Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal Review - MOTE 2023
KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal Review - MOTE 2023
Anonim

Hei jenter, I dag skal jeg vurdere en tealfarget metallisk eyeliner duo fra KleanColor. Jeg elsker absolutt skyggen og den lette det det kan brukes på! Les anmeldelsen for å få mer informasjon om dette produktet.

Image
Image

Pris: USD 2,99

Produktbeskrivelse: Alter Ego fra KleanColor tilbyr unikt utvalg av metalliske farger i kombinasjon av væske og blyant eyeliner. Det gir ikke bare enkel å håndtere eyeliner-presisjon, men den slitesterke formelen gir deg også en langvarig effekt for dobbel eksponering.

Min erfaring med KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal:

emballasje: Denne eyeliner duoen kommer i den mest søte pakken. Den kommer i en tealfarget plastkanne med en høy vridbar hette. Liner potten er en perfekt sfære med metallisk finish. En tynn applikatorstang er festet til hetten. Den andre enden av flasken har en svingbar kremaktig linerpinne i kromfarge. Når jeg ser på denne flasken, føler jeg meg som en geni kommer til å stikke ut av det noen andre! Den ene enden har den flytende foringen og den andre enden har en kremforing. Er det ikke et fantastisk konsept?

Image
Image

Farge: Både væsken og pinne eyeliner kommer i en vakker sommerlig teal skygge. Den har en skinnende overflate og ser nydelig ut med kontrastfargende øye sminke. Det finnes ingen glans i liners. Denne fargen ville se bra ut på rettferdig tonet skjønnhet, men ville vaske ut mørke skinnede jenter. Det er ikke en hverdagsfarge du kan bære på kontoret, men bra for kvelder og fester.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Den flytende eyeliner har en jevn overflate og en enkelt sveipe gir god farge. Kremaktig pinne er også jevn, men veldig delikat på samme tid. Du må være forsiktig når du håndterer den. Den kremholdige pinnen har gjennomsnittlig fargepigmentering og krever 3-4 swipes for å gi nok farge. Det er ganske buildable for å få ønsket farge.

Image
Image

Brukbarhet og følelse: Den flytende eyeliner kan brukes på øyelokkene som en vanlig liner. Den kremete pinnen kan brukes som en eyeliner eller fargekart for den nedre linjen for å lyse øynene dine. Den kan også brukes som en øyeskygge base eller som en frittstående øyeskyggefarge. Begge liners er veldig lette og glatte.

Stå i kraft: Den flytende foringen varer opptil 6 timer uten smussing. Det krever sminkefjerner som skal tas av øynene helt. Kremforingen varer i 3-4 timer uten en primer og kan tas av med en våtserviet.

Pros av KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal:

• Søt, reisevennlig emballasje. • Budsjett vennlig. • God oppholdsstyrke. • God fargeutbetaling.

Ulemper med KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal:

• Ville ikke passe alle indiske hudtoner. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.2/5

Ville jeg tilbakekjøre KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal? Sannsynligvis ikke, som jeg vil prøve forskjellige nyanser fra dette området.

Vil jeg anbefale KleanColor Metallic Eyeliner Duo - Teal? Hvis du liker å eksperimentere med forskjellige farger, så fortsett å få denne babyen.

KleanColor Pixie Eyes - Coy Review Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / Tørk Bakte Øyenskygge Review Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor 04 Lush Petal American Chick Baked Blush / Bronzer Review Kleancolor Matte Fuschia American Eyecon Våt, tørrbakt skyggeanmeldelse Kleancolor Toffee American Eyedol Wet / Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor Mint American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor American Eyecon våt tørrbakt øyenskygge - Matt Maple Review Kleancolor Gypsy Ms Chick Blush Review Kleancolor 2 Fiji Matte Solbrun Rawr Matte Bronzer Review

Populært emne