Så mye som jeg elsker sminke, elsker jeg et rent ansikt før jeg går til sengs, så jeg er alltid på jakt etter sminkefjernere og rensende oljer. Her er anmeldelsen om den nylige lanseringen av L'Oreal, Skin Perfection Miracle Cleansing Oil.

Pris - Rs 999 / - for 150 ml

Produktbeskrivelse:

Et nytt utvalg av høykvalitets hudbalanserende rensemidler designet for å avdekke en bedre hudtekstur for en sunn hud.

Miracle Cleansing Oil: Oppløser øyeblikkelig alle spor av sminke og urenheter. Hud føles helt ren med en ikke fettfri, ikke tørr følelse.

Rebalanced og strålende hud: Sterke rensemidler kan strippe huden av essensielle oljer, slik at den føles dehydrert og tett. Mirakelrensningsoljen bidrar til å balansere naturlig oljeproduksjon, og gjenoppretter optimal hydratiseringsnivå. Avslører glattere, sunn og strålende hud.

Søknad og bruk: Med fingertoppen påfør 2-3 dråper på tørr hud, masser over visker, lokk og lepper. Skyll deretter med varmt vann. Bruk morgen og kveld. Passer til alle hudtyper.

Min erfaring med L'Oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil:

Emballasjen er enkel, men likevel attraktiv oransje i fargen. Plastflasken kommer med en pumpe og har en gjennomsiktig hette for å beskytte pumpen. Detaljer om produktet er nevnt på baksiden av flasken på et gyldent klistremerke. Det er ikke noe oppstyr, funksjonell emballasje. Du kan også holde øye med hvor mye produkt som er igjen.

Rengjøringsoljen er veldig mye som vanlig babyolje med lettere konsistens og litt annerledes duft. Det er helt gjennomsiktig og lett på huden. Det er ikke i det hele tatt klebrig og føles som om du masserer en lett olje på huden din.

Den beste delen om dette er, selv om jeg har kombinasjonshud, har den aldri forårsaket meg breakouts eller forlot noen oljeaktig rester. På den annen side tørker det ikke ut huden svært, derfor trenger jeg ikke å løpe for fuktighetskrem. Enhver type sminke, vanlig eller vanntett, smelter når den kommer i kontakt med rensoljen. Det er absolutt ingen tugging eller pulling kreves med dette, massasje med lette hender er akkurat nok til å bli kvitt all sminke på ansiktet. En liten massasje på ansiktet, konsentrering i nærheten av øynene og leppene, etterfulgt av å emulgere oljen med vann, tar av de siste sminke av sminke. Vaskesplater etterlater et knirkende rent ansikt uten oljeaktig rester eller spor av sminke.

Fordeler med L'Oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil:

• Effektiv. • Hyggelig duft. • Ingen tugging eller trekking. • Ingen fet følelse. • Ikke bryte ut. • Tørker ikke ut huden • Funksjonell og attraktiv emballasje.

Ulemper med L'Oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil:

• Dyrt.

IMBB Rating – 4.75/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale L'Oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil? Ja til begge!

Clarins Total Cleansing Oil Review Shu Uemura Anti / Oxi Skin Raffinering Anti-Dullness Cleansing Oil Review Laneige Perfect Pore Cleansing Oil Review Biotique Almond Oil Cleanser Review Biore Makeup Remover Cleansing Oil Sheet Review Coloressence Dual Phase Oljefri Makeup Remover Review Nyx Makeup Remover & Cleansing Oil i en gjennomgang Clinique ta dagen med Makeup Remover Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: