Hei skjønnhet, Håper alle dere nyter dagene dine! I dag er jeg her for å dele min første blush børste kjøp fra bareMinerals med dere alle fra. Jeg eier en annen ansiktsbørste sett fra Revlon (vil se gjennom kort tid), men etter at jeg fant meg komfortabel med rødme og grunnlag, måtte jeg få noe nær perfekt verktøy for å oppnå den naturlige flushen på kinnene. Jeg er ganske fornøyd med denne Allure-prisvinnende blush børsten fra og med nå. Så la oss lese mer om det.

Pris: $ 24, for et stykke børste, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Helt upretensiøs, men likevel svært konstruert, var denne banebrytende børsten 15 prototyper i produksjonen. Dens tett pakket fibrene gir en vakker fargepenger, mens det intrikate 3D-designet fungerer tredoblet. Den vinklede form meisler kinnben, den kuppede spissen diffuserer og myker kanter, og de flared sidene feier over et bredere overflateområde for farge som ser ut som det blomstrer fra innsiden. Bruk best med: Blushes, bronzers og ansiktsfarge

Min erfaring med bareMinerals Blooming Blush Brush:

Penselen består av tett pakket naturlige fibre med runde kanter, men opprettholder vinklet form i et aluminiumhåndtak. Jeg ville ha verdsatt en anstendig pose eller boks for å holde denne penselen i motsetning til hvordan de bare pakker den i midlertidig pakking. Likevel er det ganske brukervennlig og reisevennlig pensel.

Jeg er ganske imponert over den robuste bygningen av denne penselen og dens myke børster så langt. Imidlertid ser jeg at det kaster fibre mens det vaskes, selv om det opprettholder sin myke form etter vask. Den har den perfekte lengden for å få det riktige grepet mens du arbeider på kinder, mens det lett passer inn i min clutch. Jeg har brukt det endeløse ganger siden jeg kjøpte den som for å praktisere så vel som ekte grooming-økter, og det skuffet meg aldri en gang. Jeg er også imponert over sine lette myke børster som aldri føles røff eller skrapete på den følsomme huden min, selv om jeg har sett og jobbet med mye mykere børster. Jeg mener dette føles mykt på huden min, men det er ikke som fjær, myk børste; det er ganske lett hvis det interesserer deg! Det accentuerer aldri min akne utsatt hud eller har forårsaket kløe på huden min så langt. Faktisk gjelder det sømløst, og jeg føler at huden min bokstavelig talt blomstrer fra innsiden. Jeg prøvde å bruke den med pulver rødmer både matte og glitrende finish nyanser, og jeg ble overrasket over å se hvordan det helt forandret min oppfatning for skimrende rødmer.

Jeg nevnte selv i min tidligere Laura Geller bakte farge sanne rødme "catalina" vurdering at denne skyggen er så skinnende varm rosa som lett kan få et pass, med mindre vi har det riktige verktøyet og det riktige verktøyet kan også være denne Blooming Brush! Den har runde kanter som velger riktig farge, mens den vinklede flammen enkelt feiler og fordeler jevn farge på huden min uten strekende eller ujevn overflate. Hver gang jeg bruker denne penselen, føler jeg at jeg blir trygg på rødme da jeg ser den fine, subtile flushen av farge, og det tilgir alltid små feil ved å bruke for mye farge noen ganger.

Jeg pleide å virvle denne penselen for mye i rødskålen, men det plukker rikelig produkt i bare en forsiktig berøring. Det hjelper lett med å blande eller feie produktet vekk fra kinnene mot hårlinjen, slik at jeg kan vite hvor mye dekning eller intensitet jeg søker. Imidlertid er pigmenteringen også avhengig av rødme-tekstur.

Jeg brukte det også et par ganger for ansiktskonturering, og det ga meg bare airbrush-finish med pulverbronsen. Jeg er fortsatt en nybegynner for ansiktskonstruksjon, men når jeg prøvde med denne penselen, ga det meg ganske anstendig resultater. Det er bare at folk som er i konturer helt kan finne det litt anstendig for denne oppgaven, men nybegynnere som meg som blir komfortabel med lys feiing av gyldne kontureringsbrønner vil like det. Jeg er ennå ikke å bruke den med kremet bronzers, men jeg ser at det enkelt blander mine flytende og kremete rødmer.

Pros av bareMinerals Blooming Blush Brush:

• Robust lag og egnet lengde. • En lett, tett kuppelformet børste som består av naturlige fibre som holder en vinklet form. • Fibrene er mykere og lette på huden min. • Fibrene er ganske robuste og opprettholder den fluffete formen, selv om de kaster mens de vasker noen ganger. • Det forårsaket aldri kløe, riper eller irritasjon på min akne utsatt. • Kuleformen av pensel plukker rikelig mengde rødme og / eller ansiktsprodukter i bare en mild berøring. • Det smelter enkelt og glatt med glitrende eller satin finish på bare 2-3 slag.

• Det gir meg anstendig formet overflate med bronzere. • Penselen gir strekkfri, ikke-flekkete overflate med hver rødme og bronse jeg har prøvd så langt. • Passer til nybegynnere og sminkeproffer for perfekte resultater og luftbørstefinish.

Cons av bareMinerals Blooming Blush Brush:

• Det skur børster mens du vasker. • Bristles kan virke litt mykere og fluffy for konturering.

IMBB Rating: 4.6/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp bareMinerals Blooming Blush Brush? Jeg vil absolutt anbefale denne børsten til nybegynnere (spesielt) så vel som makeup proffer mens jeg sikkert ville få det igjen. Vel så langt som å kaste av fibre, er jeg fortsatt fin med det så lenge det opprettholder sin myke myke form og hjelper med å blande og påføre rødmer / bronzers som det nesten gjør perfekt. Jeg kan trenge en annen børste når jeg blir dyktig med ansiktskonturering; til da, dette vil tjene meg godt.

10 beste blusher pensler tilgjengelig i India Beste Makeupbørster noensinne (Bruk Wise) Marc Jacobs Form Contour og Blush Brush Review Sephora Collection Classic Multitasker Blush Brush # 54 Review MAC 116 Blush Brush Review, Bilder Barbara Hofmann Blush Brush Review Inglot Makeup Pensler Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: