Hei damer, Det er vinter nå, den tiden da vi ikke kan gjøre uten våre favoritt kroppsrør / body butters. Noen av oss foretrekker å holde fast i vår all-time favoritt, velprøvde kroppsrør og kroppssmør, mens noen andre (som inkluderer meg) aldri blir lei av å prøve og eksperimentere med det brede spekteret av kroppspleieprodukter tilgjengelig i markedet. Vel hydraterende og delectably duftende lotioner er min svakhet, spesielt fordi jeg har tørr hud som blir enda tørrere om vinteren. Så, da jeg gikk på å kjøpe de nye duftene som ble lansert som en del av Victoria's Secret Fantasies, kjøpte jeg også noen duftkrem fra samme utvalg. Blant duftkremene likte jeg Victoria's Secret Kiss og Victoria's Secret Rich Amber mest.

Pris: $ 18 for 236 ml / 8 flOz

Hva produktet hevder: Nytt utseende, bedre enn noensinne formel - Denne raskabsorberende lotionen gir 24 timers rik hydrering, nærende hud med en lett blanding av tiaréblomstrer og ren vanilje. TIPS OG TRIKS: Bland to eller noen få. Ingen regler. Bare moro! Lag med duftmystene for å skape en varig duft så unik som du er.

ingredienser:

Min erfaring med Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion:

emballasje: Produktet kommer i et nydelig rør med nyanser av gull og lilla vakkert blandet for å danne en visuell glede. Den har en gullskruehette som også har et "trykk-åpent" alternativ. Jeg liker virkelig den trykkåpne funksjonen i VS-lotioner, ettersom det ikke tillater overskytende produkt å tette inn i lokket som i tilfelle de fleste flip-open caps. Den trykkåpne hetten og den robuste designen gjør produktet lekkasikkert og svært reisevennlig.

Kiss er en hvit kremaktig lotion med en utrolig jevn tekstur. Lotionen er lett og får meg ikke til å føle sin tilstedeværelse på huden. Jeg personlig liker lotions som er lette, så dette fungerer bra for meg. Den sprer seg lett og absorberes øyeblikkelig uten å gi hvitt støpe eller rester. Det tar bare en liten mengde per bruk, så dagens rør vil lett vare meg hele vinteren. Lotionen gjør ikke huden min fettete selv når jeg går ut i solen, noe som er en ekstra bonus. Det holder huden myk og fuktig hele dagen, og jeg trenger ikke å bruke den ofte.

Den har en rik duft som egentlig er blomstret. Den første duften jeg får er av friske Tiare kronblade, og det gleder meg om våren. Jeg kunne fornemme de beroligende vanilje notene når lotionen er fullstendig absorbert og duften legger seg ned. Jeg liker det faktum at vanilje notater ikke er veldig dominerende som ville ha gjort det overveldende søtt. Duften er langvarig og holder seg nær huden.

Samlet er duften godt balansert, frisk og en av de beste "make-me-happy" duften jeg elsker. Så, til tider når jeg blir hjemme, bruker jeg bare lotion og hopper over parfymen min;).

Kyss duftkrem går også sammen med mine andre lignende blomstrete VS duftdåper, så det kan lett legges sammen med de fleste av dem.

Fordeler med Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion:

• Det er en god fuktighetskrem som holder huden mykere hele dagen. • Emballasjen er robust, enkel å bruke og bare nydelig. • Den har en rik blomsterduft med beroligende notater av vanilje. • Duften forblir nær hud og er ikke overveldende. • Har en jevn tekstur og spre seg lett på huden. • Det er langvarig og bare en liten mengde er nødvendig per bruk. • Det absorberes veldig lett uten å forlate hvitt støpe / rester. • Trykkåpningsfunksjonen forhindrer tilstopping av lotionen i lokket. • Det er reisevennlig og lekkasikkert. • Kan lett legges med tilsvarende duftende blomsterperfymer / kroppsdåper. • Ikke forårsaket hudirritasjon eller utslett. • Den er egnet for alle hudtyper.

Ulemper med Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion:

• Det har parabener.

IMBB Rating: 4.7/5

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion? Kanskje ikke; Som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget, liker jeg å prøve nye hver sesong, og den nåværende vil vare meg i et godt par måneder.

Vil jeg anbefale Victoria's Secret Kiss Fragrance Lotion? Absolutt! Det er en god fuktighetskrem som holder huden godt hydrert og er vakkert duftende.

Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Review Victoria's Secret Pure Seduction Hydrating Body Lotion - gir opptil 8 timer med fuktighet! Victoria Secret Secret Crush Hydrating Body Lotion Review Victoria's Secret Total Hydrating Body Lotion Review Victoria's Secret Plum Drop Beauty Rush Daily Moisture Body Lotion Review Victoria's Secret Sensual Blush Hydrating Body Lotion Review Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: