Hei elsker,

Hvordan går det med deg? I dag skal jeg gjennomgå Smashbox Be Legendary Lip Gloss i Pout. Denne glansen har vært litt skuffende, selv om jeg elsket Disco Rose fra dette spekteret. Les videre for å få vite mer om denne glansen og hvordan den har gått.

Pris: $19

Påstander: Mettede nyanser av glans med speilglatt glans som aldri er klissete.

Hvorfor du vil elske det Inspirert av fotogeler funnet på sett, starter denne glansen med en klar, hydratiserende base uten tradisjonelle tunge bindemidler ...

Min erfaring med Smashbox Pout være legendarisk Lip Gloss:

emballasje: Emballasjen til denne lipglossen er noe jeg virkelig liker, da det ser ganske elegant ut til meg, mens jeg er veldig slitesterk. Chunky lip glosses har alltid klart å få tak i min oppmerksomhet. Jeg liker hvordan du kan bære dem rundt i vesken din og den elegante, svarte emballasjen ser bra ut. Fargen viser gjennom gjennomsiktig bunn. Navnet på skyggen er skrevet på bunnen av røret. Tippeprogrammet er igjen, stort og har mye produkt, mye mer enn du trenger.

Farge: Kommer til fargen, jeg liker ikke fargen i det hele tatt. Det er en pastellrosa med blå undertoner; det ser nesten hvitt ut på mine lepper og er veldig merkbart. Jeg liker ikke hvordan det kommer opp på leppene mine, noe som gjør meg til å se ut som en fremmed. Når jeg la på min hånd, følte jeg at det ville oppstå mer på leppene, men det viste seg å være motsatt. Denne skyggen "Pout" er definitivt ikke egnet for indiske hudfarger. Imidlertid føler jeg meg hvis du er virkelig rettferdig, og hvis du bruker den riktig, vil det se bra ut. Det lukter godt skjønt, litt som sukkerrør.

Fargebetaling: Selv om dette er en ren farge, vises det godt på leppene. Den andre nyansen, Disco Rose, kunne lett legges, men denne følte seg litt klumpet. Du trenger et speil for å bruke dette fordi glansens glatte medium er ganske vanskelig å finne.

Tekstur: Jeg lurer på, om det bare er meg eller om noen andre har lagt merke til at denne glansen er ganske klebrig og når den blir brukt, gir det en ujevn utseende. Jeg hadde ikke problemer med andre glosser jeg prøvde; dette virket bare ikke for meg. Hvis du bruker for mye av det, ser det veldig klistret ut og ganske unappealing. Det er en av de klosseste leppeplaster jeg noensinne har prøvd; det tar mye tid for søknad og viser seg ekkelt på leppene.

Oppholdsstyrke: I det øyeblikket jeg hadde på seg denne leppelyset og så på meg selv i speilet, var jeg som "WHAAAAAAAT?"! Jeg så så dårlig ut, så jeg kunne ikke stå iført denne fargen i lenger enn 6 minutter. Imidlertid fuktet det mine lepper og det var en anstendig tre til fire timer.

Pros av Smashbox Pout Vær legende Lip Gloss:

• Elegant emballasje • Lett å bære • Holdbar • Bra for rettferdige hudtoner • Fuktes leppene • Farge vises pent

Cons av Smashbox Pout Vær Legendary Lip Gloss:

• Liker ikke dyseputeren • Fargen er en blek pastellrosa, og ser hvit ut • Tar tid til å påføres jevnt • Er veldig klebrig • Passer ikke indiske hudfarger • Er kostbar • Er ikke lett tilgjengelig • Lever ikke opp til kravene

Ville jeg anbefale Smashbox Pout være legendarisk Lip Gloss? Nei, nei, aldri! Selv jeg vil holde seg unna slike latterlige nyanser.

Ville jeg tilbakekjøpe Smashbox Pout være legendarisk Lip Gloss? Etter å ha lest min anmeldelse, tror du at det er et omfang av tilbakekjøp? Jeg venter bare på å kaste den ut av stashen min.

IMBB Rating: 1/5

Smashbox Mulberry være legendarisk leppestift Smashbox Være legendarisk leppestift i fig Smashbox Være legendarisk leppestift i legendarisk Smashbox Limitless 15hr Wear Cream Shadow Topaz Soft Golden Beige Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Colorbar Perfect Pout Lip Gloss - lekfull Bite Beauty Honey Lush Fruit Lip Gloss Streetwear Farge Rich Mega Shine Lipgloss - Valentine Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: