Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist Review - SKJøNNHET 2023
Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei damer,

I dag vurderer jeg Victoria's Secret Kiss duftstue. Kiss er en del av den nye "Victoria's Secret Fantasies" som sammen med 18 andre duftmåster og lotioner er designet for å være lett å bruke i kombinasjon med hverandre, og danner et utvalg av tilpassbare parfymer.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Den nye måten å bære duft på, er denne rene tåken formulert for å blande, blande og leke for en tilpasset duft med tiaréblader og vanilje.

Tips og triks: Bland to eller bland noen. Ingen regler. Bare moro!

• Fragrance type: Floral • Merknader: Tiaré kronblader og ren vanilje • En del av Victoria's Secret Fantasies Fragrance Studio • 7 ml /.23 fl. oz. • Innenriks

Pris: $ 18 for 8.4floz

ingredienser: Alkohol, Denat, Vann (Aqua, Eau), Parfyme, Propylenglykol, Glyserin, PPG-26-Butet-26, Etylheksyl-Metoksykinnamat, Butyl-Metoksydibenzoylmetan, Etylheksylsalicylat, PEG-40, Hydrogenert Castorolje, ChamomillaRecutita

Image
Image

Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Fragrance Type: Blomster Duft Merknader: Tiaré og vanilje

emballasje: Duftstoffet kommer i en enkel gjennomsiktig plastflaske med den lilla farget duftoppløsningen tydelig synlig. Den gjennomsiktige emballasjen gjør det enkelt å spore bruken. Flasken kommer med en kompakt gylden kronehett med gravert "Victoria's Secret", akkurat som de andre duftmørkene i samme rekkevidde. Flasken er lekkasikker, kompakt og kan holde skjemaet under trykk som gjør det svært reisevennlig. Spritz-dysen er ganske solid og tømmer optimal mengde duft med letthet. Selv om emballasjen ikke er så iøynefallende som andre VS-dufter, gir den lilla skyggen faktisk en søt utseende.

Min erfaring med Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist:

Duften som jeg kommer direkte fra flasken, er hovedsakelig den av Tiare-blomstermyntene, og jeg fikk ikke mye av vanilje notater. Når jeg prøvde på huden, var den første duften som slo meg overvei den av alkohol. Men heldigvis etter 2 eller 3 sekunder forsvinner det helt og blomstrene Tiare notater tar over. Når duften fullstendig legger seg ned på huden, blir vaniljenotene mer tydelige, og etter hvert blir de sterkere i tørkeprosessen. Det finnes ingen tydelige "varme" notater i denne. Duften er ganske rett fram - floral Tiare notater gir vei til søte vanilje dufter.

Jeg liker det faktum at vanilje notater er subtile og ikke for overveldende søt. Det er bare riktig å gi deg en beroligende følelse etter at de oppløftende blomstrene tørker ned. For meg er duften vakkert frisk og beroligende på samme tid, som å se på en nydelig solnedgang fra en blomstrende hage.
Jeg liker det faktum at vanilje notater er subtile og ikke for overveldende søt. Det er bare riktig å gi deg en beroligende følelse etter at de oppløftende blomstrene tørker ned. For meg er duften vakkert frisk og beroligende på samme tid, som å se på en nydelig solnedgang fra en blomstrende hage.

2 eller 3 spritz er alt som trengs for å få duften sist hele dagen på meg. Blomstermyntene varer en god 7 timer, hvorpå de milde vanilje notene drar ut. På klær varer duften til neste klesvask. Samlet sett er det en flott langvarig duftdråpe med en beroligende duft. Selv om duften er flott akkurat slik den er, blandes den lett med andre tåker / lotioner fra samme utvalg. Jeg egentlig elsket det mest i kombinasjon med Amber Romance, en av mine all-time favoritt dufter fra Victoria's Secret.

Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist:

• En langvarig beroligende blomsterduft. • Duften er godt balansert og ikke overveldende. • Emballasjen er kompakt og reisevennlig. • Den har god ensilasje. • Duften smelter lett sammen med andre VS-kroppsdåper. • Irriterer ikke huden min og etterlater ikke flekker når den påføres på klær. • Det er en helårs duft.

Ulemper med Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist:

Jeg fant ingen ulempe i det hele tatt (yayy). Jeg elsker absolutt denne.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist? Kanskje ikke. Jeg elsker duften, men jeg holder sjelden til den samme som jeg elsker å eksperimentere med nye dufter.

Vil jeg anbefale Victoria's Secret Kiss Fragrance Mist? Ja. Det er en flott langvarig duft med vakkert balansert blomster- og vanilje notater.

Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Victoria's Secret Sweet Temptation Body Mist Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Jordbær og Champagne Fragrance Mist Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Victoria's Secret Love Stave Fragrance Mist

Populært emne