MUA Power Pout Acrylic - Infinity Review

Innholdsfortegnelse:

MUA Power Pout Acrylic - Infinity Review
MUA Power Pout Acrylic - Infinity Review

Video: MUA Power Pout Acrylic - Infinity Review

Video: MUA Power Pout Acrylic - Infinity Review
Video: Improve Sound! Precision Acrylic Speaker Adapters - HOW TO - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei søt, Fortsetter MUA Power Pout Acrylic vurderinger, jeg vurderer "Infinity"! Så la oss starte med den detaljerte analysen av denne ene

Image
Image

Pris: 3,50 GBP på deres hjemmeside (selges til Rs 750 i India)

Produktbeskrivelse: Oppnå ultimate høyspenningspåvirkning med Power Pout Acrylic. Den ugjennomsiktige glansformelen gir full dekning med superpigmentering.

Image
Image

Min erfaring med MUA Power Pout Akryl - Uendelig:

emballasje: Power Pout kommer i en elegant flaske som er fargekodet, og derfor er det veldig enkelt å få øye på forskjellige nyanser hvis du eier noen få. Den har en bakdeksel som holder seg stram og kan lett gjennomføres i en clutch eller veske. Staven er perfekt som den har en skrå spiss som gjør den glatt glatt på leppene og skaper en perfekt pute.

Image
Image

Skygge: Skyggen "Infinity" er en veldig lys fuchsia nyanse med blend med skyggen magenta for å skape en sterkere skygge. Det er en nydelig rosa som helt vil fange alles oppmerksomhet. Skyggen har blå undertoner som ikke vil utfylle de indiske skintones mye! Men dette er sikkert en skygge av en nyanse hvis du klarer det. Hvis du elsker å lage stiluttrykk, og hvis du elsker å være øyet godteri, så er dette skyggen noe du burde helt splurge opp på. Men dette er sikkert ikke laget for svakhjertet, og akrylkonsistensen gjør det enda jevnere når det påføres på leppene. Både Supreme og Infinity slå seg ned til en dyp fuchsia nyanse, og det ville være mer enn nok til å ha bare en. Men dette er ikke sikkert min kopp te!

Image
Image

Konsistens og finish: Det er veldig tykt og kremaktig i konsistens som gjør det glir veldig glatt på leppene. Bare en swipe og jeg har hele fargen på leppene mine siden pigmenteringen er intens og helt ugjennomsiktig. Men til tider føles det veldig tykt og de ser ut som akrylmaling på leppene som jeg ikke liker! Målingen er veldig blank og kremaktig i utgangspunktet, men etter noen timer blir det en matt finish med glans og deretter en flekk. Disse kan med rette kategoriseres som væske leppestifter eller fløyel matte ferdig leppe kremer.

Image
Image

Stå i kraft: Power Pout forblir i superlong tid nettopp 7-8 timer med fulle måltider og snacks, selv om det mister intensiteten og glansen etter måltider og vannavslip! Det gjør seg i fine linjer. Det overfører mye siden konsistensen er kremaktig og skyggen er for fet. Etter noen 5-6 timer, settes den til en matt finish med en liten glans og så til slutt til en lys fuchsia rosa flekk som lett kommer av med sminkefjerner eller rensemelk.

Samlet sett er de jævla bra så langt som kvaliteten er opptatt av, men nyanser er for dristige til å håndtere og vil ikke virkelig utfylle de varme undertonene av den indiske huden.
Samlet sett er de jævla bra så langt som kvaliteten er opptatt av, men nyanser er for dristige til å håndtere og vil ikke virkelig utfylle de varme undertonene av den indiske huden.
Image
Image

Pros av MUA Power Pout Akryl - Uendelig:

• Stor emballasje med fargekodede flasker for å få øye på dem enkelt. • Bra produkt til denne prisen. • Supreme er en nydelig magenta rosa med blå undertoner som gjør den til en kul farge. • Det ser veldig imponerende ut på veldig rettferdig til rettferdig hud. • Pigmenteringen er utrolig og helt ugjennomsiktig som angitt. • Finalen er ekstremt kremaktig, som deretter vender seg til en halvmattig finish. • Det holder leppene fuktig hele dagen. • Det forblir på mine lepper i 7-8 timer med måltider og snacks. • Den har en behagelig smørkrem duft. • Leaves en vakker flekk etter 6 timer eller etter 2 måltider.

Ulemper med MUA Power Pout Akryl - Uendelig:

• Det er ekstremt kremaktig, og det er derfor det overfører mye. • Det legger seg også i fine linjer og på hjørnene av leppene. • Det bløder litt etter måltider som ser klebrig ut som fargen er superbold. • Det ser veldig dristig ut på meg, og dette er ikke noe som alle vil våge å bære • Det er ekstremt tykt som akrylmaling.

IMBB Rating: 3,5 / 5 (Jeg finner det superbold, men det er sant for alle sine krav)

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal MUA Power Pout Acrylic - Infinity? Nei, jeg ville ikke få disse igjen fordi jeg ville elske å bruke noe som er fet, men litt subtilere. Ville ikke anbefale det også, siden de fleste av kvinnene ikke vil føle seg trygge på dette. Prøv om du har rosa undertoner!

MUA Power Pout Acrylic - Dekorative gjennomgang MUA PowerPout Acrylic Unwrapped Review Maybelline Fuchsia Ecstasy Color Sensational Levende Matte Liquid Review Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia Review Bourjois Pink Pong Rouge Edition Velvet leppestift Korres Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick Review Beste Fuchsia Lipsticks tilgjengelig i India

Populært emne