Hei IMBBians, Jeg hadde vært opptatt med søsters bryllup. Det var ganske enkelt og tradisjonelt, men morsomt. Jeg lykkelig frivillig til å være hennes MUA for sin store dag: D. Ja, resultatene var gode og verdsatt av mange! Det gjorde meg virkelig glad, men på den annen side måtte jeg bytte farvel da hun måtte flytte utenlands. Nok vandrende, nå tilbake til anmeldelsen! Jeg hadde kjøpt denne leppestiften lang tilbake sammen med få andre godbiter, men med alle bryllupet, kunne jeg ikke gjøre tid til å se på det. Så la oss gå til oversikten.

Pris: 450 INR for 3 g

Produktbeskrivelse: Hva kan gjøre leppene dine lykkeligere? Et skudd av intens farge i kjernen omgitt av komfort og hydrering av Argan Oil ytre. Få leppene dine lykkelige! Revolusjonstips: Påfør mer enn en gang for å spre fargen jevnere.

ingredienser:

Jeg tar på sminkerevolusjonen Amazing Care Lipstick #Happylips Electric Love:

Lippestiften kommer i et svart rør med en gjennomsiktig topp. Røret kommer inn i en rosa gullkartong med detaljerte detaljer. Det er et lite rosa hjerte på toppen av den ytre emballasjen som er søt, men er ikke til nytte hvis du blir kvitt den. Røret er ganske mye reisevennlig.

Elektrisk kjærlighet er en pen, myk rosa skygge som ligger i kjernen med det myke ytre laget. Fargeintensiteten er ikke så mye som det ses fra kulen. Det viser seg ganske myk og naturlig type rosa.

Tekstur er veldig jevn og myk; det glir som en drøm, takket være det røde ytre laget. Det er nærende samtidig, og holder leppene mine sunne. På den mørkere siden er det litt vanskelig å få fargen jevnt siden den ligger i kjernen. Det er ikke mye av et problem skjønt. Fargen er ikke den pigmenterte og det er mer av en ren leppestift. Det dekker ikke effektivt leppepigmenteringen. Hvis du ser etter full dekning, kan dette gis et pass.

Dette forblir på en god 3 timer og glansene begynner å falme før det. Det forsvinner ikke helt skjønt. Den rosa flekken forblir selv etter lette måltider. Dette overlever selvfølgelig ikke tunge måltider, og det er nødvendig med re-applikasjon. Det er veldig fuktighetsgivende og gir det naturlige utseende.

Fordeler med Makeup Revolution Amazing Care Lipstick #Happylips Electric Love:

• God emballasje. • Reisevennlig. • Godt konsept med et mildt ytre lag og en farget kjerne. • Det dunne laget fukter leppene godt. • Elektrisk kjærlighet er en nydelig rosa. • Gir en blank overflate. • Nydelig tekstur.

Cons of Makeup Revolution Utrolig Care Lipstick #Happylips Electric Love

• Gir ren dekning ikke for de med pigmenterte lepper. • Den rosa er ikke veldig levende og viser seg å være dempet. • Overlever ikke tunge måltider.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg anbefale Makeup Revolution Amazing Care Lipstick #Happylips Electric Love? Svært leppestift elskere kan gi dette et skudd.

Makeup Revolution #happylips Love Red! Amazing Care Lipstick Review Makeup Revolution London Kjære Amazing Lipstick Review Makeup Revolution London Behandle Amazing Lipstick Review Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Review Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift gjennomgang, fargeprøver Makeup Revolution Amazing Lipstick i Dazzle Smelter i varme! Makeup Revolution London Amazing Lipstick i Naken Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: