Hei, vakre Divas !!!

Jeg har bare brukt The Body Shop Black mono øyenskygge og Faces Canada pennbørste for å fylle i mine penner, men av sena, farget panne mascaraer er blitt en kjepp og med rette, for deres brukervennlighet og ytelse. Jeg kjøpte min første farget panna mascara fra en av mine favoritt merker - NYX. Vennligst les videre for min personlige erfaring ved hjelp av denne brow mascara.

Produktbeskrivelse: Ingen skam å ønske seg en sterk vakker panne! Vår idiotsikker tintede panna mascara hjelper drømmen til å bli oppfylt. Det setter tames og tones brows for naturlig slitasje. Vår pålitelige formel gjør at brynene føles myke samtidig som du opprettholder full kontroll.

ingredienser:

Pris: $7

Jeg tar på NYX Black Tinted Brow Mascara:

Øyebrynene mine har selvfølgelig en fin form og i navnet på tråden, danner jeg bare litt bortfallet hår og ingenting mer; Men jeg liker å fylle mine penner for å flaunt et godt preparert utseende. Når jeg er travelt, hopper jeg vanligvis over mer komplekse trinn og holder meg til en enkel voks blyant eller en tonet mascara rutine.

emballasje:Denne mascara kommer i et tynt, langt rør med en vridd cap som også holder tappen. Applikatoren er i form av en liten spoolie og er perfekt for å fylle brynene, spesielt når det er travelt.

Tekstur:De fleste pennblyanter har en tørr og voksaktig tekstur, men tonede mascaraer er akkurat som lash mascaras, ikke som goopy eller pigmentert skjønt. De er litt mindre tette og smuldrende sammenlignet med lash mascaras og blander sømløst med naturlig pannehår.

Farge:Det er en mørk brun-svart farge som er perfekt for øyenbrynene mine. Det gir definisjon til mine penner, men gjør dem likevel naturlige. Browsene ser godt ut og rammer øynene godt, spesielt når jeg bruker briller.

pigmentering:God pigmentering, som for riktig beløp for et øyenbrynsprodukt, gir riktig mengde farge og definisjon til brynene. Men du må være forsiktig og ikke gå overbord med det, eller det kan ende med å se veldig rart ut.

Shimmer and Shine:Det er en matt finish penn blyant og løs naturlig.

Brukstid:Oppholder seg for hele dagen, overfører ikke. Den er vanntett og svettebestandig.

Dette er et godt produkt og verdt et forsøk. Det er 4 nyanser tilgjengelig, som jeg antar kan dekke alle typer hår på pennelinjen - det varierer fra blond til svartbrun. De har veldig jevn og lett slitasje og gir en naturlig overflate (selv ved tett inspeksjon). Browser ser ikke falske ut som med andre super voksagtige panneprodukter (som om man har sittet fast i et par øyenbryn).

Pros av NYX Black Tinted Brow Mascara:

 • Innovativ emballasje.
 • Ideell nyanse for å få naturlig utseende hår.
 • Spoolie er i riktig form og er perfekt for pannhår.
 • Glatt, voksaktig tekstur.
 • Ser naturlig ut på mitt mørke hår.
 • Steder på lenge.
 • Slagtett og vanntett.
 • Kommer i 4 nyanser.
 • Bare en liten mengde går langt.
 • Gir en god definisjon til browsene.

Cons av NYX Black Tinted Brow Mascara:

 • Trenger noen sekunder å tørke og blande med hår.

Ville jeg tilbakekjøpe NYX Black Tinted Brow Mascara?

Ja fordi det er et så godt produkt og har kuttet min pannerutine med noen få sekunder. Jeg anbefaler det til leserne helt, slik at selv de kan nyte å bruke dette produktet.

IMBB Rating: 4.9/5

NYX Micro Brow Pencil NYX øyenbrynkake pulver mørk brun, brun NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade i Espresso NYX Control Freak Brow Gel NYX Øyenbryn Shaper Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel - Espresso Ulta Brow Tint Gel - Light L'Oreal Brow Stylist Plumper Brow Gel Mascara - Middels til Mørk Essence 02 Browny Brows Gjør meg Brow Øyenbryn Gel Mascara L'Oreal Brow Stylist Plumper Brow Gel Mascara - Middels til Mørk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: