4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden

4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden
4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden

Video: 4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden

Video: 4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden
Video: Nach traumatischer Kindheit in die Freiheit gefunden - Lias Leben Vollzeit auf Reisen - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei damer,

Ansiktsløft prosedyrer er ikke bare dyre, men garanterer heller ikke de ønskede resultatene, og ikke å glemme gjenopprettingsperioden. Hvis du vil forsinke prosessen med aldring og vil ha en løftet og smidig hud i lengst tid, så begynn å bruke noen av disse masker ukentlig for å få de beste resultatene.

Image
Image

Gå for Proteiner

Hva du trenger:

Egghvite og rosenvann

Bland egghvit og 1 ss rosevann. Hold det i kjøleskapet for å kjøle det litt. Påfør på ansikt og nakke. Vask den av etter en halv time og skyll med rosevann igjen, slik at egget lukt ikke forblir.

Fordeler: Egg er en utmerket kilde til protein. Kollagenet i egghvide bidrar til å stramme huden og bringer tilbake ansiktsfastheten. Rose vann ville ikke bare friske opp ansiktet, men det har også ulike antioksidanter for å bekjempe frie radikaler.

Gå høyt på antioksidanter

Hva du trenger: Blueberry Paste og honning
Hva du trenger: Blueberry Paste og honning

Ta en kopp blåbær og gjør dem til en pasta. Legg til 10 dråper honning. Bland dem ordentlig. Påfør ansiktet ditt. La på i 20 min. Vask av med kaldt vann.

Fordeler: Blåbær er en utmerket kilde til antioksidanter som bidrar til å bekjempe frie radikaler, aldring og sagging av huden. Honning hjelpemidler for å gjenopprette hudens naturlige glans, bidrar til å forynge huden og gir tilbake den naturlige gløden i ansiktet.

Gode fettstoffer Hva du trenger: Avokado og melkkrem

Ta krem fra fersk melk (malai) og masse av avokado. Bland dem godt. Påfør på ansikt og nakke. Vask den av etter 20 minutter.

Fordeler: Avokadoer kommer lastet med omega-3 fettsyrer som hydrerer huden, strammer porene og sletter fine linjer som gir plass til smidig og jevn hud. Mens melkekrem på den annen side, fuktgjør huden og gir en ungdommelig glød til ansiktet ditt.

Legg opp med vitamin C

Hva du trenger: Sitronsaft og yoghurt
Hva du trenger: Sitronsaft og yoghurt

Ta 1 ss hver av begge ingrediensene og påfør ansiktet og nakken. Vask den av med lunkent vann etter en gang. Fordeler: Sitronsaft hjelper med å rense porene, stramme huden og virker også som en naturlig blekemiddel. Mens yoghurt øker hudens reparasjon og akselererer produksjonen av kollagen, og samtidig bidrar til å jevne rynker samtidig.

Bildekilde - 1,2,3

5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker 14 Hjemmelagde Besan Face Packs 15 beste hjemmelagde ansiktspakker med honning Lett hjemmelaget ansiktspakker for tørr og fet hud 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene 7 Hjemmelaget Gurkemeie Face Packs Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud 5 beste hjemmelagde Banana Face Packs

Populært emne