Dette er første gang jeg vurderer en ELF-lipglans, og selv om jeg har hatt denne glansen i flere måneder, fortalte jeg meg å skrive et innlegg om det fordi jeg ikke fant noe proprietært om det og ikke fant meg selv å nå det så ofte. Endelig har jeg bestemt meg for å se gjennom det, les videre for mer informasjon om denne leppe shine 🙂

Produktbeskrivelse: Denne Super Glossy-formelen forlater leppene dine med en sunn, glansig glød. Den deilige smaken og søte duften vil la deg slikke leppene dine i glede. Det perfekte on-the-go rør som er rørsikker for enkel bruk hvor som helst og når som helst. Bruk alene eller lagd over favorittleppene dine for flotte, glatte lepper!

Pris: $2

ingredienser:

Jeg tar på ELF Angel Super Glossy Lip Shine:

Jeg liker ELF fordi de har gode produkter til ekstremt rimelige priser, og det beste er at Walmart eller Walgreens alltid har noen eller det andre tilbudet på ELF-produkter, så det er enda mer lukrativt å plukke ting fra dette merket , men denne spesielle leglansen var litt av en nedtur fordi det ikke fungerte så bra for meg.

emballasje: Plastrøremballasje, nesten min pekefingerstørrelse, med en skråstrålepute som kan brukes som applikator og en snurrehett for å beskytte. Dysen har et lite hull for å dispensere produktet når røret er presset og en generøs mengde leppekrem kommer ut som kan bli slathered på leppene.

Tekstur: Det er kremaktig og glatt å påføre, men litt for tykt, det er derfor lett å spre, men føles klissete, noe som blir irriterende på en blåsig dag når håret mitt begynner å stikke på leppene. Den har en vakker vannskinnfarge som jeg foretrekker over kremglans, og den kan være paret med en leppeforing eller en leppestift under.

Farge: Denne leppeskinnet er gjennomsiktig og har ingen fargetone eller undertoner av annen farge, men den inneholder overskytende sølvglitter som reflekterer lys.

Shimmer og Shine: Den har en vannskinnefinish eller den slags skinn som man får når produktet har flytende konsistens med sølvskinn i den. Shimmer i produktet er litt i høyere skala, som kan være litt for mye for de fleste av oss; Men for en fest utseende eller et scenen utseende, det er perfekt som glitter i det vil reflektere lys og trekke mer oppmerksomhet til de vakre pouts.

Parfyme: Det er den verste delen - det har en fryktelig "duft". Den har en overveldende kunstig blomsterduft som gir meg hodepine og ville gjøre det samme for mange mennesker der ute.

Brukstid: Denne leppeskinnet har en anstendig slitestid, som de fleste andre apotekets lipglosser, ca 2 til 3 timer, og så er det nødvendig med påføring, men det har jeg ikke noe imot da det er tilfelle med de fleste liplinser der ute.

Pros av ELF Angel Super Glossy Lip Shine:

 • Reisevennlig emballasje, leveres med en skråstikkapplikator.
 • Tilfører mye glimmer og glans til leppene.
 • Transparent i farge og dermed kan være parret med noen leppefarge.
 • Mange flere nyanser tilgjengelig i dette området.
 • Det er perfekt for utkikk og fester.
 • Lett å spre og bruke på leppene.
 • Gir en pen vannskinne til leppene.
 • Anstendig slitasje tid.

Ulemper med ELF Angel Super Glossy Lip Shine:

 • Emballasje ser litt billig ut.
 • Lukter ekkel og gjør meg cringe hver gang jeg bruker den på leppene mine.
 • Det må påføres i et tykt lag for å legge til ønsket for å skinne til leppene.
 • Må brukes på nytt etter noen timer.

Ville jeg tilbakekjøpe ELF Angel Super Glossy Lip Shine? Nei, fordi det ikke er noe unikt om dette produktet, og det føles ganske billig og ikke "Elv som" i det hele tatt.

IMBB Rating: 2/5

ELF Hypershine Lip Gloss i Vixen Elf Studio Glossy Lip Gloss Funky Fuchsia Alv. Honning Gjør Essential Super Glossy Lip Shine ELF Studio Cool Bronzer og Super Glossy Lip Shine Party Peach Nivea Fruity Shine Lip Balm i Kirsebær New York Color Liquid Lipshine Lip Gloss i Fashion Ave Fuchsia Lakme Star Shine Lip Gloss # 64 Transparent Essens 13 Transparent lipliner Makeup Revolution Gratis Amazing Glossy Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: