Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA Power Pout Acrylic - Dekorative gjennomgang - VEKTTAP 2023
MUA Power Pout Acrylic - Dekorative gjennomgang - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei peeps, MUA og Makeup Revolution er to merker som jeg elsker å eksperimentere med, fordi de fortsetter å lansere nye og fantastiske ting. MUA lanserte nylig tre lip cremer / glosses rekkevidde, og en av dem var "Power Pout Acrylic" serien. Det var 6 nyanser, og alle ser superstunning ut, så jeg planla å plukke 4 av disse. Så, her er en nyanse som jeg ville begynne med, og den kalles "Dekorøs"!

Image
Image

Pris: 3,50 GBP på nettsiden (selges til Rs 750 i India)

Produktbeskrivelse: Oppnå ultimate høyspenningspåvirkning med Power Pout Acrylic. Den ugjennomsiktige glansformelen gir full dekning med superpigmentering.

Image
Image

Min erfaring med MUA Power Pout Akryl - Dekorøs:

emballasje: Power Pout kommer i en elegant flaske som er fargekodd, og derfor er det veldig enkelt å se dem hvis du eier noen få. Den har en svart hette som forblir stram og disse kan lett gjennomføres i en clutch eller håndveske.

Skyggenavnet er også nevnt på baksiden av flasken. Staven er perfekt som den har en skrå spiss som gjør den glatt glatt på leppene og skaper en perfekt pute.
Skyggenavnet er også nevnt på baksiden av flasken. Staven er perfekt som den har en skrå spiss som gjør den glatt glatt på leppene og skaper en perfekt pute.
Image
Image

Skygge: Skyggen "Dekorøs" er en veldig lys og fet rød med mange oransje hint til den som gjør den til en perfekt oransje rød. Det ser faktisk ut som en blodrød på leppene, og det føles som om jeg har brukt noen maling på leppene mine. Det ser rødt ut på hånden min, men ser mer ut av en veldig dyp oransje på leppene. Etter et par timer går det til en dyp korallskygge. Det er som vanlig fet rød, men kremet gjør det for varmt å håndtere. Dette er en av de røde som en svært få kvinner vil våge å ha på siden det vil ta tak i hver persons oppmerksomhet. Det gir meg øyeblikkelig ansiktet mitt, og min skjønnhet ser lyst ut. Men likevel ville jeg ikke være komfortabel iført dette i mitt rutinemessige liv, og ville begrense det bare til anledninger. Jeg foretrekker å blotte det og ha på seg det.

Image
Image

Konsistens og finish: Akryl Power Pout er veldig tykk og kremaktig i konsistens som gjør det glir veldig glatt på leppene. Bare en swipe og jeg har hele fargen på leppene mine siden pigmenteringen er intens og helt ugjennomsiktig. Men til tider føles det veldig tykt og ser ut som akrylmaling på leppene som jeg ikke liker! Finalen er veldig blank og kremaktig i utgangspunktet, men etter noen timer blir det en matt finish med glans og deretter en flekk. Disse kan med rette kategoriseres som væske leppestifter eller fløyel matte ferdig leppe kremer.

Image
Image

Stå i kraft: Power Pout forblir veldig lang, nettopp 7-8 timer med fulle måltider og snacks, selv om det mister intensiteten og glans etter måltider og vannsømmer! Det går ikke ned i fine linjer, men det overfører mye siden konsistensen er kremaktig og skyggen er for fet. Etter omtrent 5-6 timer setter den seg til en matt finish med en liten glans og så til slutt inn i en rød rød flekk som lett kommer av med sminkefjerner eller rensemelk.

Totalt sett er de jævla bra så langt som kvaliteten er opptatt, men nyanser er for dristige til å håndtere!
Totalt sett er de jævla bra så langt som kvaliteten er opptatt, men nyanser er for dristige til å håndtere!

Pros av MUA Power Pout Akryl - Dekorøs:

• Stor emballasje med fargekodede flasker for å få øye på dem enkelt. • Prisen er stor i forhold til tilbudet. • 6 super dristige og livfulle nyanser å velge mellom. • Decorous er en superbold, lys og veldig varm å håndtere typen rød. • Det skaper øyeblikkelig en veldig dristig pout som lyser opp hudfarge. • Pigmenteringen er utrolig og helt ugjennomsiktig som angitt. • Finalen er ekstremt kremaktig, som deretter vender seg til en halvmattig finish. • Det holder leppene fuktig hele dagen. • Det forblir på mine lepper i 7-8 timer med måltider og snacks. • Den har en behagelig smørkrem duft. • Leaves en vakker flekk etter 6 timer eller etter 2 måltider.

Cons av MUA Power Pout Akryl - Dekorøs:

• Det er ekstremt kremaktig, og det er derfor det overfører mye. • Det bløder litt etter måltider som ser klebrig ut som fargen er superbold. • Det ser veldig dristig ut på meg, og ikke alle ville være komfortable med denne skyggen. • Det er ekstremt tykt som akrylmaling. • Det ser rødt ut på hånden min, men en dristig oransje på leppene mine.

IMBB Rating: 4/5 (jeg finner det superbold, men det er sant for alle sine krav)

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal MUA Power Pout Akryl - Dekorøs? Hvis du er klar til å håndtere superhot, fet og ekstremt pigmenterte nyanser, så gå for disse. Men jeg foretrekker en liten, subtil formel sammenlignet med disse siden de faktisk er så tykke som akrylmalingene!

MUA Power Pout Color Intense Lip Tint og Balm - Broken Hearted MUA Power Pout Lip Tint i Runaway MUA Power Pout Lip Tint i uerstattelig MUA Power Pout Color Intense Tint og Balm - Justify Review MUA Power Pout Farge Intense Tint & Balm Crazy in Love Review, fargeprøver 10 beste flytende leppefargene å velge mellom Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick Review Stila Beso Stay All Day Liquid Lipstick Review Stila Fiery Stay All Day Liquid Lipstick Review LA Splash Kosmetikk Gift Apple Lip Couture Liquid Lipstick Review

Populært emne