Hei, Jeg mottok C.O. Bigelow Lemon Lip Cream som en julegave og siden jeg elsket det så mye bestemte jeg meg for å kjøpe flere produkter fra dette merket, med forskjellige smaker og funksjonaliteter. Produktet i dette innlegget er en av de tre produktene jeg kjøpte fra mitt siste besøk til Bath and Body Works. Fortsett å lese for å vite mer om dette produktet.

Pris: $7.5

Produktbeskrivelse: Denne overlegen leppebalsam gjør overtid, fuktighetsgivende og nærende lepper med rik Shea Butter i 8 timer, slik at de blir myke og glatte. • Utviklet av Bigelow-kjemikere. • Ikke testet på dyr Påfør liberalt på lepper før sengetid for intens fuktighet.

ingredienser: Petrolatum, Mikrokrystallinsk voks (Cera Microcristallina, Cire Microcrystalline), Lanolin, Castor Isostearat Suksinat, Capryl / Capric / Myristisk / Stearisk Triglyserid, Myristyl Nikotinat, Citrus Medica Limonum (Sitron) Skal Olje, C12-15 Alkylbenzoat, Natrium Hyaluronat, Citrus Aurantifolia (Lime) Olje, Tocopherol, Tetraheksylde Ascorbat, Tocopheryl Acetat, Citrus Medica Limonum (Citron) Frukt Ekstrakt, Acetyl Dipeptid-1 Cetyl Ester, Palmitoyl Oligopeptid, Capryl / Capric Triglycerid, Ceramid 2, Vann (Aqua, Eau), Hydroksyetylcellulose, Etylheksylglyserin Laureth-3, Lecithin, Tribehenin, Butylenglykol, PEG-10 Rapeseed Sterol, Caprylylglykol, Vanillin, Hexylenglykol, Natriumsakkarin, Benzylalkohol, Citral, Geraniol, Limon, Linalol, Fenoksyetanol.

Jeg tar på C.O. Bigelow Min favoritt nattbalm nr. 306:

Jeg hadde aldri hørt om dette merket før; Selv om jeg besøker Bath and Body Works utløpet så ofte (det er butikk som bærer dette merket), har jeg aldri plaget meg til å sjekke noe annet bortsett fra lotioner og dusjgeler. Etter å ha prøvd sitronleppkremet bestemte jeg meg for å prøve andre produkter også.

emballasje: Den kommer i røremballasje, nesten på pekefingeren, med en skråstoppdyser som kan brukes som applikator, og det er også en vri på deksel for å beskytte den. Dysen har et lite hull for å dispensere produkt når røret klemmes og en sjenerøs mengde balsam kommer ut som kan bli slathered på leppene.

Tekstur: Det er veldig tykt, men ikke slitsomt eller klebrig og sprer seg lett. Det danner ikke et tykt lag på leppene, men bare en tynn film med kremfarge. Det føles som et smøremiddel som kan senke friksjon og forhindre slitasje på tørre lepper. Den har en kremfarge som de fleste leppe kremer, men den er ikke så tett som petroleumsglass og har en klarere glans.

Farge: Det er et gjennomsiktig finishprodukt.

Parfyme: Første gang jeg brukte Sitron Lip Cream, hadde den en veldig ubehagelig lukt, som en foreldet mineralolje med undertoner av sitron duft; derfor var jeg litt skeptisk til de andre produktene fra dette merket også, men Nattbalsam har en veldig subtil sjokolade duft som ikke kan smelte etter påføring .. Brukstid: Den har mer enn de fleste leppebalmer og salver jeg har brukt til nå, og smaker søt - bokstavelig talt søt. Det forhindret leppene mine til å kappe eller tørke opp, og det viktigste var at det ikke gjorde mine lepper avhengige av det som EOS gjør. En anvendt, C.O. Bigelow balsam holder mine lepper fuktig i lang tid, og jeg trenger ikke å bruke den på nytt noen få minutter. Det ga enda bedre slitasje og hydrering enn sitronkrem jeg har anmeldt tidligere.

Pros av C.O. Bigelow Min favoritt nattbalm nr. 306:

• Reise vennlig emballasje. • Gjør leppene umiddelbart myke og smidige. • Leveres i flere forskjellige smaker. • Har subtil sjokolade duft og til og med smaker søtt. • Lett å spre og bruke på lepper. • Gir en fin kremfarge. • Anstendig slitasje.

Cons av C.O. Bigelow Min favoritt nattbalm nr. 306:

• Tilgjengelighet kan være et problem for noen. • Dette produktet kommer i et mindre rør sammenlignet med andre C.O. Bigelow-produkter, men har samme pris.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp C.O. Bigelow Min favoritt nattbalm nr. 306? Ja, og lager også andre smaker. Jeg anbefaler det til alle leserne, slik at selv de nyter godt av dette produktet.

C.O. Bigelow Sitron & Pomegranate Lip Cream Review C.O. Bigelow Rose Salve Review C.O. Bigelow Min favoritt Lip Balm Review C.O. Bigelow Mentha Supreme 2X Lip Shine-Review Kan C. O. Bigelow Mentha Lip Shine Vanillamint gi deg de skinneste leppene noensinne? C.O. Bigelow Ultra Mentha Lip Shine Review C.O. Bigelow Mentha Lip Shine - Cinnamint

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: