge Smoky Crayon Black Smoke Review Estee Lauder Black Smoke Eye Shadow Quad Review

Populært emne