Hei alle,

Jeg har allerede vurdert nyanser "Jeg er Blushing", "Orange Ya Glad", "Berry Misbehaved" fra Maybelline Lip Studio Color Blur Cream Matte Pencil serien. Og i dag vurderer jeg skyggen "Pink Insanity". Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 7.99; Prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Fargeløsning: Vår nyeste livlige matte blyantpenne vil være ditt favoritt nye tilbehør for en natt på byen.

Hvorfor vil du elske det: Avgrens fargevilkårene med Color Blur kremmatte blyant og uskarpe smudger. Kremmattepennen føles ekstremt jevn og behagelig på leppene, mens uskarpt smudger betyr at du kan lage ditt eget utseende fra full-på-fet til mykt sløret. Color Blur kommer i 10 nyanser fra vivider til nøytrale.

For best resultat: For å oppnå det mykt uskarpe utseendet, bruk farge i midten av topp- og bunnlipsene dine. Bruk smudgeren til å forsiktig fargelegge fargen ut mot kantene på toppleppen og deretter på underleppen.

Min erfaring med Maybelline Lip Studio Pink Insanity Color Blur Cream Matte blyant og smudger:

emballasje: Leppepennen kommer i et slank blyantformat. Emballasjen er lys, fargerik og ganske attraktiv. Fargen på den ytre emballasjen samsvarer med fargen på leppestiften inni.

Den ene siden av blyanten har en fargeside som huser selve leppeproduktet. Denne siden er uttrekkbar, og du trenger ikke å bry deg om en spisser. Det smale leppeproduktet gjør applikasjonen enkel og presis, spesielt i områder som cupidens bue og indre hjørner av munnen.

Den andre siden av blyanten er en myk silikonflekker. Tanken er å bruke smudgeren til å sløre / smette produktet for å skape et mykere, mindre pigmentert utseende eller et ombre eller gradient utseende. Emballasjen har også et lite diagram som viser hvordan man bruker smudgeren til å skape et gradientutseende. Begge sidene har caps som er stramt. Emballasjen er ganske solid og reisevennlig.

Shade / pigmentering: Pink Insanity er en nydelig mauve-rosa skygge. De av dere som liker små lilla undertoner til deres leppestifter, vil like denne skyggen. Leppepennen er sterkt pigmentert og dekker leppene i en enkelt sveipe. Men hvis du ikke foretrekker en full på intens, fet utseende, kan du bruke smudgeren til å skape et mykere utseende.

Texture / Finish: Formelen er kremaktig og leppepennen glir lett på leppene. Siden dette er en matpenn, har den et fløyelsittende pulver som ikke har glans. Produktet føles mykt og luksuriøst på leppene.

Jeg fant at denne spesielle skyggen litt legger seg inn i leppe linjer. Jeg vil anbefale peeling og fuktighet av leppene før påføring. Ellers har leppestiftet seg komfortabelt og føles ikke veldig tørking. Det gir ikke noe ekstra hydrering til leppene, og derfor anbefales det å tørke en leppebalsam under tørr lippe skjønnhet.

Varig kraft: Den varige kraften på leppepennen er ganske god og holder seg lett i rundt 6-7 timer med lette måltider. Det overfører, men bare litt.

Fordeler med Maybelline Lip Studio Pink Insanity Color Blur Cream Matte blyant og smudger:

• Fin mauve-ish rosa • Glir glatt på leppene • Nydelig matt finish • Sterk pigmentering • Anstendig vedvarende kraft • Smudger for å skape en gradient eller et mykere utseende • Attraktiv og reisevennlig emballasje

Ulemper med Maybelline Lip Studio Pink Insanity Color Blur Cream Matte blyant og smudger:

• Kan være litt tørk for noen • Sett seg litt inn i leppe linjer

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Maybelline Lip Studio Pink Insanity Color Blur Cream Matte Pencil og Smudger? Ja, du kan sikkert prøve denne leppepennen hvis du er ute etter en mauve-rosa leppestift i matt finish. Den smudger legger til unikhet for hele pakken og kan brukes til å skape noe morsomt utseende. Jeg ville ikke tilbakekjøpe den samme nyansen.

Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Grå Maybelline Fit Me Blush i Medium Coral Maybelline Fit Me Foundation Maybelline passer meg presset pulver Maybelline Fit Me Concealer 7 måter å lage svarte lepper rosa! Lakmé Absolute Matte Lipcolor Pink Passion Chambor Powder Matte Lipstick: Pink Devil Makeup Revolution London Pink Lights Levende Baket Highlighter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 20 2019