Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal: Den Smoothest .. Creamiest .. Darkest Kajal

Innholdsfortegnelse:

Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal: Den Smoothest .. Creamiest .. Darkest Kajal
Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal: Den Smoothest .. Creamiest .. Darkest Kajal

Video: Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal: Den Smoothest .. Creamiest .. Darkest Kajal

Video: Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal: Den Smoothest .. Creamiest .. Darkest Kajal
Video: Best Smudge Proof Eyeliner Kohl Kajal Pencil In India | Swatches & Smudge Test #shorts #makeupreview - YouTube 2023, Juni
Anonim

Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal

Hei skjønnhetene,

I dag skal jeg vurdere en kajal-pinne; som jeg bruker nå til dags. Jeg har nylig kaste bort de fleste øyesminkefargene … og har bare noen få, nylig kjøpte ting for øynene. Min øye makeup kit pleide å ha Lakme Absolute Kohl Ultimate … som jeg absolutt elsket å biter. Derimot; under min siste shopping ekspedisjon; Jeg kunne ikke finne den hvor som helst; hverken på noen Lakme tellere eller online. Jeg måtte endelig innse hva Lakme hadde gjort. De har økt prisen på Kajal, tatt bort skarperen; og presenterte oss med denne nye, dyrere avataren …..en Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal.

Image
Image

Om produktet: Jeg beklager at jeg ikke kunne finne noen produktdetaljer for dette produktet. Alle produktdetaljer anskaffet er av Lakme Absolute Kohl Ultimate. Men formelen er uendret og skjæreren har blitt trukket tilbake fra den opprinnelige Kohl Ultimate … og sluttresultatet er … voilaaa …. Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal.

Veloppbygde øyne forankrer alltid utseendet ditt, og lar deg med all-elsket-ansiktet aldri så lett. Absolutt Kohl Ultimate gir deg et overlegent øyesminkeelement som vil pryde din nydelige indiske hudtone og -funksjoner.

Kohl med smudger: En hvilken som helst kjedelig dag kan prepped opp med noen få slag av kohl til øynene dine, og en rask løsning kommer lett med denne smudgeren akkompagnert Absolute Kohl.

Super lang slitasje: Den intensive, flekkesikre funksjonen gjør at øynene dine kan bli fremhevet hele dagen lang og gjennom dine ville netter uten å bli påvirket av fet hud eller gni.

Fuktighetsgivende Ceramides: Mykere og glatte visker blir gjengitt, ikke mer grov bruk og styling som Ultimate Kohl sprer fuktighetsgivende ceramider som reduserer skade og ankerets skjønnhet.

Vanntett: Alt dramaet i verden vil holde øynene sultne, men ingen tåre eller himmelsk dusj vil føre dette Absolute Kohl Ultimate til å bløde farge på ditt elegante ansikt.

Forårsaker ikke irritasjon

En helt sikker formulering gir deg opptil 16 timers røykfylte, sultrige øyne uten noen effekt på dine nydelige øyne. Alt du trenger å gjøre er ganske pent.

Pris: Rs 785 / - for 1,2 g produkt (men jeg fikk det med 15% rabatt).

Image
Image

Min erfaring med Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal:

Jeg er mektig med Lakme. Hvorfor tok de bort et helt perfekt produkt; økte prisen; fjernet skjæreren; lagt til en kajal-tag til navnet … og gjeninnført det i markedet? Jeg er veldig veldig sint faktisk. Jeg føler meg utro.

Det første kohlproduktet var Lakme 9 til 5 Kohl Ultimate; som hadde kohl, smudger og spisser). De erstattet det med Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal …. Der endret de bare navnet og prisen … men den grunnleggende modellen var den samme. Og nå ….De har igjen økt prisen … lagt til en "kajal" tag og tatt bort skarperen. Vel ….part 3 … ikke så bra.

Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal har to ender i den … en som har kajal-enden og den andre har en gummilegg. Begge er vedlagt i respektive kapsler.

Jeg har brukt begge versjoner av denne Kohl … og jeg kan garantere det … Lakme har ikke endret formelen til kajal eller kvaliteten på smudgeren i det hele tatt. Formelen er like vakker som før. Smudgeren er like ubrukelig som før.

Produktet er en skjermbar type blyant … sans skjerpen. Blyanten er laget av plastlegeme … litt vanskelig å skarpe med en spisser … men ingenting som litt mer trykk ikke kan kurere. Den skarpe for å få en spiss spiss; som er veldig nyttig hvis du vil bruke den som eyeliner men overdreven sletting fører til sløsing.

Formelen er vakker, med en kremaktig tekstur. Det glir helt på øyelokkene og på vannlinjen. Det irriterer ikke øynene i det hele tatt. Det trekker ikke våre trekk eller gjentatte forsøk som trengs for å få en anstendig linje.

Den delen jeg elsker mest … bortsett fra den kremete tekstur … er at pigmenteringen er fantastisk. Denne er en jet svart kohl …. Svart … veldig veldig svart. Den leverer rundt 90% pigmentering i en sveipe ….og 100% i to swipes. Kohl har en fantastisk oppholdsstyrke på 8-10 timer over vannlinjen … uten fading eller flekker i det hele tatt. Når kajal setter i løpet av de første få sekundene av søknaden … blir den satt. Det blir helt flekkfast og vanntett.

Som sagt, tørker formelen på øyelokkene innen få sekunder … og gir deg kort tid til å bruke smudgeren. Men hvis du virkelig vil smelte kajal … vennligst ikke bruk denne smudgeren. Denne smudgeren er helt ubrukelig. Den er laget av gummi; hard; og føles som om du gni en stamme mot øyelokket ditt. Det smelter kohl ….men det er bedre å bruke sikrere alternativer der øynene dine er bekymret … (se … min største bekymring er for alles øyne her inne).

Jeg står fortsatt over mangelen på spisser. Det var en veldig anstendig skjerp … laget mange spisse tips til min kohlpinne. Lakme; hvis du måtte ta noe bort … bør du ha tatt bort smudgeren.

Vel, som de sier … det er alltid vanskelig å bedre originalen. Og her er saken den samme. De prøvde å gjøre del 3 av Kohl Ultimate …..og har trukket de tidligere Kohl ultimate versjonene fra hyllene.Heldigvis, formelen forblir bare den samme (Takk Gud for små barmhjertigheter) ….. Jeg er totalt kjærlighet med denne kohl kajal formel klok; men jeg skulle ønske vi hadde den tidligere i stedet.

Image
Image

Pros av Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal:

 • Robust, polert utseende emballasje
 • Et 2-i-1-produkt
 • Inneholder kajalpinnen i den ene enden og en flekker på den andre
 • Kajal er en pennbar pencil for å få en spiss spiss
 • Pigmentering er jet black … uuuhhhhhmazing !!!!
 • Formelen er myk og glatt og veldig kremaktig
 • Glider på både øvre og nedre vannlinjer og på øyelokkene som en drøm … ikke å rive eller trekke
 • Bare en eller to swipes trengte … ingen grunn til å gå frem og tilbake igjen for å få fargen
 • Som en kajal … forblir det på vannlinjen i 8-10 timer minimum.
 • Irriterer ikke øynene i det hele tatt.
 • Kan smusses i de første få sekunder om nødvendig
 • Etter innstillingen blir den helt vanntett og flekkbestandig.
 • Kan brukes som kajal, for tett forside øvre og nedre lash linjer, som eyeliner; eller over øyelokkene med en smussbørste for å lage en base for et perfekt røykfylt øye.

Ulemper av Lakme Absolutt Kohl Ultimate Kajal:

 • Endring av navn og fjerning av skjæreren fra den tidligere versjonen
 • Dyrt
 • Smudgeren er ikke særlig nyttig.
 • Skarphet fører til tap av produkt
 • Skarphet er litt vanskelig på grunn av den plastiske kroppen.
Image
Image

IMBB Rating: 4.7 / 5(For den forrige versjonen - Lakme Absolute Kohl Ultimate ville det være 5/5. Formula klok … begge får 5/5)

Vil jeg anbefale Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal?

Vel, hvis jeg siver gjennom hele anmeldelsen; Jeg kan komme til bare en konklusjon. Ja, jeg vil absolutt anbefale denne kajal til alle dere. Det er dyrt; og har noen grovt savnede deler … men formelen … helt hatter av … Det bærer et slag. Jet black kajal igjen og igjen … hva mer trenger du faktisk, va?

Lakme Ni til Fem Kohl Ultimate Lakme Nine To Five Kohl Ultimate Bilder, Stikkord Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner - Blacklast Lakme Eyeconic Kajal L'Oreal Paris Kajal Magique Faces Velvet Kohl Noir Intense Colorbar Just Smoky Kajal - Bare Svart Revlon Kajal Kohl Pencil 11 Black Beste Kajals tilgjengelig i India: En samling Kajal Sammenligning Post - Best Kajal / Kohl i India

Populært emne