Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray Review

Innholdsfortegnelse:

Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray Review
Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray Review

Video: Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray Review

Video: Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray Review
Video: How to refresh and detox blonde tones - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei kjære, Jeg har brukt flatiron nå og da, og nå kan jeg helt se hvor mye det har skadet håret mitt. Jeg vet helt at bare sjampo, balsam og hårmaske ikke kan forbedre helsen til håret mitt. Så jeg begynte endelig å bruke denne permisjonen. Det har vært en stund siden jeg bruker dette, så jeg endelig tenkte på å se på det. Rull ned for å vite hvordan det virket for meg!

Image
Image

Pris: Rs 990 for 200 ml

Produktbeskrivelse: Gliss Total Repair linje forvandler tørt, skadet hår som gjør det mykt, skinnende, strålende og vakkert takket være sin Keratin-berikede formel og 19 aktive ingredienser.

Image
Image

Spesifikt mål og reparasjon av skadede områder på overflaten og dypt inne i håret. • Smidig hår og opptil 95% mindre hårbrudd. • Intensive care - egnet til daglig bruk • Reparasjon-innovasjon med flytende keratin • Reparerer hårskader nøyaktig og refiller hårsprekk • Intenst som serum, lys som en spray • 19 kompleks med ingredienser

Min erfaring med Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray:

emballasje: Etterlatt spray kommer i en stor, blank hvit flaske med masse ting skrevet over det. Det nevner alle sine krav meget perfekt og måten å bruke den også. Jeg likte hvordan de har holdt alle områdene i forskjellige farger, noe som gjør det enkelt for oss å identifisere dem. Flasken er litt tung, men det er ikke så fett, så jeg ville ikke tankene å reise med den. Den har en sprøytedyse som er den mest praktiske tingen i verden, og det fungerer også bra. Luken lukkes med et klikk, så det er ingen mulighet for lekkasje. Det har også et helt utvalg av sjampo, balsam og hårmaske også, slik at de kan brukes sammen for bedre resultater.

Image
Image

Konsistens, duft og følelse på håret: Konsistensen er superrunny som det er som vann. Den har en veldig hyggelig, pulveraktig duft med en parfymert berøring. Lukten er fantastisk, og det holder håret mitt luktende bra og friskt hele dagen lang. Jeg holder den litt over hodebunnen, slik at håret mitt ikke blir fettete. Det blir absorbert nesten umiddelbart i håret mitt og det er superlight og jeg føler ikke engang at jeg har sprayet noe. Håret i nærheten av hodebunnen blir litt fett hvis jeg sprayer litt mer. Så jeg konsentrerer meg hovedsakelig på hårsaksene mine siden de er skadet. Det fungerer like bra på håndkle-tørket og tørt hår.

Image
Image

resultater: Det legger til et øyeblikk økning av fuktighet i håret mitt og håret mitt vender seg fra skadet og tørt til mykt og overfylt. Håret mitt ser utrolig sunt, skinnende og mykt ut. Det gjør håret mitt så mye mer håndterlig enn vanlig. Jeg elsker hvordan det holder håret mitt beskyttet og glatt hele dagen lang. Det gir en effekt som en balsam og det beste er at jeg ikke trenger å vaske håret mitt. Jeg kunne si at det gjorde håret mitt i en virkelig god grad, siden nå er mine splitte ender ikke så synlige heller ikke hårets ender ser ut krusete. Håret mitt pleide å føle seg røff etter en natts søvn, på grunn av friksjon med putevaret, men siden jeg begynte å bruke dette, ser håret mitt veldig sunt om morgenen.

Samlet sett er det definitivt et rart serum for tørt og skadet hår.
Samlet sett er det definitivt et rart serum for tørt og skadet hår.

Pros av Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray:

• En stor flaske med stor mengde serum / permisjon. • Dysen er veldig praktisk å bruke og sprayer i riktig mengde. • Et helt utvalg tilgjengelig for bedre resultater. • Konsistensen er som vann som lett absorberes i håret mitt. • Det legger umiddelbart økt fuktighet til mitt tørre og skadede hår. • Håret mitt blir mykt og glatt innen sekunder. • Det skaper en effekt som jeg bare bruker et balsam. • Holder håret mitt beskyttet mot ytterligere skade. • Reparerer håret mitt i stor grad. • Mine splittede ender er ikke så synlige nå.

Cons av Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray:

• Dyrt. • Kan gjøre håret i nærheten av hodebunnen litt fettig hvis det er over-sprayet.

IMBB Rating: 4.4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Schwarzkopf Gliss Total Reparasjon Wonder-Serum-Spray? Ja, jeg anbefaler det helt hvis du har tørt eller skadet hår! Dette er som en fuktighetsbooster som umiddelbart vil endre utseendet til håret ditt. Jeg kan kjøpe det igjen, men nå vil det gå langt.

Konklusjon: Hvis du er ute etter noe billigere, har Henkel, eieren av Schwarzkopf, et budsjettvennlig merke som heter "Indola". De har permisjon, som fungerer på samme måte

Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray Schwarzkopf Supersoft Volumising Hair Spray Review Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner Review Schwarzkopf Vær Taft Shine Laminerings-Effect Hair Lacquer Review Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review BBlunt Blown Away Volumizing Leave-in Spray Review Garnier Fructis Style Anti Fuktighet Volumizing Hairspray Review 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India

Populært emne