Tom Ford Shade og Lys Intensity Two Review, Swatch

Tom Ford Shade og Lys Intensity Two Review, Swatch
Tom Ford Shade og Lys Intensity Two Review, Swatch

Video: Tom Ford Shade og Lys Intensity Two Review, Swatch

Video: Tom Ford Shade og Lys Intensity Two Review, Swatch
Video: TOM FORD BEAUTY - I bought some stuff... 🥴 | kinkysweat - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Påstander: The Shade og Illuminate Highlighter og Shader Duet gir balanse og symmetri til ansiktet ditt med en blanding av høydepunkt og skygge kremer designet for å lage skulptur og konturere ansiktet ditt en bris. Den rene, lyse skyggen kan brukes til å trekke lys på huden din for å lyse og løfte. Den mørke skyggen definerer og konturer bein mens du er usynlig for det blotte øye.

Pris: USD 77 / INR 5.000

Image
Image

Min erfaring med Tom Ford Shade og belyse

Jeg er ikke mye av en kremkontur person. Jeg er ganske kontur og markerer med pulver. Men å være en Tom Ford makeup nerd som jeg er, må jeg prøve alt han har å tilby i sminkelinjen. 😛

I lengst tid ville jeg bruke dette produktet og slutte å bruke det. Da ville jeg plukke den opp en tilfeldig dag igjen og bruke den. Men siden dette aldri har skuffet meg selv for en dag, begynte jeg å bruke det ganske ofte fra de siste ukene. Og her er en detaljert gjennomgang for alle dere. 🙂

Den leveres pakket i den nydelige 'Tom Ford' klassiske emballasjen med bronseyste ytre, et stort speil på innsiden og en fløyelveske. Hovedproduktkammeret holder skyggen og belyser produkter. Det er i utgangspunktet en kremstifter og et kontursett. Den er tilgjengelig i to skygge Intensity 1 (for lyse til mellomstore hudtoner) og intensitet to (for middels til mørk hudtoner). Jeg plukket opp i skyggeintensiteten to fordi jeg følte intensiteten 1 ville være litt lettere for huden min.

Det er et gorrrrrgeous kremkontursett. Konturskyggen er mørk, kult tonet brun … har litt taupe undertoner som gjør den perfekt for å skape de mest naturlige skyggene på huden din. Og høylyseren er en drøm. Det er ikke skinnende eller frost eller mikroskinnende.. ingenting. Det er som en glans.. som en pearly glans som ser super naturlig ut. Du merker at super naturlig glød på bane modellens hud? Det er den slags glød det gir.

Teksten til begge produktene er super kremaktig … i den grad at det er bløtende. Så pluss punktet er at de går på huden som en drøm. De gir deg nok tid til å blande seg helt før du setter inn. Men det negative poenget er at hvis du ikke setter det med pulver, vil produktene begynne å se fet etter 3-4 timer. Men hvis det er vintertid og du er ute i noen timer, kan du helt bruke dette på egen hånd, og dette ville se den mest naturlige konturen og høydepunktet.

Jeg personlig liker å sveipe "skyggen" med fingertipsene og blande alt med en Real Techniques Buffer brush. For å lyse, liker jeg bare å klappe det med fingertips. Det ser ut som en glød innefra. 😀

Hvis du er noen som liker å bruke kremkonturering og utheving av produkter, trenger du å oppleve dette produktet. Det ville forandre måten du noen gang hadde følt på kremprodukter. Tom Ford har godt behersket teksturen til begge produktene. Men hvis du er noen som foretrekker pulverprodukter, er det kanskje ikke for deg.

Åh! Det fotograferer fantastisk.

Totalt sett et utmerket produkt. En total må prøve.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch
Swatch
Image
Image

FOTD: Så jeg har brukt bare skyggen og belyst for gjennomgangen. Men jeg ville gå videre og sette alt med pulverprodukter og vil også legge til en rødhet i utseendet.

Og dette er ganske mye det ferdige sminkeutseendet. 🙂
Og dette er ganske mye det ferdige sminkeutseendet. 🙂
Vurdering: 5/5
Vurdering: 5/5

Tom Ford Illuminerende Marker Pen Amber Eclat Review, Swatch Tom Ford Lip Color Matte Ruby Rush, Flame, Velvet Cherry Review, Swatch, FOTD Tom Ford Lip Color Shine Ravenous 04 Review, Swatch, FOTD Tom Ford Velvet Orchid Eau De Parfum Review Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Metallic Mink 03 Eye Defining Pencil Tom Ford Brow Sculptor Espresso Tom Ford Foundation Brush Tom Ford Traceless Perfecting Foundation Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Tom Ford Flush (03) Cheek Color MUA avkalk huden din lysende grunnleggende gjennomgang MAKE UP FOR EVER 5 Camouflage Cream Palette No 4 Review, Swatch, FOTD

Populært emne