Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei IMBB-rusmisbrukere,

Jeg finner alltid dette hele kullkonceptet veldig interessant fordi det lover å rense og avgifte huden og wow som ikke vil ha det? Så da jeg så denne kullskrubben fra Garnier, plukket jeg den opp uten ytterligere tvil, og jeg er glad jeg gjorde! Rull for å vite hvordan det virket for min kombinasjon og akne-utsatt hud 

Image
Image

Pris: 4,99 GBP / Rs 499 for 150 ml

Produktbeskrivelse av Garnier: For fet til akne-utsatt hud som er utsatt for overflødig olje og kviser, og du vil redusere dem, og forhindre at de kommer tilbake. Dens formel kombinerer anti-bakteriell salicylsyre med en ny stjerne ingrediens - trekull. Kjent for sine superabsorberende egenskaper, virker det som en magnet for smuss for effektivt å eliminere urenheter og overflødig olje. Den skummende skrubbteksturen inneholder eksfolierende partikler for å fjerne urenheter og bidra til å bekjempe pimples. Hud ser klarere ut og føles renere.

Hvordan å bruke: Påfør på vått ansikt. Skum og massør forsiktig, konsentrere seg om områder som er utsatt for ufullkommenheter (panne, nese, hake).

Image
Image

Min erfaring med Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub:

emballasje: Skrubbingen kommer i et halvt gjennomsiktig rør i hvitt, rødt og blått. Røret er omvendt, noe som gjør det veldig enkelt å plassere røret i nærheten av bassenget. Røret har en flip-hette som lukker med et klikk, så det er ingen sjanse for at skrubbene klemmer seg ut. Det er litt voluminøst, men kan lett gjennomføres under reiser. Hullet i røret lar enkelt ut den nødvendige mengden. Så emballasjen er definitivt feilfri. Det har også instruksjonene skrevet på en svært detaljert og klar måte.

Image
Image

Konsistens, lukt og følelse på huden: Skrubbingen er en klar en med grå og svart scrubby biter. Konsistensen har mer av en geltekstur som er ganske gooey. De skrubbebitene er perfekte som en skrubbe; verken for hard eller for mild. Det kan føles litt hardt for sensitiv hud, men jeg elsker harde scrubs, så jeg er forelsket i det. Det føles veldig eksfolierende på huden min, og jeg kan føle at det renser huden min ekstremt bra. Den har en nydelig isete peppermynte lukt som beroliger og slapper av sansene mine. Det gir en veldig fin kjølingsfølelse på huden min mens du skrubber, som oppdaterer meg og vekker meg opp. Skruen skaper en fin kremaktig skum som renser huden og granulene exfolierer huden min.

Image
Image

resultater: Min hud ser øyeblikkelig ut friskere og lysere når jeg bruker denne skrubbe. Jeg kan røre og føle at min tynne hudflate er borte og det føles mye mykere enn vanlig. Min hud ser sunnere og hoppende ut. Jeg fikk en veldig subtil glød på ansiktet mitt etter å ha brukt dette som så veldig naturlig ut. Det blir kvitt alle urenheter, sebum og overflødig glans. Det forlater ansiktet matt og oljen støter ikke opp på ansiktet mitt i de neste 3-4 timer. Jeg kunne se litt akne, noe som betyr at salicylsyre ikke var helt effektiv, men pausene ble redusert. Det tok lang tid å fade mine blemmer og akne merker, de var ikke borte helt, men de syntes å ha bleknet i stor grad. Men resultatene er veldig sakte og jeg taper faktisk tålmodighetsnivået mitt:-P. Men samlet fungerte det veldig bra for min hudtype, og jeg anbefaler det til folk som har hud som meg.

Image
Image

Pros av Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub:

• Attraktivt servert invertert rør som er veldig praktisk. • Stor mengde derfor vil det gå langt. • Skrubbingen er perfekt med en gelkonsistens og perler som ikke er for sterke eller for milde. • Den har en fantastisk peppermynte duft som oppdaterer sansene. • Det gir en svært beroligende kjølefølelse på huden min som vekker meg opp. • Det renser øyeblikkelig huden min og avslører lys og frisk hud. • Det blir kvitt urenheter, sebum og kjedelige og døde celler. • Det forbedrer hudflaten ved å gjøre det glatt og smidig. • Det renser porene mine veldig pent. • Det virker på ufullkommenhet og svetter litt akne merker.

Image
Image

Cons av Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub:

• Tar lang tid å jobbe på arr og ufeiligheter. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier Pureactive Intensive Charcoal Scrub?

Ja, jeg anbefaler det på det sterkeste hvis du har fet hud! Det fungerer veldig bra for min hudtype og ut av alle scrubs fra Grnier renaktivt område, dette er det jeg likte mest!

Konklusjon: Jeg elsker virkelig dette "Pureactive" -området som det er perfekt for huden min.

Garnier Pure Active Range Garnier Pure Active Neem + Tulsi High Foaming Face Wash Garnier Pure Active Multi-Action Toner Garnier PureActive Apricot Exfoliating Face Scrub Garnier Pure Active Fruit Energy Daglig Energizing Gel Scrub Garnier Pure Active 2 i 1 Make-Up Remover Purifying Gel Garnier PureActive Intensive Deep Pore Unclogging Gel vask Garnier Pure Active 2 i 1 Make-Up Remover Purifying Gel

Populært emne