Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow Review

Innholdsfortegnelse:

Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow Review
Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow Review

Video: Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow Review

Video: Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow Review
Video: My Go-To Fresh Spring Makeup Look | Soft Cat Eye | MakeupAndArtFreak - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på en kremøyeskygge fra merkevaren "Kleancolor." Ser på krukken, jeg trodde det var en gelforing, men da kan den brukes som en!

Pris: $ 5,5 med frakt og toll.
Pris: $ 5,5 med frakt og toll.

produktbeskrivelse: KleanColor presenterer Smokin 'Cream Eyeshadow i en rekke briljante og kroppsfulle nyanser for å skape allsidig utseende av hverdagslige eventyr. Den spesielle formelen av Smokin 'Cream Eyeshadow er utrolig enkel å bruke og blande, som kan brukes som hele lokkfarge, kontur eller markere med subtile til dramatiske farger.

Image
Image

Min erfaring med Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow:

emballasje: Denne kremøyeskyggen kommer i en rund og liten krukke med et svart lokk og gjennomsiktig kropp. Denne øyeskyggen ser ut som en gelforing. Hvis ikke for navnet, ville man definitivt feil det for en gelforing. Det kommer ikke med noen pensel. Gruven er liten og ganske slank, og vil være trygg å reise med.

Image
Image

Skygge: "Galaxy" er en svart nyanse uten glimmer eller glitter. Når du sverger det med fingeren, kommer det ikke ut som pigmentert, men når du dypper en vinklet børste og deretter krypterer, er den superpigmentert. Det er ikke matt, men har en fin, blank overflate til den. Pigmenteringen kan bygges opp til maksimalt 2-3 lag. Også, siden det er så pigmentert, tar det mye tid for en sminkefjerner for å bli kvitt den helt. Du trenger en fullstendig tørke- og sminkeoppløsning for å fjerne alle spor av det.

Image
Image

Tekstur: Denne kremøyeskyggen har en ekstremt jevn tekstur. Det gir en fin, blank overflate til øynene. Det er veldig kremaktig, men har også mange ulemper. Produktet settes ikke selv etter 3 timers slitasje! Det beveger seg rundt øynene hvis det ikke setter og smusser veldig dårlig. Det ga meg panda øyne med bare 4 timers slitasje. Gjennom slitasje ble det overført til øvre del av lokket, som vist i prøven. Det ser kake ut hvis det er lagdelt. I fargeprøven har jeg nettopp påført en stroke av penselen for hele vingefoten. Jeg har ikke gått for et nytt slag av penselen. Produktet føles også som hjemmelaget kajal, litt fet og glatt.

Image
Image

Forbli kraft: Det forblir til du fjerner det med en sminkefjerner, men det vil smelte og overføre over øynene. Det må settes med et pulver umiddelbart, eller du vil ende opp med panda øyne på kort tid. Når den er stilt, forblir den i 7-8 timer.

Image
Image

Fordeler av Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow:

  • Intense svart farge.
  • Glatt og kremaktig tekstur.
  • Glanset finish.
Image
Image

Cons av Kleancolor Galaxy Smokin 'Cream Eyeshadow:

  • Kommer ikke med en pensel.
  • Fyller dårlig.
  • Trenger å settes med et pulver.
  • Flytter og overfører hvis ikke satt riktig.
  • Tar mye tid og krefter på å komme av.

IMBB Rating: 2.8/5

Antallet fordeler og ulemper er nesten like, og jeg føler at jeg kan leve uten produktet. For meg er det bare et gjennomsnittlig produkt, derfor ville jeg ikke tilbakekjøp denne.

Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / tørr, baket øyenskygge Kleancolor American Eyecon Wet Dry Baked Eyeshadow - Matt Maple Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet tørrbakt øyenskygge Kleancolor Matte Fuschia American Eyecon Våt, Dry Baked Shadow Revlon Diamond Lust Eyeshadow - 105 Plum Galaxy Glimmer Beauty Cream Eye Shadow i bronse Av Terry Bronze Moon Ombre Blackstar "Color-Fix" Cream Eyeshadow Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow - Bahia # 01 Maybelline Color Tattoo 24-timers øyenskygge - dårlig til bronse Makeup Revolution London Smokin 2 Mono Eyeshadow Colorbar Smokin 'Eyes - Smudger Brush

Populært emne