Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Nivea Cream Smooth Shower Cream. Produktet jeg vurderer i dag er en av de mange dusjkremene, og er en ny utgivelse i markedet.

Produktbeskrivelse: La denne uimotståelige dusjkremet med nærende sheasmør omgir huden din i et mykt, skinnende duftformet skum. Den omsorgsfulle formelen pamperer huden din, slik at den blir myk og myk. For en fuktig hudfølelse.

Pris: € 1,55 for 250ml

ingredienser: Aqua Natrium Laureth Sulfat Glycerin Kokamidopropyl Betain PEG-7 Glyceryl Kokoat Parfum Glyceryl Glucosid Butyrospermum Parkii Smør Natriumklorid Polyquarternium-7 Sitronsyre PEG-40 Hydrogenert Castor Olje Styren / Akrylater Kopolymer PEG-200 Hydrogenert Glyceryl Palmat Natriumbenzoat Linalool Limonene Citronellol Coumarin Butylfenyl Metylpropional Benzyl Alkohol

Min erfaring med Nivea Cream Smooth Shower Cream:

Forpakningen av produktet er som mange av deres dusjgeler '. Den kommer i en oval type plastbeholder. Fargen på emballasjen er lys lilla og ser ganske fengende ut. Dusjkremet er perlehvitt i fargen med den pearly shimmer også. Lokket åpnes og lukkes lett og det er ingen sjanse for lekkasje under reisen.

Konsistensen av produktet er rennende. Det er ikke veldig tykt. Jeg bruker mer enn en myntstørrelse for hele kroppen min, det klarer seg fortsatt å skumme godt. Jeg elsker å bruke kroppsvask som skummer godt. Så endte jeg med å bruke litt mer enn andre kroppsvask. Produktet inneholder sheasmør som gir næring til huden. Min hud føles ikke tørr etter dusjen, noe som er et pluss punkt. Kroppsvasken har ikke forårsaket noen form for reaksjon som rødhet eller kløe på huden.

Kremens duft er veldig mild og lukter mer floral. Når jeg brukte i dusjen, kunne jeg lukte den milde duften. Men denne duften forblir ikke på lenge. Kremet gir ikke noen form for duft på huden min. Jeg ville ha foretrukket en mild duft til ingenting.

Produktet tørker ikke huden og riper ikke huden på oljer. Men, gitt en sjanse og liten tid, ville jeg ha foretrukket å ta en dusj igjen med en annen kroppsvask. Jeg føler meg ikke renset med denne dusjkremet. Det føles mer som en babyvask, og jeg føler at det ville være egnet for barn som en mild rensende vask.

Produktet er definitivt for personer med svært sensitiv hud og for de som ikke foretrekker sterke dufter i deres kroppsvask. Produktet er laget for vinterpleie og ikke for varme, svette somre. Totalt er jeg ikke helt fornøyd med produktet og vil ikke fortsette å bruke den.

Fordeler med Nivea Cream Smooth Shower Cream:

• Trygge emballasje • Passer til tørr og sensitiv hud • Etterlater huden fuktig • Egnet for barn • Inneholder sheasmør

Cons av Nivea Cream Glatt Dusjkrem:

• Ekstremt mild duft • Trenger mer produkt enn normalt • Skum ikke godt

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Nivea Cream Smooth Shower Cream? Ikke for meg. Kremet imponerte ikke meg så mye som forventet. Jeg foretrekker noe som lammer godt.

Vil jeg anbefale Nivea Cream Smooth Shower Cream? Hvis du har veldig følsom hud og ikke foretrekker parfymert kropp vasker, så dette den for deg.

Nivea Cream Smooth Shower Cream Nivea Creme Coconut Shower Cream Nivea Diamond Touch Shower Cream Oil Nivea Pearl And Beauty Dusjkrem Oljekroppsvask Nivea Cream Shower Peeling Olay Glatt Finish Ansiktshårfjerning Duo L'Oreal Paris Studio Line Varm og glatt varm rett krem Fa Amaranth Elixir og Black Orchid Glamorøse øyeblikk Dusjkrem Kroppsbutikken Brasil-mutterdusjkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: