Hei sminke elskere!

Så jeg endelig fikk min laptop til å jobbe igjen. Jeg kan ikke engang begynne å uttrykke min lykke. På mitt siste besøk i Bangalore gikk jeg galt shopping. Jeg kjøpte en hel del sminke, som inkluderer noen få produkter fra Inglot, et par fra Colorbar og en MAC leppestift (min første enda!). Kan dere gjette skyggen? Det er matt, det er rødt, og det er hver jentes favoritt MAC-skygge - Ruby Woo! Så fra Inglot plukket jeg opp en AMC Cream Concealer, YSM Cream Foundation, en annen concealer fra Freedom System og en Freedom System Palette på 10. Med alt dette fikk jeg en leppestift fri. Så i dag vurderer jeg AMC-krem-concealer.

Pris: INR 1095 for 5,5 g

Produktbeskrivelse: Cream concealer som bruker pigmenter og lys diffusorer for å gi en myk fokus effekt. Beriket med vitamin E og A, kan denne concealer blandes og renes ut for å bli brukt som fundament.

Min erfaring med Inglot AMC Cream Concealer:

Jeg hadde vært på utkikk etter en concealer for mine mørke sirkler fra mange år. Jeg prøvde så mange av dem. Jeg kunne aldri finne den perfekte nyansen. I det siste hadde jeg vært besatt av Inglot; så jeg tenkte på å prøve hellene mine der. Samlingen de har rett og slett blåser meg. SA blandet to nyanser, en lys og en mørk, for å få den perfekte nyansen for huden min. Jeg mislikte det litt. Men jeg har lyst til å prøve kontur, så jeg hadde ikke noe imot. Jeg fikk denne lysskyggen (Shade No. 66) og den dypere i Freedom System refills.

Concealer kommer i en gjennomsiktig pott med et svart lokk. Flott, er det ikke? Boksen er svart og har ingrediensene på den. Concealer er dyrt for mengden, men det er verdt hver krone. Concealer er kremaktig og glatt. Det blander seg som en drøm. Det tørker ikke ut huden min, det irriterer ikke øynene mine, ser naturlig ut og ikke er kaket. Jeg brukte den under en høyskolefotografering. Jeg hadde det på hele dagen og var ute i solen og jeg svette mye, men concealeren var intakt. Jeg hadde brukt Lakme 9 til 5 solkrem på ansiktet mitt, som mattifies ansiktet mitt og eliminerer behovet for grunnlag.

Jeg blandte ikke både lys og mørke nyanser av concealeren som jeg ønsket å prøve bare lysskyggen. Jeg har mange mørke sirkler, og det klarte å gjøre det mindre synlig. Jeg har ikke en concealer børste, så jeg bruker denne concealer med min ringfinger eller min pinky. Den smelter godt, selv uten en børste. Valget av skygge er ganske fantastisk for indiske hudfarger. SA er også bra. De hjelper deg med å velge den perfekte skyggen og alt. Alt i alt en veldig glad shopping tur og veldig fornøyd med produktet.

Pros av Inglot AMC Cream Concealer:

• Glatt, kremaktig og blander seg magisk • Irriterer ikke hud og øyeområde • Flott skyggevalg • Fantastisk oppholdsstyrke • Skjuler blemmer og mørke sirkler

Cons av Inglot AMC Cream Concealer:

• Dyrt

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Inglot AMC Cream Concealer? Ja, jeg vil absolutt anbefale denne kremaktig concealer.

Ville jeg tilbakekjøp Inglot AMC Cream Concealer? Jeg vil tilbakekjøp det, men hvis jeg finner noe annet, så nei.

Inglot # 11 AMC Lip Pencil Inglot AMC Lip Paint # 67 Inglot Lip Pencil No 23 Inglot AMC Lip Pencil nr. 22 Inglot Matte Collection AMC Lip Pencil No 12 Inglot Matte Collection AMC Lip-blyant i skygge nr. 20 Garnier B-B Cream L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream 15 Beste Concealer Hacks Hver kvinne trenger å vite Mine Topp 5 Favoritt Concealers Dolce Gabbana Perfect Matte Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: