Hei alle sammen,

Hvordan nyter dere vinteren? Vi gjør gjennomsnittlig med mye regn i Seattle-området, som det er kjent for 😛 På den annen side blir østkysten rammet av alvorlig snøstorm. I disse nedslående værforholdene, hva mer kan du spørre enn en kopp varm kakao og trøstende kroppspleie. I forrige uke dro jeg til Town Center Bath og Body Works-butikken for å få hånden min såpeforsyning, og jeg så noen nye ankomster. Selv om jeg har en full stash, var jeg ikke i stand til å kontrollere impulsen og fikk noen få produkter fra "Sleep" -området. I dag skal jeg vurdere Bath and Body Works Black Chamomile Aromatherapy Body Cream.

Produktbeskrivelse: Denne ultrarike, ultra-pampering kroppen krem ​​danner nær hud med beskyttende 24-timers fuktighet, mens en aromaterapi blanding av essensielle oljer beroliger kropp, sinn og humør. Pust inn dypt for å få de beste resultatene.

Key Fragrance Notes: Black Charcoal Extract detoxifies og kamille Essential Oil forbedrer søvn Forbedrer søvn. Ikke testet på dyr.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Masser inn i huden, konsentrere seg om tøffe, tørre flekker. Nyt dyp fuktighet mens du slapper av i søvn.

Pris og antall: $ 15 for 8 oz. / 226 gm.

emballasje: Bath and Body Works Black Chamomile Body Cream kommer i et plastrør sammen med en flip top cap. Alle detaljer om produktet og ingredienslisten er trykt på rørets kropp. Denne kroppskrem er et ganske godt reisesikkert produkt.

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Sleep Black Chamomile Body Cream:

Jeg elsker "Aromaterapi" -produktet fra Bath and Body Works, som inkluderer stressavlastning, sensuell, søvn og energi. Den som jeg har med meg i dag, er en kroppskrem fra "Sleep" -området som hevder å slappe av sansene og hjelper til med å få skikkelig søvn etter trettende dager. Jeg hadde noen spørsmål, men når jeg kjøpte dette, hvordan kan en kroppskrem hjelpe deg med å ha en god søvn, jeg mener jeg vet at essensielle oljer kan ha den effekten, men likevel hadde jeg tvil. Uansett, jeg fikk det fordi jeg elsket den nøytrale lukten som ikke var partisk mot noe kjønn, så jeg og min hubby kunne begge bruke.

Jeg brukte dette like før jeg gikk til sengs annet enn å bruke den etter dusj, som jeg vanligvis gjør, fordi jeg ikke hadde lyst til å være søvnig om dagen 😛

Kremet er veldig tykt (som du kan se i bildene), men merkelig er det ikke klissete eller fet. Alle produktene fra aromaterapi-serien Bath og Body Works har en eksepsjonell absorpsjonsevne uten klistrethet. Kremens farge er ren hvit og den har bambus trekullsekstrakt for avgiftning. Ærlig, jeg aner ikke hvordan det fungerer, men lukten er veldig bra og virkelig avslappende etter en anstrengende dag. Jeg har lagt merke til uforstyrret søvnmønster i løpet av dager jeg bruker det fordi jeg hadde problemer da jeg ble for trøtt på dager da jeg var på reise. De fuktighetsgivende egenskapene er utvilsomt og det holder huden godt hydrert hele dagen. Jeg elsker det faktum at disse ikke er testet på dyr.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Sov svart kamille Kroppskrem:

  • Avslappende lukt.
  • Veldig trøstende kremaktig tekstur.
  • Ikke-klebrig tekstur.
  • Raskt absorpsjon.
  • Grusomhet fri.
  • Langvarig fuktighet.
  • Hjelper med å sove bedre.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Sov svart kamille Kroppskrem:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale bad og kroppsarbeid Sleep Black Chamomile Body Cream? Ja, dette er et aromaterapi-produkt som jeg anbefaler for alle og spesielt til de som har vanskelige dager på jobb og føler seg rastløs mens de skal sove.

Bath and Body Works Aromaterapi Sleep Body Lotion - Lavendel Vanilje Bad og Kroppsarbeid Søvn Lavendel Vanilje Kroppsvask og Skumbad Bad og Kroppsarbeid Lavendel Kamille Søvn Kropp Lotion Bad og Kroppsarbeid Søvn Lavendel Vanilje Kropp Mist Bath og Body Works Lavendel Vanilje Bad og Massasje Olje Dove Body Silk Cream Skjønnhetsformler Vitamin E Overalt Kroppskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: