Hei, I dag har jeg en anmeldelse av et balsam som hevder å håndtere skadet hår og hjelper det å gjenopprette til full vitale form. Jeg ble introdusert til Sebastian hårpleie av min frisørsalong. Vennligst les videre for å få vite mer.

Pris: $ 40 for 33,8 oz

Produktbeskrivelse: Drench Conditioner's vannaktiverte ingredienser glir gjennom håret, og gir næring til tørt eller krusete hår. Legger til fuktighet og fjerner håret mens du holder kroppen og silkeaktig bevegelse. Fargerik.

Hvordan å bruke: Fjern overflødig vann fra håret. Påfør gjennom håret, konsentrere seg på endene. Rens grundig. Best for tørt, krusete, kjemisk behandlet hår.

ingredienser: Vann / Eau, Stearyl Alkohol, Cetyl Alkohol, Behenamidopropyl Dimetylamin, Glutaminsyre, Bis-Aminopropyl Dimetikon, Fragrance / Parful, Benzyl Alkohol, Fenoksyetanol, Metylparaben, Propyparaben, Edt, Sitronsyre, Natriumklorid, Hydrolysert melk, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil.

Min erfaring med Sebastian Drench Conditioner:

emballasje: Sebastian Drench Conditioner kommer i en plastflaske med trykkåpning. Flasken er ganske solid og jeg har Ulta pumper som skal brukes med de store flasker, da det er lettere å ta ut produktet og de koster kun $ 3 hver.

Denne balsam er fra Drench-serien og er spesielt formulert for krusete og skadede hår. Jeg har brukt et par hårpleieprodukter i forbindelse med kompatible produkter som kan gi meg skinnende og håndterbart hår. Sebastian Light Shampoo har gitt meg rent og pulserende hår, men det gjør det litt tørking når det brukes for ofte. Jeg var definitivt på utkikk etter noe som ville legge fuktighet til håret mitt uten å strippe farge og samtidig veie dem ikke ned.

Jeg pleier å vaske håret mitt hver annen dag, og aldri gå glipp av balsam som frizz blir uhåndterlig hvis ikke bruk en. Balsammen har en middels tykk tekstur som ikke er rennende eller for tykk. Jeg bruker min sjampo på vått hår og skumler det opp; Etter at jeg har skyllet det rent av rester, klemmer jeg ut alt vannet jeg kan, og tar en balsam av balsam. Jeg bruker balsammen og sørg for at det strøk hele håret mitt, la det stå i 2 minutter og skyll med varmt vann. Jeg bruker en balsamkamme til tider for å detangle og belegge hele håret mitt jevnt. Balsammen er ekstremt kremaktig og glider på hårene mine.

Jeg kan si at dette er en av de beste balsamene jeg har brukt på lenge, det er nesten som en hårmaske, og resultatene er for gode. Lukten er fantastisk og veldig mild; Jeg fortsetter å lukte håret mitt; men det slites av etter en dag. Jeg bruker det ikke som en daglig balsam fordi det kan veie håret mitt som jeg har tynt hår. Denne balsam har også redusert mengden av hårfall jeg har opplevd. Hvis det er en oppbygging fra denne balsammen, selv om jeg ikke har hatt en slik opplevelse, kan man bruke en klargjørende sjampo for å bli kvitt den. Fargevibreringen av fargebehandlet hår har blitt bedre med bruken av dette produktet, og min hårfarger har et lengre liv, dette er et fargesikkert produkt. Alt jeg kan si er jeg er veldig glad med balsam og vil fortsette å bruke den.

Pros av Sebastian Drench Conditioner:

• Virker på hår og gjør det mer håndterbart. • Gjør håret skinnere. • Legger til hopp til hår. • Fargerik. • Detangles. • Veldig fin duft.

Cons av Sebastian Drench Conditioner:

• Dyrt. • Kan forårsake opphopning.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Sebastian Drench Conditioner? Ja, jeg anbefaler dette til alle som elsker en levende glans sammen med fargepleie.

Sebastian Potion 9 Anmeldelse Sebastian Professional Penetraitt Shampoo Review Sebastian Professional Liquid Gloss Defrizz Polering Drops Review Hvordan velge den beste conditioneren som per hårtype Best Leave in Conditioners Tilgjengelig i India 20 beste hår masker for sunt hår Beste sjampo, Conditioner & Serum for Rebonded Hair

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019