Hei peeps, Det nylig lanserte Lip Gradation-spekteret som allerede blitt introdusert på IMBB! Og jeg tar deg med 4 flere flotte nyanser. Jeg elsket hele konseptet, og jeg ønsket faktisk noen matte leppefarger fordi de forblir på leppene for alltid! Jeg plukket opp Orange 1, Red 1, Red 2 og Pink 2 fra dette fantastiske utvalget. Så la oss starte med de dybdegående vurderingene!

Pris: Rs 500

Produktbeskrivelse: Gå fet eller gradert og sexy på leppene dine med den nye fargens sensasjonelle lip gradering Det er på tide å eksperimentere med leppe sminke. For den sexy, dristige og eventyrlystne kvinnen, Maybelline New York bringer internasjonale trender med den nyeste Lip Gradation. Tilgjengelig i 8 lyse, matte nyanser, vil dette tosidige leppeproduktet inspirere deg til å eksperimentere med utseendet ditt og få fram din unike stil og personlighet. Fargestiftet i den ene enden vil gi en nydelig pop i farge mens pute blenderverktøyet i den andre enden gir et sexy, gradert utseende. For et komplett trendy look, bruk farge på midten av overleppen din og bruk svampens smudger for å forlenge fargene til ytre kantene til konturene på leppene dine eller bruk den som en matt leppefarge eller en leppeforing.

Her er hvorfor du vil elske det: • 8 lyse, matte nyanser • Enkel å bruke • Morsom, flørtende, allsidig måte å fargelegge leppene på • Innovativt produkt med cutting edge teknologi

Min erfaring med Maybelline ColorSensational Lip Gradation Orange 1:

Maybelline Lip Gradation-leppefargene er tilgjengelige i 8 nyanser, og disse 8 nyanser har forlatt meg i forvirring fordi alle av dem så like vakkert ut. Men jeg endelig klarte meg og plukket 4 ut av disse.

emballasje: Maybelline Lip Gradation kommer i en lang og slank emballasje med leppefarge i den ene enden og flekken på den andre. Den har navnet skrevet over det i glatte sølvfonter og skyggenavnetiketten sitter fast på bunnen av smudgeren. Fargekodene er fargekodede, noe som gjør det enklere enn noensinne å se på det jeg vil bruke. Den vridbare tingen på bunnen fungerer perfekt og hatten forblir tett, så du trenger ikke å bekymre deg for leppefargeklippet. De er priset til 500 som jeg trodde var høyt, men da jeg prøvde dem, trodde jeg at noen ville være klare til å bruke så mye på en supermatte leppefarge som forblir mer enn leppekritene av noe annet merke.

Skygge: Det var 8 nyanser, og jeg ble kjent med at mange mennesker klaget over at nyanser ikke var unike. Men jeg antar at nyanser er perfekte fordi vi alle vet at Maybelline passer til massene, hovedsakelig til den yngre generasjonen, og disse er de vanlige nyanser som jentene bruker. Så jeg er ganske fornøyd med alle de 8 nyanser. Skyggen "Orange 1" er en vakker tangerineskygge med mange røde hint som gjør at det ser penere enn noensinne. Jeg elsker hvordan de røde hintene undertrykker det varme og dristige oransje. Dette er oransje for alle som det vil utfylle alle hudtonene vakkert. Det gir meg øyeblikkelig ansiktet mitt, og det er en perfekt nyanse for den kommende sommeren. Jeg har egentlig ikke vært i appelsiner siden jeg ikke kan takle dristige appelsiner, men dette er et av de beste jeg har prøvd.

Pigmentering, konsistens og finish: Konsistensen er ekstremt kremaktig og føles mer som en mousse i stedet for krem. Den glir på supersmoothly på mine lepper som dekker mine lepper i den vakre oransje fargen på bare en gang. Pigmenteringen er veldig intens og er stor nok til å dekke de pigmenterte leppene også. Konsistensen er definitivt myk, så jeg anbefaler at du ikke bruker trykk mens du bruker dette. Finalen er supermatte som ser ekstremt fantastisk ut på leppene. Det er matt, men ikke tørking i det hele tatt. Så alt i alt er det et flott produkt.

flekker: Jeg vet ikke hvorfor de opprettet dette konseptet fordi en svært få kvinner ønsker å bære ombre-lepper. Og det som de har gitt til å skape, imponerte ikke på meg! Smudgeren er myk og flott for flekker, men leppefargene smelter alle ujevnt til å lage flekker på leppene. Dessuten klamrer produktet helt til tørkeplaster etter flekker, så dette er et stort nei-nei; heller fungerer det utrolig som en vanlig leppefarge.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er utrolig! Den holder i mer enn 7-8 timer på leppene mine med vann, snacks og måltider også. Bare en liten farge blir dratt av etter å ha et måltid, men fargen forblir dristig hele tiden. Selv om fargen går av etter 7-8 timer, etterlater den en ganske sterk flekk som vi lett kan fjerne med sminke.

Pros av Maybelline ColorSensational Lip Gradation Orange 1:

• Fargekodede fargestifter er så enkle å identifisere. • Emballasjen er slank og lang som gjør det enkelt å montere dem i forfengelighet, kobling eller en håndveske. • Tilgjengelig i 8 nyanser, og alle er like vakre. • Konsistensen er superkrem og glir som smør på en varm toast! • Pigmenteringen er superintensiv. • Vil dekke pigmenterte lepper helt. • Skyggen "Orange 1" er en veldig pen oransje med røde hint som gjør at det ser perfekt ut for indiske hudtoner. • Det er egnet for somre, og du vil ta mange øyeboller med denne skyggen på. • Det gir meg øyeblikkelig ansiktet mitt. • Den holder på mine lepper i 7-8 timer med mat, snacks og vann. • Finalen er helt matt, som ser nydelig ut.

Ulemper med Maybelline ColorSensational Lip Gradation Orange 1:

• Smudgeren virker ikke bra; det skaper et veldig klebrig utseende, og det ser ut til at halvparten av leppefargen min har gått av etter å ha spist. • L'Oreal test på dyr.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline ColorSensational Lip Gradation Orange 1? Ja absolutt! Disse er fantastiske budsjettvennlige mattes, og de er uten tvil de beste lipcrayons sammenlignet med Lakme and Faces. Så ja, gå og hent favorittfargene dine og stein den dristige pouten.

Konklusjon: Ved siden av graderingseffekten fungerer disse briljant, og jeg bruker dette hver gang jeg går ut av huset.

Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Fuchsia 1 Anmeldelse Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1 Anmeldelse Maybelline Berry Misbehaved Lip Studio Color Blur Lip Pencil Review Maybelline Jeg Blushing Color Blur av Lip Studio Cream Matte Pencil og Smudger Review Maybelline Lip Studio Orange Ya Glad Color Blur Cream Matte Pencil og Smudger Review Ombre Lips opplæring Valentinsdag Special Ombre Lips opplæring

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: