Hei alle,

I dag vurderer jeg en ny nyanse fra NYX Extra kremaktig leppestift - "Stella." Les videre for å finne ut om jeg likte det eller ikke.

Pris: $ 4. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: NYX Ekstra Creamy Round Lipstick er vår klassiske leppestift for alle anledninger. Den mineralbaserte mykemiddelformelen gir en vakker fløyelsaktig tekstur mettet farge og motstår slitasje og flekker. Det er din go-to-lipstick. Fra Pure Nude til Pink Lyric til Chic Red Round Lipstick er tilgjengelig i et jaw-dropping utvalg av nyanser!

Jeg tar på NYX Stella ekstra kremet leppestift:

emballasje: Denne leppestiften kommer i en enkel svart emballasje med et gjennomsiktig bånd i den ene enden som viser fargen på leppestiftet.

Hetten lukkes med et klikk, og det er ingen sjanse for at hetten kommer løs, selv om du kaster leppestiftet rundt i posen. Klistremerket øverst har navnet på skyggen. Jeg finner emballasjen å være litt spinkel og billig.

Skygge og pigmentering: "Stella" ser ut som en pen koral i kulen, men det ser mer ut som en lys barbierosa på leppene, pluss den har mikroskimmere som gir den et litt frostfritt utseende. Dette er en leppestift som er sikker på å trekke oppmerksomhet og derfor ikke anbefales for formelle anledninger. Dessuten vil denne nyansen passe kun lettere hudtoner.

Pigmenteringen av leppestiften er litt på den rene siden. Du trenger to swipes for å oppnå et helt ugjennomsiktig utseende, men lagring gjør applikasjonen ujevn.

Tekstur og finish:Denne leppestiften er ganske kremaktig og glir på leppene. Imidlertid vil jeg si at det er litt for kremaktig, noe som gjør det lett å smøre ut. Målingen er en skinnende blank, men glitterpartiklene gjør det litt frostet.

Lippestiften føles ikke tørking på leppene, men det legger seg inn i linjer og fremhever dem. Etter en stund begynner applikasjonen å se ujevn.

Også leppestiften har en litt merkelig plast-ky lukt. Det er egentlig ikke for sterkt og går bort etter påføring.

Oppholdsstyrke:På grunn av sin kremete natur overfører leppestift mye. Den forblir i rundt 4 timer og varer ikke et fullt måltid.

Fordeler med NYX Stella ekstra kremet leppestift:

 • Fin glanset finish.
 • Føler ikke tørking på leppene.
 • Veldig rimelig.

Ulemper med NYX Stella ekstra kremet leppestift:

 • Denne spesielle nyansen passer ikke til alle hudtoner.
 • Patchy applikasjon.
 • Setter seg i leppe linjer.
 • Gjennomsnittlig pigmentering.
 • Lippestiften har en litt merkelig lukt.
 • Litt spinkel emballasje.
 • Overfører mye.
 • Gjennomsnittlig oppholdskraft - rundt 4 timer.

IMBB Rating: 2/5.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal NYX Stella ekstra kremet leppestift? Jeg vil ikke anbefale det som det er for mange ulemper. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

NYX Chaos Ekstra Creamy Round Lipstick NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - NYX NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Mauve NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Indian Pink NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Haute Coutour Maybelline M202 Firecracker Rød Farge Vis Kremaktig Matte Lipstick Maybelline Siren i Scarlet Color Sensational Creamy Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: