Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Valentinsdag Spesial - Sunn Mocktails - UTSEENDE 2023
Valentinsdag Spesial - Sunn Mocktails - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei vakre damer, Så de fleste av oss planlegger allerede overraskelser for våre kjære. Selv om vi elsker våre ektemenn / kjærester hver dag, er Valentinsdag ekstra spesiell for å dusje mer kjærlighet på denne dagen! Jeg elsker vanligvis å spise middag hjemme enn å gå ut som jeg kan tilpasse alt jeg lager til V dag tema! Ingen middag er fullstendig uten en drink fra din side, og hvis du er alkoholfri, blir dine alternativer alltid i fizz drinker, colas og fruktjuicer! Å være en stor mocktail elsker, jeg deler mine 5 favoritter her, slik at du også kan prøve dem, og nyt å huske at du drikker sunt!

Is, is baby: Ingen av mocktails er flott uten is! Og i stedet for å bruke vanlig gammel kjedelig is, har jeg få tips til å lage din egen tilpassede is:
Is, is baby: Ingen av mocktails er flott uten is! Og i stedet for å bruke vanlig gammel kjedelig is, har jeg få tips til å lage din egen tilpassede is:
Image
Image

1. Lagret is ingredienser: 3 fruktjuicer, hver i forskjellige farger. Jeg bruker appelsinjuice, bringebærsaft og solbærjuice. Oppskrift: I en isbakke, hell den første fargede juice til 1/3 og frys den. Det tar rundt 30-45 minutter, legg deretter til neste fargede drikk på toppen, fylle neste 1/3 plass; frys det og neste den tredje fargede drikken til kanten og frys den. Og voila! Du har din lagdelt is. Når isbiter smelter, legger de også smak til en drink! Du kan til og med bruke hjerteformede cupcake molds.

Image
Image

2. gjemmer seg i is: Jeg elsker dette når jeg gjør vanlige drikker som en mojito eller en limonade. Du kan velge spiselige blomster eller blader som mynte, timian eller kan gå for bær. Sett blader / blomster i isbrett og hell vann over dem. Frys og du har vakre isbiter klar!

mocktails: Disse mocktails er sunne og du kan alltid hoppe over brus og sukker som legger til å elske håndtak. De er også tørstløs og oppdaterer deg!

1. Lemonade sangria

ingredienser: Luke varmt vann, sitroner, honning, hakkede frukter som eple, pære, kirsebær og granateple. Oppskrift: Bland honning, sitronsaft og lunkent vann godt. Hell det i en krukke og legg fruktene på toppen og en annen skje med honning på toppen og kjøl den. Sett en liten stil av timian eller lavendel og server deg kjølt!

Image
Image

2. Vannmelon kokosnøtt drikke ingredienser: 1 del vannmelonpuré, 1/4 del søt limesaft og kokoskjølt kuber laget med ½ del kokosnøtt vann Oppskrift: Kryp kokosnøttens iskuber, vannmelonpuré og søt limejuice i en rister og rist kraftig og hell den i kjølt vin / martini briller. Garnér med en søt lime wedge!

3. Tangy jordbærkule

ingredienser: 1 del limonade (sitron + honning), 1 kopp frosne jordbær, ½ frossen banan og kokosnøtt isbiter knust. Myntblader for garnityr. Oppskrift: Bland alle ingrediensene; filtrer det for klar konsistens eller nyt den tykke drikken!

Image
Image

4. Peachy tomat ale!

ingredienser: ½ del kirsebærtomater, 1 del ferskenjuice, 1 ts revet ingefær og 1 del ingefær ale. Oppskrift: Legg alle ingrediensene i en juicer og spenne den. Server kjølt.

5. Vegetabilsk magi Leter du etter en forandring i de fruktige mocktails? Her er en med veggies.

ingredienser: Gulrøtter, rødbeter, 1 stilk selleri, tomat, sitronsaft, agurk, pepper og Himalayasalt. Oppskrift: Bland alle ingrediensene og server i et høyt glass.

Som det er vegetabilsk juice og ser kjedelig ut, kan du lage hjerteformede isbiter ut av det og sette dem i et høyt glass; glasset fylt med røde ister ser perfekt ut!

Gi meg beskjed hvis du har flere ideer som jeg kan prøve denne gangen!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

5 Lav Calorie Mocktail Oppskrifter Lav Calorie Breakfast Oppskrifter Topp 5 friske indiske frokostoppskrifter Enkle måter å brenne kalorier hele dagen lang Dagligvareliste for de som ønsker å miste vekt Fungerer kosthold virkelig for vekttap? Smoothies for vekttap og problemfri hud

Populært emne