Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på en concealer og det er fra merket Kleancolor. Nå, la oss gå rett ned til anmeldelsen.

Pris: $ 6 med frakt og skikker.

Produktbeskrivelse: White Lies Concealer Stick fra KleanColor tilbyr den høyeste dekning for å skjule skygger under øyet, flekker, misfarginger og ufullkommenheter. Den kremete tekstur tillater byggbar dekning som blander jevnt i huden for å vise frem en naturlig, vakker og jevn hudfarge. Det unike skråspisspunktet gir presis applikasjon som kan nå mellom hver høyde.

Min erfaring med KleanColor White Lies Concealer Stick - kjære:

Denne concealer-pinnen kommer i et fargekodet uttrekkbart rør. Den har en gjennomsiktig hette som passer godt. Emballasjen er anstendig, men føles spinkel. Hetten er ikke så sterk og vil ikke overleve et fall.

Skyggen "Honey" ser litt for gul ut når den er farget, og jeg var veldig dum om hvorvidt det ville passe meg perfekt eller ikke, men når det smelter inn i huden, ser det ikke ut som "gjort opp". Det matcher huden min perfekt. Den gule tonen til concealer lyser opp huden min. Det er pigmentert nok og bare ett slag er nok for god mengde pigmentering som sett i fargeprøven. Bare en sveipe er god nok til å dekke opp blemishes.

På ufullkommenheter tilbyr den ren og middels dekning. Det kan være lagdelt opp, men ikke for mye. Etter tredje forsøk på lagring begynner det å se veldig ujevn og altfor sammensatt. Jeg la også merke til at det ikke gjør at mitt underøyeområde ser bra ut etter å ha skjult. Mine under øynene ser litt grå ut, så fargekorrigering er nødvendig. Dette problemet kan lett løses ved hjelp av en oransje eller rød leppestift i øyet (les hvordan du kan gjøre det her).

Teksten til denne concealer er kremaktig, men den er tykk også. Med denne teksturen vil du føle at den ikke vil blande seg lett, men overraskende, det er ikke tilfelle. Selv om concealeren er litt tykk, blander den seg veldig lett. Jeg dab det med en finger og det går ganske mye ut i løpet av sekunder. Det er ikke en matte concealer, så du må kanskje sette opp det med et pulver. Jeg ønsket å teste det, så jeg satte ikke concealeren og jeg la merke til at det ikke skjedde på meg selv en bit gjennom dagen.

Jeg testet produktet i 7-8 timer, og det så bra ut på slutten av den 8. time (på samme måte som jeg hadde søkt om morgenen). Det fester seg ikke selv når det ikke er satt med et pulver. Imidlertid føler jeg at dette ikke ville fungere så godt på sommeren som klimaet i Mumbai er fryktelig hvor du har en tendens til å svette mye.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av KleanColor White Lies Concealer Stick - Honey:

 • Anstendig priset.
 • Det er 6 nyanser tilgjengelig i dette området.
 • Kan lagres opptil 3 lag.
 • Langvarig.
 • God tekstur.
 • Krysses ikke lett.
 • Pigmentert.
 • Helt til middels dekning.

Ulemper med KleanColor White Lies Concealer Stick - Honey:

 • Ville ikke jobbe i varmt og fuktig klima.
 • Gir ikke full dekning.
 • Fargekorrigering er nødvendig før du bruker denne concealer.

IMBB Rating:

3.8/5

Endelig dom: Til denne prisen elsker jeg virkelig produktet, og jeg kan lett se gjennom ulemperne. Det er flott for hendelser der du sitter i et A.C.-oppsett, og det vil se feilfritt ut.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal KleanColor White Lies Concealer Stick - kjære? Jeg anbefaler denne concealer fordi det er et godt produkt. Ja, jeg ville tilbakekjøpe denne concealeren 🙂

Kleancolor Beauty Blending Sponge Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / tørr, baket øyenskygge Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet tørrbakt øyenskygge KleanColor Ms Chick Blush 08 Mandarin Lakme Absolute White Intense Concealer Stick Colorbar Stick Concealer Colorbar Instant Coverup Stick Concealer Revlon PhotoReady Stick Concealer Maybelline Clearglow BB Stick - Radiance Essens Coverstick Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: