Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

KleanColor American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow - Matt Orange Review - HåR 2023
KleanColor American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow - Matt Orange Review - HåR 2023
Anonim

Hei alle! Dagens gjennomgang vil være på en våt / tørr øyeskygge fra KleanColor. Jeg kjøpte mange ting fra dette merket. La oss komme i gang med anmeldelsen!

Image
Image

Pris: $ 5, med frakt og toll

Produktbeskrivelse: KleanColor presenterer stolt et stort utvalg av nyanser med all tiden pigmentrikt amerikansk eyecon våt / tørrbakt skygge. Fargeintensiteten kan tilfredsstille alle fargekutikkeres ultimate ønske. Prøv det på og fall for sitt skjønnhetsresultat av uimotståelig pigment som enkelt blander og varer.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Kleancolor American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow - Matte Orange:

emballasje: Denne øyenskyggen kommer i en svart og gjennomsiktig plastemballasje. Det gjennomsiktige lokket gjør det enklere å identifisere skyggen ganske enkelt. Den åpnes og lukkes med et klikk. Lokket er ikke så solid og ser litt spinkel ut. Det ville ikke vare et fall. Den samlede emballasjen er imidlertid reisevennlig og slank.

Image
Image

Farge: Jeg kjøpte spesielt denne nyansen for å bruke den som rødme, for nå kan du vite hvordan jeg elsker å bruke produktene på en måte som de ikke er ment å være. Så ja, jeg tenkte på å bruke en matt oransje rødme. Fargen er en vakker oransje uten skygge. Ja, det er helt matt, duh! Men jeg er veldig skuffet over pigmenteringen fordi det er knapt noe av det! Jeg måtte gni fingrene mine så mye for å få mengden farge du ser i fargeprøven. Mens du ser på øyeskyggen, blir du som "wow det er en så fin skygge", men når du setter det, får du ikke fargen! Du får ren, 100% skuffelse!

Image
Image

Tekstur: Jeg er ikke en stor fan av tekstur. Det er bakt, jeg får det! Men pulveret skal være mykt nok! Men det er det ikke! Det er kalkaktig! Det er litt nedfall siden du må gni penselen eller fingrene på skyggenes kuppel så mye! Også, det er ikke så blandbart! Det tar mye tid å blande seg og ikke vises så godt på øynene.

Image
Image

Stå i kraft: Den eneste frelsende nåden er oppholdskraften (bortsett fra den nydelige fargen). Det forblir på i 7 + timer som rødme uten hjelp. Som en øyenskygge ble det på meg i 4 timer.

Fordeler av KleanColor American Eyecon Våt / tørrbakt øyenskygge - Matte Orange:

• Vakker farge å se på. • Anstendig priset. • Kan brukes både vått og tørt. • God oppholdsstyrke.

Ulemper med KleanColor American Eyecon Våt / tørrbakt øyenskygge - Matte Orange:

• Ingen pigmentering. • Chalky tekstur.

IMBB Rating: 2/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp KleanColor American Eyecon Våt / tørrbakt øyenskygge - Matte Orange? Jeg vil anbefale dette til deg alle, men bare for å bruke det som en rødme. Jeg ville ikke kjøpe det igjen.

Kleancolor Matte Fuschia American Eyecon Våt, tørrbakt skyggeanmeldelse Kleancolor American Eyecon våt tørrbakt øyenskygge - Matt Maple Review Kleancolor Mint American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / Tørk Bakte Øyenskygge Review NYX Orange Single Eyeshadow Review KIKO # 206 Sparkling Orange Infinity Eyeshadow Review Marc Jacobs Starlet Style Eye Con nr. 7 Plus Shadow Review, Swatch, EOTD

Populært emne