Hilsen til alle IMBBians,

For en stund har jeg sett øynene på Aveeno Fuktkroppsvask for å legge til min dusjcaddy, men fant den litt på den pricierte siden for en kroppsvask, så jeg kjøpte det nest beste alternativet - Equate Everyday Moisture Body Wash (som er den samme som den tidligere bortsett fra merkenavnet). Denne spesielle er min to-go kroppsvask, les videre for å finne hvorfor:

Produktbeskrivelse: Følg ekstra frisk og ren hver gang du går ut av dusjen med Equate Everyday Moisture Body Wash. Dette produktet løfter mild rengjøring og fuktighet for å oppnå naturlig, frisk hud. Denne 18 fl oz flasken Equate Body Wash inneholder bløtgjøringsmidler og beroligende kolloidale havregryn ingredienser som bidrar til å opprettholde hudens naturlige balanse mens du forsiktig renser den og holder den myk. Dette produktet er dermatologistestet.

ingredienser:

Pris: $3.47

Jeg fortsetter å likestille hverdagens fuktighetskroppsvask:

Jeg har brukt vanlig kroppsvask som en av Dove eller VOS, og jeg har brukt mer luksuriøs en av Victoria's Secret, Bath og Body Works, og så videre, men jeg har ingen personlig favoritt og jeg fortsetter å forandre merkevarer og smaker i denne forbindelse. Imidlertid likte jeg produktet gjennomgått i dette innlegget og tenker på å kjøpe en annen flaske når jeg går tom for denne.

emballasje: Dette produktet kommer i en stor 18 fl oz flaske med en flip cap på toppen for å dekke åpningen som dispenser produktet når flasken er vippet eller presset. Det er litt lang, men slank flaske er derfor lett å lagre i min dusjcaddy.

Konsistens:Siden det er en fuktighetsgivende kroppsvask, har den en tykk lotionlignende konsistens og liten mengde er nok for en dusjøkt hvis den brukes med en god loofah.

Parfyme:En lukt er subtil og minner meg om vanlige kropps- og ansiktsfuktere som vi bruker. Jeg var litt skeptisk til denne spesielle funksjonen før jeg samplet produktet, men etter min første bruk var jeg fornøyd med den.

effekt: En liten dollop på en våt loofah er nok for en dusjøkt. Jeg gni min loofa over hele kroppen og massasje i noen få minutter med ekstra konsentrasjon på områder som jeg barberer siden de trenger ekstra peeling. Når jeg ikke er i rush, bruker jeg en børste for å fjerne inngrodd hår og også å bli kvitt cellulitt i øvre lårregion. Det gir en generøs mengde skum, til det punktet at hvis jeg til tider ikke har tid til å bruke barberkrem eller kroppsolje for å barbere, bruker jeg bare denne kroppen til å barbere av bena og når den brukes under varm dusj, det gjør hele prosessen jevn og lett.

Det er en god og billig kroppsvask som ville gjøre det bra i vår dusjrutine, og best av alt, det er en tøff dupe av litt dyrere kroppsvask og er perfekt for sparsomme kjøpere som meg.

Fordeler med å sammenligne hverdagens fuktighetskroppsvask:

 • Emballasje - lang og slank flaske, som er lett å lagre og disponere produktet.
 • En liten mengde går langt.
 • Veldig beroligende aroma - minner meg om ansikts- og kropps-lotion.
 • Gir rikelig mengde skum.
 • En liten mengde er nok for store områder.
 • Kan brukes til barbering av ben.
 • Exfoliates kroppen når den brukes med en loofah eller kroppsborste.
 • Blader huden myk, glatt.
 • Ikke i det hele tatt tørking.
 • Lukk dupe av Aveeno kroppsvask.

Cons av Equate Everyday Fuktighetskropp Vask:

 • Kan ikke tenke på noen.

Ville jeg tilbakekjøpe likestillingsmiddel hver dag?

Vanligvis jeg ikke gjentar kroppen min vasker smaker, men jeg kan gjøre et unntak i dette tilfellet fordi huden min ser ut til at denne kroppen vasker som den gir en myk tekstur til huden min etter at jeg har skyllet og det er rimelig i forhold til det dyrere motstykke.

IMBB Rating: 5/5

-Ektig Beauty Makeup Remover Cleansing Håndkle Equate Beauty Oil-Free Acne Wash Equate Beauty Exfoliating Wet Cleansing Håndkle Equate Blackhead Clearing Scrub Victoria's Secret Plum Drop Beauty Rush Daily Moisture Body Lotion Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling Dove Gentle Exfoliating Beauty Body Wash Dove Go Fresh Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: