Hei alle!

Dagens gjennomgang vil være på en maske fra Beauty Formulas. Jeg har handlet noen hudpleieprodukter fra dette merket som jeg skal vurdere snart. Men i dag, la oss starte med denne masken og se hvordan det går.

Pris: Rs 219 for 50 ml

Beskrivelse og ingredienser:

Min erfaring med skjønnhetsformler Beroligende og hydrerende maske:

Denne masken kommer i en plastpose som har en åpning. Jeg liker emballasjen fordi skruenhetten lett kan åpnes og lukkes og produktet inne holder seg frisk og bakteriefri. Emballasjen er hygienisk og reisevennlig. Emballasjen har også mye informasjon på begge sider.

Produktet inne er en klar blå gel som er litt klissete å berøre. Huden min følte en liten brenning i noen minutter da jeg søkte på. Gelen har en tynn konsistens og er lett å spre over hele ansiktet. Som instruert, vasket jeg ansiktet først, og påførte deretter denne masken på ansiktet og nakken i 15 minutter. Det vasker av lett og etter å tørke ansiktet mitt, la jeg merke til at huden min føltes veldig myk. Men det var ingen annen forandring som lysstyrke eller glød. Huden min følte det samme, bare mykere og fuktet.

Denne masken gir ikke og gløder overhodet. Det gjør heller ikke kjedelig hud ser lys eller frisk ut. Ja det gjør rent ansiktet pent! Også, jeg liker ikke duften av denne masken. Det lukter kjemisk som og er ganske sterk. Også siden du trenger lite produkt hver gang, kan du bruke dette for 4-5 ganger eller enda mer.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Fordeler med skjønnhetsformler Beroligende og hydrerende maske:

• Pent pakket. • Tar bare 15 minutter. • Hud føles mykere og fuktet.

Cons of Beauty Formulas Beroligende og Hydrerende Mask:

• Brann på huden derfor ikke beroligende. • Får ikke kjedelig hud se lys eller frisk. • Jeg liker ikke lukten. • Ganske dyrt for bare 50 ml!

IMBB Rating: 2.5 / 5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp skjønnhetsformler beroligende og hydrerende maske? Nei for begge deler.

Skjønnhetsformler Agurk Hydrerende Peel Off Mask Beauty Formulas Foot Mask Beauty Formulaer Kollagen Essens Facial Mask Skjønnhetsformler Exfoliating Coconut Milk Facial Scrub Skjønnhetsformler Mediterranean Olive Peel Off Facial Mask Beauty Formulas Apricot Facial Scrub Beauty Formulas Agurk 3 Minute Clay Mask Beauty Formulas Agurk Kjøling Øyeputer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: