Hei jenter, Stiftelser kan føle seg ubehagelig tung på en lang dag. Å finne et langvarig fundament som faktisk utmerker seg gjennom dagen er tøft. Heldigvis fant jeg en løsning, og jeg er her for å dele.

Hva trenger du:

• Kokosolje • Foundation / BB Cream / CC Cream • Primer

Metode:

Trinn 1 Bland opp en sammensetning som inneholder en sminkebase og primer etter eget valg. Når jeg velger primer, vil jeg anbefale å gå med din hudtype. Primeren spiller en stor rolle for å holde basen langvarig.

Steg 2 Tilsett en liten dråpe kokosnøttolje i blandingen. Kokosoljen vil gi sminkebasen en jevn, silkeaktig tekstur. Det vil også fukte huden og skape et dypt utseende.

Bruk: Varm blandingen i håndflatene. Ved å gjøre det, blir det lettere å oppnå et tynt lag med grunnlag, noe som gir et "ikke sminke" utseende. Hvis du ikke er fan av "nei sminke" -utsnittet, kan du bruke det som et normalt fundament. Bruk en skjønnhetsblender til å sømløst bruke den.

Min ta: Jeg har personlig prøvd dette og det fungerer. Stiftelsen er fuktighetsgivende og det er faktisk langvarig. Jeg håper du prøver det også.

Jubel!

Bildekilde

Hvordan lage en lys makeup base hjemme: DIY DIY - Makeup Remover for Heavy Makeup Dager Dewy Summer Bronse Glow Makeup DIY - 3 Makeup Setting Sprayer Tatcha Luminous Dewy Skin Mist Review NYX Dewy Fullfør Langvarig Innstilling Spray Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: