Hei alle! Jeg har elsket Kleancolor-produktene i det siste, og har mange produkter å vurdere. Dagens gjennomgang kommer til å være av denne nydelige rødmen. La oss komme i gang!

Pris: $ 2,99 + $ 3, frakt og toll

Produktbeskrivelse: Ms Chick Blush fra KleanColor tilbyr gjennomskinnelige og naturlige nyanser, som er spesielt utvalgt for å komplimentere enhver hudtone, som gir harmoni med hudfarge. Den blandbare formuleringen er designet for å glide jevnt for en myk fokusfarge.

Min erfaring med KleanColor Ms Chick Blush 08 Tangerine:

emballasje: Denne rødmen kommer i en veldig søt rund krukke som er fargekodet. Den gjennomsiktige toppen gjør det enda enklere å plukke opp skyggen du vil ha. Detaljerne er trykt på etiketten på baksiden. Gruven åpnes og lukkes med et fint klikk og er veldig praktisk å reise med. Jeg er veldig imponert over måten Kleancolor gjør sin emballasje på!

Farge: 'Tangerine' er en perfekt oransje nyanse med litt rosa i den. Jeg elsker skyggen så mye. Det er veldig pigmentert og selv en liten berøring av penselen er lastet med fargen. Derfor trenger man en veldig lett hånd når du bruker denne rødmen, og du må tappe av overskytende. Jeg la også merke til at du må jobbe litt for å jevne ut skyggen på kinnene dine. Det er litt vanskelig å blande rødmen til din smak.

Tekstur: Jeg elsker hvor matt det er! Det er absolutt ingen glimmer i den. Tekstur er glatt og litt pudderaktig hvis du plukker opp rødmen med fingeren. Men du kan ikke si at det er buttery glatt. Det er bare i midten, ikke for glatt, men ikke for hardt. Jeg håper jeg gir mening her. Det er liten eller ingen fallout.

Stå i kraft: Det ble på meg perfekt i 7-8 timer. Jeg satte sminken min klokka 11 om morgenen, og jeg testet alle produktene til 8 pm og rødmen så fortsatt veldig frisk ut, som jeg nettopp hadde brukt den på. Det er perfekt for alle de hendelsene du vil delta og ikke vil røre opp!

Pros av KleanColor Ms Chick Blush 08 Tangerine:

• Fornuftig pris. • Vakker farge. • Passer alle hudtoner. • Meget pigmentert. • varer hele dagen. • Fin tekstur. • Søt emballasje.

Cons av KleanColor Ms Chick Blush 08 Tangerine:

• Ikke lett tilgjengelig. • Litt pulveraktig.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale KleanColor Ms Chick Blush 08 Mandarin? Ja, jeg elsker absolutt denne rødmen, og det er allerede en av mine favoritter!

Kleancolor Gypsy Ms Chick Blush Review Kleancolor Ms Chick Blush - Sunset Review Kleancolor Ms Chick Sunbaked Blush Review Kleancolor Ms Chick Mauve Blush Review Kleancolor # 04 Guava Ms. Chic Blush Review Kleancolor Matte Fuschia American Eyecon Våt, tørrbakt skyggeanmeldelse Kleancolor Mint American Eyecon Wet / Dry Baked Eyeshadow Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: