Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere EOS-barberkrem i "lavendel og jasmin" -versjonen som hevder å lyse og jevne ut hudtonen. Visste du at full form av EOS er "Evolusjon av glatt.?" Mer på denne barberkremet i denne anmeldelsen her:

Produktbeskrivelse:

Velkommen til utviklingen av glatt. Naturlig aloe, havre og shea smør lindrer samtidig som hudens fuktighetsnivå økes. Antioxidant vitaminer E + C hjelper huden ser strålende sunt ut. Rik, ikke-skummende EOS barberkrem er fullpakket med naturlig shea smør, vitamin B3, C og E, grønn te og druefrø ekstrakt for vakker hud. Med 24 timer fuktighet i huden, er EOS så fuktighetsgivende at du kan barbere seg vått eller tørt. Plus, det er beriket med aloe og havre ekstrakt for å forhindre nicks og razor støt. Lyser og virker hudtone, forlater huden myk og glatt. Pakket med sheasmør og vitaminer B3, C og E. Barbering våt eller tørr. Uten parabener. Ftalat-fri. Ikke testet på dyr. Ingen animalske biprodukter. Laget i USA.

ingredienser:

Pris og antall:

$3.99

emballasje:Denne barberkrem kommer i en lilla farget plastflaske med og pumpe og en beskyttelsesdeksel. Pumpen kan låses for spjeldsikker kjøring.

Min erfaring med EOS Lavender Jasmine Shave Cream:

Jeg har alltid foretrukket barbering over voks og epilatorer. Den viktigste årsaken til det er min følsomme hud, så de tidligere nevnte metodene virker ikke bra på meg. Vokseprosessen gir meg utslett (om jeg får det gjort i salongen eller hjemme). Epilatoren er for smertefull å bruke, og den eneste andre måten å bli kvitt hår er ved å barbere dem av. Gjennom årene har jeg prøvd mange barberingsgeler og skum sammen med mange barbermaskiner. EOS-flasken tok min fancy når jeg trengte å få en ny barbergel / krem ​​etter at den forrige var nesten over. Den nydelige farge og kontur av flasken, sammen med merkenavnet "EOS", var nok til å få meg til å plukke opp denne barberingen.

Denne barberkrem er krem ​​... du vet hva jeg mener, det er som en tykk lotion, skaper ikke noe skum. Jeg er ikke vant til slike barberingsprodukter. Jeg må ta en veldig god mengde produkt for å få påkrevd slip for barbermaskinen min. Krem har en veldig fin lavendel og jasmine lukt, men måten det virker, er ganske skuffende.

Kremets tykkelse klumper seg i barberhøvelene, og på grunn av dette blir det vanskeligere å få en god barbering. Jeg ville virkelig likte denne krem ​​hvis den hadde litt skumbasen, men det er ikke tilfelle, så jeg går tilbake til Venus-barbergel igjen.

Fordeler med EOS Lavendel Jasmine Barberkrem:

  • Grusomhet fri.
  • Uten parabener.
  • Fin duft.

Ulemper med EOS Lavendel Jasmine Barberkrem:

  • Tykk som en kroppssmør.
  • Klatrer opp razors.

IMBB Rating:

2/5

Vil jeg anbefale EOS Lavendel Jasmine Barberkrem? Nei, det virker ikke bra som en barberkrem, så det slår det eneste formålet med å kjøpe det.

EOS fuktighetsgivende barbering vaniljesalvel Forsikret Raspberry Moisturizing Shave Cream for sensitiv hud Skog Essentials Barberingskrem - Sandeltre og Appelsinskall Whish Shave Crave Barbering Cream - Granateple Johnsons silkeaktig huddusj og barberkrem EOS Hand Lotion i friske blomster EOS Lip Balm Sphere i Granateple Raspberry Avalon Organic Botanicals Therapeutic Lavendel Cream Shave Kama Ayurveda Rose Jasmine Facial Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: