Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA PowerPout Acrylic Unwrapped Review - HUDPLEIE 2023
MUA PowerPout Acrylic Unwrapped Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei girlies,

Jeg har nylig kjøpt noen gode Makeup Academy-produkter som syntes å være nye lanseringer, og ikke nye lanseringer ser alltid spennende ut? Jeg plukket opp 4 nyanser, og hver av dem så helt forskjellig fra hverandre. Så min valg for dagen er en naken skygge kalt "Unwrapped"! Jeg var egentlig ikke i naken nyanser, men denne lokket meg som det så nydelig ut. Så la oss starte 

Image
Image

Pris: 3,50 GBP på deres hjemmeside (Retails på Rs 750 i India)

Produktbeskrivelse av MUA: Oppnå ultimate høyspenningspåvirkning med Power Pout Acrylic. Den ugjennomsiktige glansformelen gir full dekning med superpigmentering.

Image
Image

Min erfaring med MUA PowerPout akryl unwrapped:

emballasje: PowerPout kommer i en elegant flaske som er fargekodd, og derfor er det veldig enkelt å få øye på dem hvis du eier noen få. Den har en bakdeksel som holder seg stramt og disse kan lett gjennomføres i en clutch eller håndveske. De nevner også skyggenavnet på baksiden av flasken. Staven er perfekt som den har en skrå spiss som gjør den glatt glatt på leppene og skaper en perfekt pute.

Image
Image

Skygge: Skyggen "Unwrapped" så ut som en veldig vakker nakenskygge med myke rosa og peachy hint som gir opphav til den vakreste naken jeg noensinne har sett. I første omgang la jeg det på hånden min og det så perfekt ut. Men du vet lip-color regelen riktig? Det ser ikke alltid ut på hånd og lepper. Da jeg prøvde det på leppene mine, vasket det ut min hud og leppene mine så veldig rare ut. Ingen som har min skjønnhet, ville våge å bære denne skyggen utenfor huset. Min teint er et sted mellom rettferdig og wheatish og det passer meg ikke så det er ingen måte det ville passe til de andre indiane hudtonene. Det vil bare se vakkert ut på den veldig fine hudtonen. Ved å legge til det, er den tykke akrylmaling typen konsistens som gjør det ser mer rart ut på meg. Jeg tror dette er for den amerikanske eller britiske huden og absolutt ikke en nøgen for oss. Blotting det gjør det litt slitesterkt, men likevel, det er bedre nakenyster å prøve!

Image
Image

Konsistens og slutt: Akryl PowerPout er veldig tykk og kremaktig i konsistens som gjør det glir veldig glatt på leppene. Bare en swipe og jeg har hele fargen på leppene mine siden pigmenteringen er intens og helt ugjennomsiktig. Men til tider føles det veldig tykt og de ser ut som akrylmaling på leppene som jeg ikke liker! Målingen er veldig blank og kremaktig i utgangspunktet, men etter noen timer blir det en matt finish med glans og deretter en flekk. Disse kan med rette kategoriseres som væske leppestifter eller fløyel matte ferdig leppe kremer.

Image
Image

Oppholdsstyrke: PowerPout forblir en super lang tid nettopp 6-7 timer med fulle måltider og snacks. Selv om det mister intensiteten og glans etter måltider og vannsåper! Det avgjør ikke i fine linjer, men det overfører mye siden konsistensen er kremaktig. Etter noen 5-6 timer setter den seg til en matt finish med en liten glans og deretter til flekk som lett kommer av med sminkefjerner eller rensemelk. Totalt sett er de jævla bra så langt som kvaliteten er opptatt, men nyanser er for dristige til å håndtere!

Image
Image

Fordeler med MUA PowerPout Acrylic Unwrapped:

• Stor emballasje med fargekodede flasker for å få øye på dem enkelt. • Prisen er stor i forhold til tilbudet. • 6 super dristige og livfulle nyanser å velge mellom. • Unwrapped er en vakker nakenskygge med rosa og ferskenhint som vil komplimentere den veldig fine huden på en fantastisk måte. • Pigmenteringen er utrolig og helt ugjennomsiktig som angitt. • Finalen er ekstremt kremaktig, som deretter vender seg til en halvmattig finish. • Det holder leppene fuktig gjennom hele dagen. • Det forblir på mine lepper i 7-8 timer med måltider og snacks. • Den har en behagelig smørkrem duft.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med MUA PowerPout akryl unwrapped:

• Det er ekstremt kremaktig, og det er derfor det overfører mye. • Det bløder litt også fra leppens hjørner. • Det er ekstremt tykt som akrylmaling. • Det vasker ut huden min og ser merkelig ut på leppene. • Det er ikke ment for indiske hudfarger.

IMBB Rating: 3/5 (Det var sant for alle sine krav) Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal MUA PowerPout Acrylic Unwrapped? Nei, dette er ikke nøgen for oss. Det er så mange bedre nakener som komplimenterer nakenhetene nydelig. Ville ikke komme tilbake til dette området fordi det er for dristig å håndtere!

Konklusjon: Jeg vil anbefale å splurge på MUA leppestifter i stedet for at disse ikke er alles kopp te!

MUA Power Pout Akryl - Dekorøs MUA Luxe Chichi pisket fløyelkrem MUA Lipstick Trio - Temptress MUA Bare i Case Sheer Fullfør Lip Gloss MUA Kiss Proof Lip Stain - Fruitilicious MUA Luxe Spry pisket fløyelkrem MUA Ritzy Luxe pisket fløyelsblush MUA Intense Kisses HD Lip Gloss - Pucker Up MUA Power Pout Lip Tint i uerstattelig

Populært emne