Jeg ønsket å prøve The Balm Bahama Mama Bronzer og The Balm Mary-Lou Manizer, men da så jeg denne paletten og kjøpte den i stedet. Jeg er egentlig ikke en fan av Natio makeup-produkter, men siden det ikke er noen annen gjennomgang av dette produktet (som det var en ny lansering, selv i Australia), trodde jeg det ville være nyttig for dere alle.

Pris: INR 1560

Min erfaring med Natio Contour Palette:

emballasje: Den kommer i en stor pappemballasje, jeg ventet at paletten skulle være stor også. Men bare den ytre emballasjen er stor slik at den også kan ta på penselen. Men jeg klager ikke da paletten ser så søt ut. Sammen med en gratis børste inneholder denne paletten et speil. Alle detaljene er trykt på boksen og det er en "hvordan å bruke" brosjyre også. Så, selv om du er nybegynner på kontur, kan du få frem de måtene du bruker den.

Selve paletten er svart i fargen, den inneholder alle tre nyanser og speilet. Det er reisevennlig og solid. Penselen har to ender - en for konturering og en for utheving. Det er en fin børste - veldig myk og passer godt på produktene. Jeg liker spesielt fremhevingsborsten, da den gir god presisjon.

Tekstur: Pulverene er så ... vel ... pulveriserte. Du trenger å fokusere mye på å blande ellers ser de ikke smigrende ut. Det er mye fallout på paletten når jeg henter produktene med pensel, men produktene gir ikke noe rot når jeg søker og blander. Disse pulverene er silkebløde og føles ikke ubehagelig. De irriterer ikke huden.

Highlighter har mikrosjimmere som passer godt sammen, men du må jobbe med det. Shimmers er ikke klumpete og ser ikke glatt ut. Men jeg foretrekker denne høylyseren mer om natten eller for fester. Denne skyggen ser ikke veldig pen ut på meg om dagen, jeg vet ikke hvorfor.

Shades:

Dark Contour Shade - Skyggen er matt. Denne skyggen er den letteste noensinne brun og det fungerer bra hvis den brukes med en lett hånd. Den ser ikke sterk ut eller falsk på min middels hudtone (med gul gul undertone). Det skaper de mye trengte skyggene i ansiktet, noe som gjør at ansiktet mitt blir mykt (mye trengte!). Jeg liker ikke denne skyggen når jeg bruker den med en tung hånd, selv om den begynner å se oransje.

Medium Contour Shade - Denne nyansen legger ikke mye til paletten, hvis jeg snakker om hudtonen min. Det kan brukes som blusher, men det legger ikke til naturlig glød eller flush. Det er super saken og flatter ikke min hudtone. Det er en vakker nøytral nyanse, men vises ikke godt på min hudfarge. Faktisk gjør det meg til å se 2-3 nyanser mørkere, som jeg ikke setter pris på til tider.

Highlighter - Nå er denne en vakker highlighter. Men jeg føler at det er for varmt for denne kombinasjonen. Men hvis den brukes separat, ser den nydelig ut på meg, spesielt med min etnikk. Dette er elfenben i farge og inneholder mikroskinn som blander seg som en drøm.

Oppholdsstyrke: Dette er den mest skuffende delen om denne paletten. Dette produktet forblir ikke i det hele tatt uten en primer. Det forblir på i nesten 3-4 timer, noe som ikke er tilstrekkelig for meg. Selv over lengre oppholdsstiftelser forblir disse pulverene ikke i det hele tatt. Oppholdsstyrken kan økes ved å legge på dette over kremprodukter, men da er det ikke så mye for meg.

Swatch:

Pros av Natio Contour Palette:

• Lett å blande • Søt emballasje • To-i-ett pensel fungerer bra • Speil • Mørk konturskygge passer godt til lyse mediumtoner • Highlight-skyggen ser vakker ut hvis den blandes godt

Ulemper med Natio Contour Palette:

• Mørk konturskygge ser oransje ut, hvis den brukes tungt • Jeg er ikke en fan av middels konturskygge • Highlighter ser ikke veldig flatterende ut om dagen • Lavt forbli strøm • Pris • Bedre sett er tilgjengelige

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp Natio Contour Palette? Jeg liker ikke denne paletten mye. Det legger ikke mye til min forfengelighet.

Vil jeg anbefale Natio Contour Palette? Nei. Det er ikke noe imponerende om denne paletten.

Konklusjon: Jeg har mange vakre rødmer, og jeg skal snart kjøpe min Bahama Mama Bronzer og Mary-Lou Manizer. Hvis du skjønner hva jeg mener. 😉

Natio Brow Kit Natio Spa Kokos og Shea Kroppsmørk Natio Lip Color Spring Natio Black Long Lasting Eye Liner Natio Clever Stick SPF 15 Laura Geller Baked Color and Contour Palette Kat Von D Shade & Light Contour Palette Anastasia Beverly Hills Contour Kit Makeup Revolution London Beskyttelses Palette - Medium / Dark

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019